Cazare Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Oferte Revelion 2018 Valea Prahovei, Apartamente Sinaia, Apartamente Busteni, Oferte Cazare, Oferte Revelion 2018, O saptamana la Munte, Apartamente Azuga, Team-Building, Oferte Cazare Pasti, Oferte Cazare Ieftina, Cazare la Munte, Apartamente Predeal, Apartamente in Regim Hotelier, Inchirieri apartamente Sinaia, Tabere Valea Prahovei, Oferte Valea Prahovei, Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Busteni, Cazare Azuga, Cazare Predeal, Cazare Bran, Inchirieri Valea Prahovei, Oferte Tabere 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Valea Prahovei, Tabere Sinaia, Tabere Busteni, Tabere Azuga, Tabere Predeal, Tabere Bran, Cazare Apartamente Sinaia, Cazare Apartamente Busteni

Oferta Cazare Cazare Vila
Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal
Cazare Vile Sinaia

Vila Oblique, SinaiaVila
Oblique

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Oblique de 5 ★★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 80 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 30 locuri in 15 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.
Contact
0344.883.992
» Detalii
Vila Casa Galbena, SinaiaVila
Casa
Galbena

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Casa Galbena de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 26 € … Noapte / Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 10 locuri in 5 camere.
Contact
0722.893.914
» Detalii
Vila Casa Iris, SinaiaVila
Casa Iris

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Casa Iris de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 54 € … Camera dubla/noapte. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 40 locuri in 20 camere. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 60 locuri.
Contact
0244.310.143
» Detalii
Vila Camelia, SinaiaVila
Camelia

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Camelia de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 32 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 41 locuri in 19 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 45 locuri.
Contact
0244.312.381
» Detalii
Vila Felix, SinaiaVila
Felix

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Felix de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 50 € … Camera. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 28 locuri in 10 camere.
Contact
0727.133.977
» Detalii
Vila Hanul Cu Ursi, SinaiaVila
Hanul
Cu
Ursi

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Hanul cu Ursi de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 31 € … Noapte / Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 15 locuri in 8 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.
Contact
0372.712.186
» Detalii
Vila Rina Cerbul, SinaiaVila
Rina
Cerbul

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Rina Cerbul de 2 ★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 39 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 74 locuri in 37 camere. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.
Contact
0244.312.391
» Detalii

Cazare Vile Predeal

Vila Select, PredealVila
Select

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Select de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 31 € … Noapte / Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Predeal este de 50 locuri in 25 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 60 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.
Contact
0268.456.579
» Detalii

Cazare Vile Busteni

Vila Bio Boutique Club Austria, BusteniVila
Bio
Boutique
Club
Austria

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila BIO Boutique Club Austria de 5 ★★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 129 € … Cazare Vila. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 20 locuri in 10 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 25 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.
Contact
0728.866.998
» Detalii
Vila Leonida, BusteniVila
Leonida

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Leonida de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 56 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 21 locuri in 11 camere. Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 29 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni. De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 60 locuri.
Contact
0244.320.913
» Detalii
Vila Dani, BusteniVila
Dani

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Dani de 3 ★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 18 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 11 locuri in 6 camere.
Contact
0722.345.081
» Detalii
Vila Deea, BusteniVila
Deea

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Deea de 3 ★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 18 € … Camera dubla. Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 12 locuri in 8 camere.
Contact
0745.951.166
» Detalii

• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar


Imobiliare Valea Prahovei RADIO MONTAN