Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Vila Complex Piatra Soimului, Cazare Complex Piatra Soimului, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Vila, Cazare Complex Piatra Soimului Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Vila Complex Piatra Soimului, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Vila Complex Piatra Soimului (3*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0244.310.302 (Rezervari Unitate)


Vila Complex Piatra Soimului, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Complex Piatra Soimului de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 48 € … Cazare cu mic dejun.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 29 locuri in 15 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 70 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

La doar 120 km fata de Bucuresti si 40 km fata de Brasov, Complexul Piatra Soimului 4****este situat in Cumpatu, cartierul boem al Sinaii de altadata. Aici orasul se invecineaza cu libertatea cerului, calmul padurii si semetia muntelui.
Primul si deocamdata singurul hotel de pe Valea Prahovei certificat cu eticheta ecologica Floarea Europeana, Hotelul Piatra Soimului este prietenul care va sare in ajutor atunci cand vreti un loc tihnit unde sa va retrageti cu familia, prietenii sau colegii de birou.

Camerele primitoare, paturile prielnice pentru un somn tihnit, mesele gustoase si sanatoase, curatenia stralucitoare, personalul ospitalier sunt doar cateva dintre elementele cheie ale Hotelului Piatra Soimului. Din apartamente se poate vedea cea mai spectaculoasa priveliste a muntilor Bucegi - de la Cota 1400 pana dincolo de Crucea de pe varful Caraiman.

Camere spatioase, dotate cu o varietate de facilitati: televizor, telefon, internet wireless, minibar, baie proprie dotata cu cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par si accesorii de baie de calitate.

Crucea Eroilor Neamului de pe varful Caraiman si traseul telecabinei din Sinaia catre inaltimile muntilor Bucegi pot fi admirate de la balconurile hotelului, prezente in majoritatea camerelor si apartamentelor. Si cei mici se bucura de atentie speciala la Piatra Soimului, beneficiind de reduceri si chiar gratuitati pentru serviciile de cazare sau masa.

Optiuni de cazare

10 camere duble standard
2 camere duble de lux
3 apartamente

Camerele dispun de:

Baie cu cabina de dus cu hidromasaj si uscator de par
Internet wireless
Televizor
Telefon
Minibar
Serviciu zilnic de curatenie

Complexul Piatra Soimului

Restaurant & Terasa KUIB
Parcul Piatra Soimului
Sala de conferinte si evenimente
Locuri de joaca
Jocuri de societate
Parcare ecologica proprie
Receptie non-stop

Incepand cu 48 Euro / Camera dubla / Mic dejun inclus

Separat se achita, taxa de statiune, 2.5% din valoarea primei nopti de cazare fara TVA si taxa de salvamont, 6 RON/pers/sejur.Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0244.310.302 sau via e-mail la office@piatrasoimului.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Vila Complex Piatra Soimului, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan