Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Vila Camelia, Cazare Camelia, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Vila, Cazare Camelia Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Vila Camelia, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Vila Camelia (3*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0244.312.381 (Rezervari Unitate)


Vila Camelia, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Camelia de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 32 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 41 locuri in 19 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 45 locuri.

Vila Camelia, Sinaia, va propune o oferta de cazare intr-un cadru familiar, unde va veti simti ca acasa, dispunand in acelasi timp de toate elementele de confort moderne, care nu trebuie sa lipseasca dintr-o pensiune de munte. Cele 20 de camere spatioase si confortabile se potrivesc cerintelor celor mai exigente.
Incepand cu luna decembrie 2017, spatiul public al Vilei Camelia se va mari, o data cu deschiderea unui nou restaurant modern, avand o capacitate de 50 de locuri. Acesta a fost gandit special pentru turistii Vilei, astfel, ofertele pot include cazare cu demi-pensiune sau pensiune completa, serviciile de masa fiind oferite cu meniu prestabilit . De asemenea se pot oferi cine festive, barbeque cu foc de tabara, muzica live sau muzica cu DJ.
Pentru un mai mare confort a fost implementat un lift, iar pentru companiile care vor sa organizeze diferite activitati, o sala mare de conferinte, echipata la standarde internationale, cu o capacitate de 45 de locuri.

Vila Camelia este un hotel boutique cu renume, situata la cativa pasi de Manastirea Sinaia, Castelul Peles, Cazino si centrul orasului. Capacitatea de cazare a vilei, este de 52 locuri in camere duble, iar 7 din camerele duble, pot fi triple, ceea ce inseamna un numar de 59 locuri de cazare in total. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, mini-bar, cana electrica, uscator de par, wi-fi gratuit. Proprietatea dispune de o curte interioara mare, cu parcare gratuita.

Incepand cu 32 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVAFormular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.312.381 sau via e-mail la office@vilacamelia.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Vila Camelia, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan