Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Vila Alfinio, Cazare Alfinio, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Vila, Cazare Alfinio Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Vila Alfinio, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Vila Alfinio (3*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0722.326.694 (Rezervari Unitate)


Vila Alfinio, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Alfinio de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 60 € … Apartament.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 6 locuri in 3 apartamente.

Vila Alfinio este o locatie intima si cocheta, amplasata la marginea padurii, langa principalele obiective ale statiunii Sinaia, aproape de centrul orasului si inconjurata de multiple restaurante din centrul vechi al orasului.

Imbinand rafinamentul detaliilor cu eleganta arhitecturii traditionale, Vila Alfinio isi doreste sa surprinda si cei mai pretentiosi turisti, aflati in cautare de liniste si relaxare sau amatori ai sporturilor montane.

Vila Alfinio ofera cazare in 3 suite spatioase, dotate la standarde hoteliere premium.

Suita 1: Decorata in stil clasic cu picturi cu tema florala si un echilibru cromatic aparte, Suita 1 este matura si intima, armonia dintre elemente contribuind la aerul personal si stilat.

Suita 2: Cu voltele rotunde deasupra patului imbinate cu accente vesele in tonuri pastelate, Suita 2 este locul in care optimistii incurabili se simt ca acasa.

Suita 3: Imbina confortul si intimitatea cu un romantism aparte. Jocul luminii in camera contribuie la sentimentul placut si personal, in timp ce balconul cu vedere spre padure va va apropia de natura.

Program Clienti preferati: Daca ati petrecut deja un sejur la Vila Alfinio, beneficiati de un discount de 10% pentru urmatorul sejur rezervat de 3 nopti (-15% pentru sejur de 4 nopti)

Program Early Booking: Rezervati cu minim 30 zile inainte de ziua de check-in, achitati integral in avans si beneficiati de un discount de minim 5% pentru sejur de minim 3 nopti !

Program Nopti gratuite: Achitati integral in avans un sejur de 5 nopti si beneficiati suplimentar de o noapte gratuita la Vila Alfinio !Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0722.326.694 sau via e-mail la myalfinio@gmail.com sau accesati pagina web aferenta unitatii Vila Alfinio, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan