cabane bucegi
Cazare Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Oferte Revelion 2018 Valea Prahovei, Apartamente Sinaia, Apartamente Busteni, Oferte Cazare, Oferte Revelion 2018, O saptamana la Munte, Apartamente Azuga, Team-Building, Oferte Cazare Pasti, Oferte Cazare Ieftina, Cazare la Munte, Apartamente Predeal, Apartamente in Regim Hotelier, Inchirieri apartamente Sinaia, Tabere Valea Prahovei, Oferte Valea Prahovei, Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Busteni, Cazare Azuga, Cazare Predeal, Cazare Bran, Inchirieri Valea Prahovei, Oferte Tabere 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Valea Prahovei, Tabere Sinaia, Tabere Busteni, Tabere Azuga, Tabere Predeal, Tabere Bran, Cazare Apartamente Sinaia, Cazare Apartamente Busteni


TRASEE TURISTICE, PUNCTE DE BELVEDERE
SI LOCURI DE POPAS IN MASIVUL BUCEGI

Informatii GENERALE despre CABANE
Cazare vile si pensiuni in Predeal
Cazare Predeal rezervari vile particulare cabane si hoteluri In Masivul Bucegi se afla cca 25 cabane, dispuse la toate altitudinile si in lungul intregului platou, dispuse special pentru turistii indragostiti de munte si mai ales de Muntii Bucegi.


Cabane din Muntii Bucegi
- Cabana Stana Tarle
altitudinea de 1578 m in Sinaia; deschisa permanent cu 3 camere duble si 2 camere triple, bufet, apa curenta. Se ajunge pe poteci venind din Sinaia si Busteni.
- Cabana Malaiesti
altitudinea de 1720 m pe Valea Malaiestilor. Cabana Malaiestilor a ars pana in temelii din cauza hornului supra incalzit. La ruine se ajunge pe poteci venind din Rasnov, Predeal, Busteni, Bran si Vf. Omu. De interes turistic este Turnul Malaiestilor.
- Cabana Diham
altitudinea de 1320 m pe Muntele Diham; deschisa permanent cu 87 locuri, bufet, apa curenta. Se ajunge pe poteci venind din Predeal si Busteni.
- Cabana Gura Diham
altitudinea de 987 m, la confluenta valcelelor Baiului cu Morarului; deschisa permanent cu 104 locuri, bufet, apa curenta, lumina electrica, la o jumatate de ora de Busteni.
- Cabana Poiana Izvoarelor
altitudinea de 1455 m in apropiere de Vf. Diham; deschisa permanent cu 56 locuri, bufet, apa curenta, lumina electrica.
- Cabana Trei Brazi
altitudinea de 1128 m pe Muntele Morarului; deschisa permanent cu 30 locuri, bufet, apa curenta, lumina electrica. Se ajunge intr-o ora si jumatate de la Predeal.
- Cabana Poiana Secuilor
altitudinea de 1070 m in apropiere de Cabana Trei Brazi; deschisa permanent cu 30 locuri, restaurant, apa curenta, lumina electrica.
- Cabana Paraul Rece
altitudinea de 960 m pe Valea Rasnoavei; deschisa permanent cu 28 locuri, restaurant, apa curenta, lumina electrica, telefon. Se ajunge din Predeal pe soseaua Predeal-Rasnov. De interes turistic sunt Cheile Rasnoavei.
- Cabana Cerbul
altitudinea de 900 m pe Valea Rasnoavei la 15 minute de Paraul Rece; deschisa permanent cu 26 locuri, apa curenta, lumina electrica.
- Refugiul Alpin Costila
altitudinea de 1670 m in Valea Costilei, poate adaposti 30 turisti.
- Caminul Alpin
altitudinea de 925 m in Busteni la poalele padurii de fag de pe Munticel; deschis permanent cu 160 locuri vara, 60 iarna, restaurant, apa curenta, lumina electrica, telefon.
- Cabana Furnica
altitudinea de 930 m in Sinaia, la marginea parcului Castelului Peles; deschisa permanent cu 30 locuri, bufet, apa curenta, lumina electrica, incalzire cu gaze, telefon.
- Cabana Schiori
altitudinea de 980 m in Sinaia pe drumul spre Cota 1400 m; deschisa permanent cu 14 locuri, bufet, apa curenta, lumina electrica, telefon.
- Hotelul Cota 1400
altitudinea de 1380 m pe Muntele Furnica; deschis permanent cu 179 locuri in hotel si 97 in regim de cabana, restaurant, telefon, sala spectacole, biblioteca, apa curenta, lumina electrica.
- Cabana Valea Cu Brazi
altitudinea de 1510 m in firul Vaii cu Carp; deschisa permanent cu 82 locuri, restaurant, apa curenta, telefon, incalzire cu gaze, lumina electrica.
- Cabana Poiana Stanii
altitudinea de 1270 m pe Muntele Piatra Arsa; deschisa permanent cu 81 locuri, restaurant, apa curenta, lumina electrica.
- Cabana Scropoasa
altitudinea de 1205 m in Valea Ialomitei pe malul Lacului Scropoasa; deschisa permanent cu 60 locuri, bufet, apa curenta, lumina electrica.
- Cabana Bolboci
altitudinea de 1460 m in Valea Ialomitei; deschisa permanent cu 36 locuri, bufet, lumina electrica.
- Cabana Cheile Zanoagei
altitudinea de 1400 m pe Valea Ialomitei in amonte de intrarea in Cheile Zanoagei; deschisa permanent cu 60 locuri, restaurant, apa curenta, lumina electrica.
- Cabanele Padina I si II
altitudinea de 1525 m respectiv 1530 m in Valea Ialomitei la poalele Muntelui Padina Strungii; deschise permanent cu 164 locuri, restaurant, apa curenta, lumina electrica, telefon.
- Cabana Diana
altitudinea de 1505 m in Valea Ialomicioarei; deschisa permanent cu 65 locuri, bufet, apa curenta, lumina electrica, telefon.
- Cabana Pestera
altitudinea de 1610 m in apropierea Pesterii Ialomicioarei; deschisa permanent cu 120 locuri, restaurant, apa curenta, lumina electrica, telefon.
Hotel Pestera (trei stele) - Hotel Pestera (trei stele)
altitudinea de 1610 m in apropierea Pesterii Ialomicioarei; deschisa permanent cu aprox. 200 locuri, restaurant, apa curenta, lumina electrica, sauna, piscina, sala fitness, biliard, schi lift, telefon.
- Cabana Varful cu Dor
altitudinea de 1885 m pe muntele cu acelasi nume; deschisa permanent cu 79 locuri, restaurant, apa curenta, lumina electrica, telefon.
- Cabana Piatra Arsa
altitudinea de 1950 m pe muntele cu acelasi nume; deschisa permanent cu 62 locuri, restaurant, apa curenta, lumina electrica, telefon, incalzire cu gaze.
- Cabana Caraiman
altitudinea de 2025 m in geana Vaii Jepilor intre muntii Caraiman si Jepii Mici; deschisa permanent cu 70 locuri, bufet, apa curenta, lumina electrica, telefon, incalzire cu gaze.
- Cabana Babele
altitudinea de 2200 m pe muntele cu acelasi nume; deschisa permanent cu 130 locuri, restaurant, telefon, incalzire cu gaze, apa curenta, lumina electrica.
Cabana Varfu Omu - Cabana Omu
altitudinea de 2507 m pe varful cu acelasi nume cu 30 locuri, bufet, iar iarna este inchisa.


Copyright 2006 Mervani GROUP ROMANIA.
Design by MERVANI MEDIA
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan