MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Azuga

»  

Garsoniere Azuga

»  

Case Azuga

»  

Vile Azuga

»  

Spatii Comerciale Azuga

»  

Spatii Industriale Azuga

»  

Spatii Turistice Azuga

»  

Terenuri Azuga


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 145.000 €Apartamentul de tip penthouse format din 4 camere este situat la mansarda intr-un imobil de tipul D+P+E+M, langa partia de schi.Acesta are suprafata utila de 143,34 mp. si suprafata construita de 183,38 mp., este compartimentat astfel:Living + dining = 43.95 mpBucatarie = 21.03 mpDormitor 1 (cu dressing) = 20.07 mpDormitor 2 = 15.33 mpDormitor 3 = 10.72 mpBaie (cu sauna) = 10.93 mpGrup sanitar = 8.35 mpTerasa deschisa = 40.04 mpApartamentul este deosebit avand o pozitie unica, cu o priveliste spectaculoasa catre partia de schi, cat si intreaga statiune.Se vinde complet mobilat si utilat, benefiind de finisaje de calitate superioara.Pretul este negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 57.000 €Apartament cu 3 (trei) camere in casa, de vanzare in orasul Azuga.Apartamentul este compus din 3(trei) camere (living si 2 camere), baie, bucatarie, hol si veranda.Suprafata construita a acestuia este de 65,75mp, iar cea utila 54,80 mp.De asemenea, acesta beneficiaza de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile si de un teren in suprafata de 49 mp.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.Pretul este negociabil.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 26.000 €Apartamentul se afla la parter intr-un imobil cu 4 ataje.Acesta are o suprafata construita de 51 mp si este compus din: camera de zi, dormitor, baie, bucatarie si hol.Pretul ESTE FIX!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Valea Azugii


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 60.000 €Apartamentul se afla la parter intr-un bloc cu regimul de inaltime P+4E.Acesta este decomandat, are 4 camere, 2 bai si o suprafata construita totala de 104 mp.Toate utilitatile sunt contorizate separat iar blocul dispune de interfon.Imobilul se afla intr-o zona linistita, foarte aproape de partia de ski.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Valea Azugii


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 95.000 €Apartament in vila, 3 (trei) camere, situat in imobil D+P+E+M, langa partia de schi.Vila, finalizata in anul 2006, are in componenta 5 apartamente. Apartamentul de vanzare este situat la etajul 1.Apartamentul, avand suprafata utila de 104,13 mp. si suprafata construita de 124,96 mp., este compartimentat astfel:1.- camera de zi40,49 mp.,2.- dormitor13,26 mp.,3.- dormitor12,66 mp.,4.- bucatarie12,44 mp.,5.- baie5,06 mp.,6.- terasa20,00 mp.,7.- casa scarii si hol (indiviz.)8,78 mp.Finisaje: parchet triplu stratificat in camere si bucatarie; gresie in baie, terasa si casa scarii; tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan (parapet 0 la tamplaria din living spre terasa); usa metalica la intrare si sistem de securitate; centrala termica individuala. Teren in indiviziune aferent apartamentului: 84,60 mp., pe care a fost amenajat si loc de parcare.Pretul este negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 60.000 €Apartamentul se afla la parter intr-un imobil cu 4 etaje.Acesta are o suprafata construita de 76 mp si este compus din:Camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, hol si 2 spatii de depozitare.Apartamentul este complet renovat in 2018, imbunatatirile constand in:- Tamplarie cu geam termopan tripan.- Izolatie exterioara polistiren expandat 10 cm.- Inlocuire totala a instalatiilor electrice si sanitare.- Centrala termica noua Vaillant cu sistem de monitorizare a temperaturii de la distanta (prin smartphone) si refacerea instalatiei de incalzire.- Parchet solid de stejar.- Bucatarie complet mobilata si utilata cu electrocasnice noi de cea mai buna calitate.- Baie complet reconstruita cu cabina de dus moderna cu scurgere in podea, mobilier, lavoar, instalatii noi de calitate superioara.- Iluminat integral cu tehnologie LED (consum foarte redus).De asemenea apartamentul se vinde complet mobilat/utilat cu mobilier modern Jysk.   

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 65.000 €Apartamentul se afla la mansarda intr-un imobil de tipul P+M.Are o suprafata construita de 92.15 mp si dispune de un teren de apr. 220 mp.Acesta este format din: living (25 mp), 2 dormitoare (cate 13 mp), baie cu cada, bucatarie si balcon inchis.Pentru prepararea apei calde la bucatarie si baie este folosit un boiler electric. In momentul de fata apartamentul nu are instalatie de incalzire.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 55.000 €Apartament cu 4 camere de vanzare, situat la etajul 2, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E, in zona centrala a statiunii AZUGA, avand acces facil direct din DN1.Apartamentul are 4 cemere decomandate (living si trei dormitoare), 2 bai, bucatarie si 2 balcoane.Suprafata construita a acestuia este de 89,27 mp, iar cea utila de 81 mp.De asemenea, acesta beneficiaza de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile.Apartamentul se poate vinde complet mobilat, pretul fiind usor negociabil.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 39.000 €Apartament cu 2(doua) camere, decomandat in AzugaApartamentul este situat la etajul al IV-lea intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E.Compartimentare: hol, bucatarie, camera de zi, dormitor si baie, in suprafata construita totala de aprox.55 mp.Apartamentul are toate utilitatile contorizate separat iar incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.Este complet mobilat si utilat, aparatura electronica si electrocasnica fiind de foarte buna calitate.Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Valea Azugii


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 90.000 €Apartament in casa/vila cu regimul de inaltime P+E1+E2+M, de vanzare, situat in zona centrala a localitatii Azuga, in apropierea partiei de ski Sorica.Apartamentul este dispus astfel:Parter:O camera si terasa.Etajul 2:Casa scarii, hol acces si tranzit, trei (3) camere cu o terasa comuna si doua (2) bai (o baie de servici si o baie cu vas wc, cada si chiuveta).Mansarda:Casa scarii, doua camere si un balcon tip Logie. Intr-una din camerele de la mansarda este amenajata si o mica bucatarie (chicineta).Accesul la etajul 2 si mansarda se realizeaza pe o scara exterioara.Terenul aferent acestui apartament este de 217 mp exclusiv.Utilitati:Apa, electricitate, canalizare, gazul fiind la limita proprietatii.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Centrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei