MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Apartament cu 3 camere, de vanzare, localitatea Sinaia, cu suprafata utila de 63,97 mp. si suprafata construita de 78,49 mp., fiind structurat astfel:Dormitor: 12.60 mp;Living: 17.18 mp;Bucatarie: 5.98 mp;Grup Sanitar: 3.22 mp;Balcon: 4.32 mp;Dormitor: 10.08 mp;Debara: 1.09 mp;Hol: 13.83 mp.Finisaje si design modern, structura de rezistenta din cadre de beton si caramida, tamplarie din PVC cu geam termopan Rehau, usa metalica, parchet laminat in camera de zi si dormitoare.Incalzirea se face cu centrala termica proprie cu alimentare pe gaz.Gresie si faianta in bucatarie, hol si baie.Bransamente si contorizari individuale: gaze, curent electric, apa, cablu TV, telefon.Gresie si faianta in bucatarie, hol si baie.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Calea Moroieni


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 33.000 €Garsoniera se afla la parter intr-un imobil cu regimul de inaltime P+E+M.Aceasta are o suprafata construita de 31 mp + 10 mp din dependintele comune si este compusa din: camera, bucatarie si baie.Are contorizari separate la toate utilitatile si beneficiaza de centrala termica proprie. De asemenea beneficiaza de izolatie termica exterioara din polistiren.Imobilul se afla la cateva minute de centrul orasului.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 67.000 €Apartamentul are 2 camere si este situat intr-un imobil nou din Sinaia, imobil cu regim de inaltime P+7E+M, construit in anul 2007-2008., iar apartamentul este situat la etajul 3.Compartimentare: hol, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si balcon, in suprafata construita totala de 71,96 mp.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, mobilierul si electrocasnicele fiind de buna calitate.Imobilul beneficiaza de paza permanenta si de lift;Pretul apartamentului include loc de parcare acoperit.Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati!!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 57.000 €Apartamentul are o suprafata de 67 mp si este compus din:Camera de zi cu bucatarie openspace, 1 dormitor, baie, balcon si un balcon generos.Se vinde complet mobilat/utilat.Apartamentul se afla intr-un bloc construit dupa 2010 care dispune de lift, paza permananeta, administratie, etc.De asemenea, se afla intr-o zona foarte linistita si beneficiaza de o priveliste deosebita.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 48.000 €Apartament de vanzare, situat in zona semicentrala a orasului Sinaia, in cartierul Furnica, intr-un imobil construit in 2007.Apartamentul are 2 camere, are suprafata construita de 71 mp, este situat la demisolul imobilului si este compartimentat dupa cum urmeaza: dormitor, living, baie, bucatarie deschisa, terasa.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 90.000 €De vanzare apartament tip duplex, 5 (cinci) camere, situat in Sinaia, zona semicentrala, structurat pe tipologia P+2E+M, astfel:Parter:Living - 28.95 mpBaie - 2.47 mpDebara - 1.40 mpHol - 1.91Etaj 1:Living - 30.85 mpBaie - 3.70 mpBalcon - 3.87 mpEtaj 2:Dormitor - 10.71 mpDormitor - 10.71 mpHol - 6.80 mpBaie - 4.30 mpBalcon - 3.87 mpMansarda:Dormitor - 17.29 mpHol - 4.10 mpBaie - 3.80 mpBalcon - 2.53 mpApartamentul Duplex este finisat la exterior, avand aplicata termoizolatie de 100 mm si vopsea structurata. Teren: 100 mp, indiviz din 200 mp.Utilitatile (apa, canalizare, energie electrica si gaze).Se poate vinde intreg imobilul cu 10 camere si 8 bai la pretul de 149.000 euro, sau, separat oferta cu codul X0FD6 la pretul de 57.900 €

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 43.000 €Apartament 2 camere, confort I, decomandat, situat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 niveluri. Apartamentul are suprafata construita de 62,39 mp. si suprafata utila de 54,60 mp.Apartamentul este format din:camera de zi (18,60 mp.);dormitor (12 mp.),bucatarie (10,30 mp.),baie (4,20 mp.),hol, vestibul, 2 debarale (5,40 mp.),balcon inchis ( 4,10 mp.),boxa (7,17 mp.).Finisaje: faianta, gresie, parchet.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 95.000 €Apartamentul se afla la mansarda intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+E+M.Acesta are o suprafata construita de 154 mp si este compus din:Living cu bucatarie deschisa, 3 dormitoare, 2 bai, un balcon inchis si o terasa deschisa. Are toate contorizarile separate, centrala termica proprie si se vinde mobilat/utilat.De asemenea imobilul beneficiaza de un teren aferent in suprafata de 160 mp si un garaj in suprafata de 22 mp.Apartamentul are o suprafata generoasa, beneficiaza de o curte proprie si este situat intr-o zona selecta, foarte linistita.Se accepta si plata in 2 transe.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 43.000 €Apartamentul se afla la parter intr-o vila interbelica. Acesta are o suprafata construita de 67 mp si este compus din:Living, dormitor, bucatarie, baie hol intrare si terasa deschisa. De asemenea apartamentul beneficiaza de o magazie aflata in curtea proprietatii si de o suprafata de teren in suprafata de 30 mp (cota indiviza aferenta).Imobilul se afla intr-o stare buna, putand fi locuit cu o minima investitie in renovare.Datorita pozitiei ultracentrale, proprietatea se apotriveste atat ca locuinta personala, cat si ca spatiu comercial de tip birou.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Ultracentrala


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 350 €Apartamentul se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E construit in 1980, are o suprafata construita de 65 mp si este compus din:Camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, antreu, oficiu, camara, debara si un balcon.De asemenea apartamentul beneficiaza de o boxa pentru depozitare aflata la subsolul blocului in suprafata de 8 mp.Acesta se afla intr-o zona foarte linistita, totodata foarte aproape de centrul orasului. Apartamentul beneficiaza de o priveliste foarte frumoasa catre muntii Bucegi.Se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an), iar conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER!La semnarea contractului se percep 1 chirie garantie + 1 chirie in avans.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 39.500 €Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia, zona Malul Spitalului.Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fiind situat intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E, are S.U de 44.23mp, S.C de 48.33mp. si este compartimentat astfel:dormitor;camera de zi;bucatarie;debara;hol;baie;balcon.Detalii constructive:fundatii: beton;pereti: caramida;acoperis: tabla;stare intretinere: buna.Apartamentul se afla in stare foarte buna.Facilitati: Tamplarie termopan, centrala proprie, parchet in camere, faianta/gresie in baie si bucatarie. Usa metalica la intrare.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 54.000 €Apartamentul se vinde in Sinaia, la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+4E.Apartamentul are 3 camere, suprafata construita de 56 mp si este compus din: camera de zi, 2 dormitoare, baie si bucatarie.Acesta se vinde mobilat/utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Cartierul Sfantul ILIE


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 57.000 €Apartamentul are 2 camere si se afla la primul nivel al unui imobil edificat in 2007, avand suprafata totala construita de 65 mp (inclusiv terasa).Compartimentare: Sas, dormitor, living, baie, bucatarie si terasa.Finisaje: Faianta, gresie, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan si centrala termica proprie.Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, CaTV si are contorizari individuale.Acesta se vinde complet mobilat/utilat

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 83.000 €Apartamentul are 3 camere si este situat la etajul 1, intr-un imobil nou construit in Sinaia, fiind compartimentat dupa cum urmeaza: camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai, hol, debara, camara, bucatarie, 2 balcoane in suprafata totala de 88,89 mp.Incalzirea apartamentului se realizeaza cu centrala termica proprie.Toate utilitatile sunt contorizate individual.Se vinde mobilat si utilat!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 240.000 €De vanzare apartament 6 (patru) camere, decomandat, situat in Sinaia, zona semicentrala, la parter si etajul 1, in vila D+P+E+M.Apartamentul, cu suprafata construita de 240 mp., este structurat astfel:- camera de zi, 3 dormitoare, 2 bucatarii, baie, w.c., hol de acces, hol de tranzit si acces, balcon inchis, casa scarii, terasa acoperita, garaj situat la demisol.Apartamentul dispune de toate utilitatile, contorizate individual.Incalzirea se realizeaza cu centrala proprie pe gaz.La demisolul imobilului apartamentul dispune de garaj prevazut cu inchidere centralizata.Utilitati:- retea de alimentare cu apa;- retea de alimentare curent electric;- retea gaz;- retea de canalizare;- conexiune internet;- conexiune catv.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei