MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 50.000 €Apartamentul se afla intr-un bloc avand regimul de inaltime P+4E.Acesta are o suprafata de 61 mp si este compus din:Camera de zi, 2 dormitoare, baie, bucatarie, balcon si hol intrare.Apartamentul se vinde mobilat/utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Cezar Petrescu


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 40.000 €Apartamentul se afla la mansarda intr-un imobil nou avand regimul de inaltime P+E+M.Aceasta are o suprafata de apr 55 mp si este compusa din:Camera de zi, dormitor, bucatarie si baie.Se afla intr-o zona foarte linistita si beneficiaza de finisaje moderne de calitate.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Golful Regal


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 60.000 €Apartamentul, in suprafata utila de 75,27 mp. si suprafata construita de 87,63 mp., dispune de:Camera de zi - 14,57 mp;Dormitor - 14,48 mp;Dormitor - 14,48 mp;Bucatarie - 14,48 mp; Baie - 3,44 mp;Hol - 9,15 mp;Balcon - 4,67 mp.Spatiul de locuit beneficiaza de urmatoarele finisaje: gresie, faianta, parchet din lemn de stejar.Balconul este inchis in tamplarie PVC cu geam termopan.Apartamentul dispune de toate utilitatile, contorizate individual.Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice de apartament.Apartamentul, cu vedere est si vest, dispune de sistem de alarma propriu. Cladirea dispune de interfon.!!! Apartamentul se incadreaza pentru Programul Prima Casa !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 84.000 €Apartament in Casa/Vila, de vanzare, situat in zona Centrala a Statiunii Busteni, la parterul unui imobil Tip Vila cu regimul de inaltime S+P+E+M.Apartamentul are trei (3) camere decomandate cu o suprafata utila (SU) de 88.65 mp. si suprafata construita (SC) de 121.14 mp, fiind compartimentat astfel :hol de acces si tranzit;camera de zi cu loc de servit masa;2 dormitore;baie;bucatarie; balcon;sera (terasa acoperita).Apartamentul, beneficiaza de finisaje moderne (gresie, faianta, parchet) si se poate vinde complet mobilat si utilat. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 38.000 €Apartament de vanzare, situat la mansarda (M1) unui imobil cu regimul de inaltime D+P+2+M1+M2, in zona semicentrala a statiunii Busteni.Apartamentul are doua (2) camere, cu o suprafata utila de 32.90 mp si suprafata total construita de 39.78 mp.Imobilul din care face parte si acest apartament a fost edificat in anul 2006-2007 cu structura din beton armat, pereti din caramida si a fost acoperit cu tabla Tip LINDAB.Apartamentul beneficiaza de o priveliste deosebita si se vinde Mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 45.000 €Vand apartament cu 2 camere in Busteni, cartierul Zamora, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino, intr-o zona linistita cu vedere panoramica asupra Masivului Bucegi.Apartamentul este situat la etajul 2, intr-un imobil cu regim de inaltime P+2E si beneficiaza de contorizari individuale (apa, gaz, curent electric).

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 46.000 €De vanzare apartament cu 2 (doua) camere situat la parterul unui imobil finalizat in anul 1978, in zona Telecabinei din Busteni.Apartamentul, decomandat, avand suprafata utila de 44,83 mp. si suprafata construita de 51,55 mp., este compartimentat astfel:camera de zi (14,11 mp.);dormitor (9,90 mp.);bucatarie si hol (9,97 mp.);spatiu de luat masa (5,52 mp.);2 debarale (0,67 mp. si 0,49 mp.);baie (4,17 mp.).Finisaje:parchet laminat in camere, gresie si faianta in bucatarie, baie si spatiul de luat masa,  gresie in hol, tamplarie pvc cu geam termopan, usa de intrare dublata pentru siguranta apartamentului, rulouri din aluminiu montate pentru toate ferestrele;Structura de rezistenta din cadre de beton si caramida, termoizolatie din polistiren;Incalzirea se realizeaza prin centrala termica de apartament;Bransamente si contorizari individuale (gaz, curent electric, apa, catv);Facilitati: locuri de parcare amenajate, servicii de administrare;Apartamentul se vinde partial mobilat. Bucataria se vinde complet mobilata si utilata.Apartamentul fiind situat la parterul imobilului, se vinde impreuna cu terenul ce-l are in folosinta de aproximativ 20 mp.Pret negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Telecabina


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 195.000 €Apartament de vanzare in Busteni, zona Valea Alba.Imobilul a fost construit in anul 2010-2011, din materiale de buna calitate. Beneficiaza de o priveliste superba asupra intregului masiv Caraiman.Este pozitionat la 10 min. de mers pe jos fata de centrul orasului.Este situat la mansarda unui imobil cu regim de inaltime D+P+E+M. Imobilul  de tip duplex este compartimentat astfel:mansarda: living, camera, hol, 2 bai, camera, bucatarie, terasa si 2 balcoane, in suprafata construita totala de 166,12 mp;subpanta: living, hol, camera, baie si terasa, in suprafata construita totala de 83,85 mp. Imobilul dispune de centrala termica proprie si contorizare separata pentru toate utilitatile. Se vinde mobilat si utilat!Accesul este facil atat auto cat si pietonal in toate anotimpurile.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 82.000 €Apartamentul care se vinde este situat in orasul Busteni zona Poiana Tapului si a fost construit in anul 2012.Fiind orientat spre sud-est, apartamentul este foarte insorit si are lumina naturala pe parcursul intregii zile.Regim de inaltime: D+P+2E+M, apartamentul fiind situat la etajul I.Imobil de tip vila, cuprinde un numar de 10 apartamente (4 apartamente la parter, 2 apartamente la etajul I, 2 apartamente la etajul II si 2 garsoniere la mansarda).Suprafata construita de 100 mp si este compartimentat astfel:2 (doua) dormitoare, living cu bucatarie open-space, 2 (doua) bai cu cabina de dus (una din cabine cu duze masaj) si 3(trei) balcoane (din care 2 balcoane inchise);Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu mobila noua (IKEA, KIKA sau pe comanda);Dotari: 2 televizoare, masina de spalat, frigider, cuptor electric, hota, plita gaz, filtru de cafea, cuptor cu microunde, combina muzicala, DVD, fier de calcat, etc..termostor cu telecomanda la balconul care nu este inchis, termostat smart la centrala prin care se poate regla temperatura in apartament prin internet de la distanta, WI-FI de RDS, centrala tip Beretta 24KW, plase insecte, becuri economice in toata casa;loc de parcare la 50 m de bloc;apartamentul beneficiaza de o baxa la demisol in suprafata de 4 mp. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 73.000 €Apartament de vanzare in Busteni, zona Valea Alba.Este situat la primul nivel al unui imobil cu regim de inaltime D+P+E+M. Imobilul este compartimentat astfel: bucatarie, camera, baie, hol, camera si terasa acoperita, in suprafata construita totala de 98,88mp. Beneficiaza de un teren in suprafata de 62,96 indiviz din 398 mp.Imobilul a fost construit in anul 2010-2011, din materiale de buna calitate. Imobilul dispune de centrala termica proprie si contorizare separata pentru toate utilitatile.   

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 65.000 €Apartamentul care se vinde este situat in orasul Busteni, zona Telecabinei.Regim de inaltime: P+4E, apartamentul fiind situat la etajul al III-lea.Suprafata construita totala este de 61 mp si are urmatoarea compartimentare:Hol de acces, camera de zi, balcon inchis, 2(doua) dormitoare, bucatarie inchisa si baie.Beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual. Incalzirea se realizeaza atat cu centrala termica proprie cat si cu sistem de incalzire  cu panouri radiante.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Aparatatura electronica si electrocasnica este de cea mai buna calitate iar mobilierul modern completeaza cofortul apartamentului.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Telecabina


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 62.000 €De vanzare apartament patru (4) camere (tip duplex), decomandat, situat la ultimile doua (2, Et 4+M) etaje, intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E+M din Busteni, cartierul SilvaApartamentul are suprafata construita (SC/ Et+M) de aproximativ 84.06 mp. si suprafata utila (SU, Et+M) de aproximativ 77.76 mp, Apartamentul a fost recent renovat (primul nivel, respectiv et 4), mansarda fiind in stadiu de amenajare, existand toate materialele necesare acestei amenajari.Imobilul, construit in anul jurul anilor 1980, a fost in intregime reabilitat termic.!!! Pentru mansarda exista toate avizele si aprobarile necesare !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Silva


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 65.000 €Apartament in Casa/Vila cu regimul de inaltime D+P+E, de vanzare, situat in zona centrala a statiunii Busteni.Imobilul a fost construit cu fundatii din beton si piatra, peretii fiind realizati din caramida si beton, planseul peste parter fiind tot din beton, iar acoperisul tip sarpanta din lemn, acoperit cu tigla.Apartamentul are trei (3) camere semidecomandate si este situat la Etajul (E) constructiei, acesta avand suprafata construita (SC) de 125.61 mp, iar cea utila (SU) de 98.84 mp. De asemenea apartamentul  beneficiaza si de suprafata 254.12 mp teren indiviz din total de 290.12 mp.Acesta a fost complet renovat in anul 2015.Utilitati: apa, canalizare, gaze, energie electrica, racordate la retelele edilitare din zona.Spatiu locativ beneficiaza de:Contorizare individuala pentru toate utilitatile;Instalatii de incalzire - centrala termica proprie, calorifere, plus sobe din teracota.Acesta se vinde, la pretul de 65.000 €, Negociabil.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 180.000 €De vanzare apartament in vila tipologia D+P+E+Terasa, situat in Busteni, zona Zamora, foarte aproape de Castelul Cantacuzino.Vila, la parterul careia se afla situat apartamentul, a fost finalizata in 2000.Apartamentul, avand suprafata utila de 422,49 mp. si suprafata construita de 473,96 mp., parte din vila, detine teren in exclusivitate in suprafata de 201 mp.Compartimentare:DEMISOL:- Garaj, sala de gimnastica, camera centralei termice, depozit, hol si casa scarii;PARTER:- Camera de zi, 3 (trei) dormitoare, fiecare cu baie, bucatarie, hol de tranzit si acces, grup sanitar, bucatarie, camara, bucatarie de vara, terasa, 2 balcoane si casa scarii;Pana la terasa in suprafata de 211,50 mp., situata la etajul 2, apartamentul detine si cota indiviza in suprafata de 9,90 mp. din casa scarii.DETALII TEHNICE:Vila este construita pe cadre de beton si pereti din caramida; planseele din beton; scara din beton cu trepte placate cu lemn si balustrada si mana curenta, deasemenea din lemn;terasa de la etajul 2 prevazuta cu sistem eficient de scurgere a apelor pluviale; pe fatada vilei a fost aplicata vopsea decorativa. Incalzirea si prepararea apei calde se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice pe gaz.FINISAJE:- interioare: parchet din lemn masiv in camere; gresie in holuri, terasa si balcoane; gresie si faianta in bucatarie, grup sanitar si bai; trepte aplicate pe casa scarii din lemn masiv; balustrada casei scarii si mana curenta din lemn masiv; tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan; usa rabatabila la garaj;- exterioare: vopsea decorativa aplicata pe fatada. Arhitectura, terasele, balcoanele si orientarea vilei iti permit sa admiri intregul masiv Bucegi, de la Sinaia, pana la Monumentul Eroilor de pe Caraiman; iar situarea acesteia, foarte aproape de centrul statiunii si fata de Castelului Cantacuzino, fac si mai atractiva oferta acestui apartament.UTILITATI:Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile, contorizate individual:- retea de alimentare cu apa;- retea de canalizare;- retea de alimentare curent electric;- retea alimentare gaz.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Busteni (Prahova) » 550 €Apartament cu 2(doua) camere de inchiriat in casa situat in orasul Busteni zona Valea Alba.Regim de inaltine P+E;Apartamentul este situat la etajul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 56 mp. La parter se afla garajul in care se poate parca un autoturism.Compartimentare:Dormitor, camera de zi cu bucatarie deschisa, baie si balcon.Apartamentul dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, caTV, internet.Finisaje:gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan si usa metalica.Curtea este frumos amenajata iar de pe terasa te poti delecta cu frumoasa priveliste a muntilor Caraiman.Se inchiriaza complet mobilat si utilat pe perioada lunga, minim un an.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Busteni , Valea Alba Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei