Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Sinaia, Cazare Valea Prahovei, Tabere Sinaia, O saptamana la Munte Sinaia, Oferte Craciun 2017 Sinaia, Oferte Revelion 2018 Sinaia, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Vila Hanul cu Ursi, Cazare Hanul cu Ursi, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Sinaia, TeamBuilding Sinaia, Oferte Cazare 2017, Cazare Vila, Cazare Hanul cu Ursi Sinaia, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Sinaia, Valea Prahovei, Contact Vila Hanul cu Ursi, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Sinaia, Cazare apartamente Sinaia


Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal

“ Cazare la Vila Hanul cu Ursi (3*) in Sinaia ”
Telefon de Contact: 0372.712.186 (Rezervari Unitate)


Vila Hanul cu Ursi, SinaiaDescriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Hanul cu Ursi de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 31 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 15 locuri in 8 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

Hanul cu Ursi face parte din Complexul Hotelier Cota O Mie si este amplasat intr-un cadru natural mirific, in apropierea orasului Sinaia, pe drumul catre Targoviste DN 71, la aproximativ 800 m de Manastirea „Inaltarea Domnului”.

Fiind pozitionat in Parcul Natural Bucegi la o altitudine de 1000 m, ofera posibilitatea desfasurarii activitatilor, drumetiilor, relaxarii si recreerii intr-un cadru natural linistit.

Zona montana din jurul Hanului cu Ursi prezinta un potential natural si turistic deosebit de important, care ofera publicului posibilitatatea vizitarii in scopuri recreative, turistice, educationale si stiintifice.

Masivul Bucegi detine un loc de frunte in lantul Carpatilor romanesti prin flora de rara bogatie si diversitate, care a atras inca de multa vreme numerosi turisti.

Suntem constienti ca unul din motivele principale pentru care alegeti sa veniti la Hanul cu Ursi este aerul curat, peisajul extraordinar si pozitia sa in Parcul Natural Bucegi, pe drumul dintre Sinaia si Targoviste, pozitie care asigura o multitudine de activitati turistice care se pot organiza atat in sezonul rece cat si in sezonul cald.

Facilitati Hanul Cu Ursi

Capacitate de cazare - 8 camere, structurate astfel:
- o camera single;
- 7 camere duble.

Facilitati camera

Fiecare camera beneficiaza de:
- minibar;
- telefon;
- TV;
- baie proprie.

De asemenea, Hanul cu Ursi va pune la dispozitie:
- receptie 24/24;
- internet wireless gratuit;
- restaurant cu o capacitate de 50 de locuri;
- sala pentru cursuri, prezentari, intalniri de afaceri, complet utilata si cu acces la internet wireless;
- sauna;
- pat masaj;
- sala de fitness, complet echipata;
- bar cu biliard si spatii de socializare si recreere;
- seif la receptie;
- parcare.

Alte servicii contra cost:
- plimbare cu parapanta;
- inchirieri biciclete;
- plimbari cu masina off-road.

Tarife:
Camera Single: 145 lei/noapte;
Camera Dubla: 195 lei/noapte.Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0372.712.186 sau via e-mail la receptie@hotelcota1000.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Vila Hanul cu Ursi, Sinaia.Cautare RapidaCazare Sinaia


»  Cazare Sinaia 


• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan