excursii si drumetii montane in statiunile sinaia busteni azuga predeal
Cazare Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Oferte Revelion 2018 Valea Prahovei, Apartamente Sinaia, Apartamente Busteni, Oferte Cazare, Oferte Revelion 2018, O saptamana la Munte, Apartamente Azuga, Team-Building, Oferte Cazare Pasti, Oferte Cazare Ieftina, Cazare la Munte, Apartamente Predeal, Apartamente in Regim Hotelier, Inchirieri apartamente Sinaia, Tabere Valea Prahovei, Oferte Valea Prahovei, Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Busteni, Cazare Azuga, Cazare Predeal, Cazare Bran, Inchirieri Valea Prahovei, Oferte Tabere 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Valea Prahovei, Tabere Sinaia, Tabere Busteni, Tabere Azuga, Tabere Predeal, Tabere Bran, Cazare Apartamente Sinaia, Cazare Apartamente Busteni


Excursii Organizate Drumetii Montane • O activitate des intalnita de agrement din turism si sporturile montane in afara de schi. Are ca scop relaxarea, odihna si sporirea activitatii fizice.
 • Dorim sa aratam Romanilor si Strainilor ca avem intradevar o patrie de invidiat. Cat mai multi sa indrageasca natura. Si aceasta prin drumetii si in toate anotimpurile. Acesta este turismul, o dorinta si o necesitate a timpurilor noastre. Inapoi la natura, ca pe vremea lui Rousseau, dar altfel, in conceptie, si cu mijloace moderne.
 • Cand sa mearga omul in natura? Oricand! Nu exista anotimp care sa inchida drumetului adevarat, drumul spre munte.
 • De ce sa facem turism? Pentru ca drumetia inseamna cunoastere, miscare, sanatate, confruntare cu natura si cu tine insuti.
 • Marea este chemarea unui singur anotimp, o invitatie la lene si reverie. Muntele? Muntele inseamna mers, catarare, fapta. Sunt doua moduri de a te odihni. In sezlong si in miscare. Drumetia este odihna activa, bucuria de a strabate spatii, de a urca pe culmi.
Mervani ofera
tuturor turistilor care vin in Sinaia, Busteni, Azuga si Predeal, posiblitatea de a strabate carari montane prin excursii organizate, drumetii de cateva zile, tabere pentru copii, alaturi de ghizi experimenti, care transforma o excursie obisnuita, intr-o surprinzatoare si placuta combinatie de natura, deprinderea unor cunostinte legate de munte, drumetie, istorie montana si orice exprima nevoia de explicatie.
Aveti copii dar nu va simtiti in stare sa parcurgeti un traseu cu ei?
Mervani aranjeaza pentru copii dumneavoastra sa aiba parte de cea mai minunata si utila incursiune in munte in timp ce dumneavaostra savurati aerul curat de munte intr-un sezlong confortabil. Drumetia poate dura si mai multe zile cu intoarcere la punctul de plecare in fiecare zi sau folosind cabane montane peste noapte.CUM SE PROCEDEAZA:
 1. Ne solicitati pentru un anume grup, traseu sau mod de curs/distractie montana intr-o anumita perioada, iar noi punem la punct un plan pentru ceea ce doriti sa faceti.
 2. Va trimitem pachetul pregatit special pentru excursia dumneavoastra impreuna cu preturile si conditiile de excursie.
 3. Trebuie sa asigurati mancarea si cazarea la cabane a Ghizilor (atunci cand este nevoie). Ghizii se ocupa de rezervari la cabane, prim ajutor, solicitarea echipei salvamont in caz de nevoie, jocuri de cabana, instruire la mers, initiere in alpinism, mers, respiratie, etc.
 4. GHIDUL NU este CARAUS - In cazul excursiilor cu persoane ADULTE, daca doreste, poate ajuta la transportarea bagejelor turistilor. Inainte de placere, pe traseu, ghidul va verifica si compara greutatea ce urmeaza sa fie carata de un individ si potentialul fizic al acestuia.
 5. In cazul excursiilor cu copii se procedeaza astfel:
  • Bagajele sunt transportate de catre ghizi (implicit ghizii pleaca mai multi), copiii carand lucruri personale si alte lucruri atat cat poate duce lejer fara a obosi.
  • Daca se pleaca la initiere in alpinism si se sta mai multe zile, exista o echipa de oameni care vor cara alimentele si tot ce este necesar la cabana unde se sta, grupul de copii fiind dus la cabana de 1-2 ghizi (dupa caz).


Copyright 2006 Mervani GROUP ROMANIA.
Design by MERVANI MEDIA
Imobiliare Valea Prahovei MixMontan