MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 600 €Apartament cu 4 camere de inchiriat situat in orasul Sinaia, zona Furnica.Apartamentul se afla in apropierea Telegondolei din Sinaia, intr-un imobil renovat recent. Imobilul este compus din living cu bucatarie deschisa, 4 dormitoare (dispuse in sistem duplex), 2 bai. Este complet mobilat si utilat, oferind un ambient placut pentru petrecerea unui sejur excelent la munte.  Suprafata utila a apartamentului este de 100 mp.Curtea este amenajata si dispunde de terasa si barbeque.Se inchiriaza pe o perioada de minim sase luni.

Detalii imobil » Apartament de Inchiriat in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 28.000 €Apartament cu 2 camere, de vanzare, situat la etajul 4 si mansarda intr-un bloc cu 4 etaje din Sinaia.Apartamentul este format din:Etaj 4: camera, baie, bucatarie deschisa, hol intrare si scara acces nivel superior;Mansarda: camera si baie.Apartamentul provine dintr-o garsoniera ce a fost extinsa cu inca o camera si baie aflate la mansarda.Imobilul necesita investitii in renovare insa sa afla intr-o zona usor accesibila, foarte aproape de centrul orasului.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 95.000 €Apartamentul se afla la mansarda intr-un imobil nou cu regimul de inaltime D+P+E+M.Acesta are o suprafata construita de 154 mp si este compus din:Living cu bucatarie deschisa, 3 dormitoare, 2 bai, un balcon inchis si o terasa deschisa. Are toate contorizarile separate, centrala termica proprie si se vinde mobilat/utilat.De asemenea imobilul beneficiaza de un teren aferent in suprafata de 160 mp si un garaj in suprafata de 22 mp.Apartamentul are o suprafata generoasa, beneficiaza de o curte proprie si este situat intr-o zona selecta, foarte linistita.Se accepta si plata in 2 transe.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 69.000 €Apartament cu 3 (trei) camere de vanzare in orasul Sinaia, zona Malul Spitalului. Acesta se afla la etajul III, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Suprafata totala a apartamentului este de 81,50 mp.Compartimentare: 2 (doua) dormitoare, living, bucatarie deschisa, 2 (doua) bai si holuri.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie si beneficiaza de izolatie termica exterioara.Balconul si loja sunt inchise in termopan si modificate pentru a face parte din camera.Apartamentul se vinde mobilat si utilat.Beneficiaza de multiple modificati pentru confort (spoturi, corpuri iluminat), tamplarie termopan, pardoseli cu gresie (mai putin dormitoarele cu pardoseli parchet), faianta in bucatarie si bai, usa metalica la intrarea in apartament.Peretii si tavanele NU prezinta defecte optice sau structurale. Eficienta termica ridicata.Imobilul este este pozitionat intr-o zona linistita cu acces facil la magazine si piata (max. 2 minute de mers).

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 53.000 €Apartament cu 2 camere in Sinaia, situat la etajul 4 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E construit in 1986.Apartamentul are suprafata construita de 69 mp si este compus din: Living, bucatarie inchisa, dormitor, baie si un balcon inchis.Apartamentul a fost complet renovat in 2016 si beneficiaza de finisaje si mobilier modern de calitate superioara.De asemenea este foarte insorit avand o expunere catre SE.Apartamentul se vinde complet mobilat/utilat iar pretul este negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 138.000 €Apartament de tip duplex de vanzare in SinaiaApartamentul se afla la etajul al V -lea intr-un imobil construit in anul 2007-2008.Compartimentare:la primul nivel: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie, balcon;la etaj: hol, 2 dormitoare si baie.Apartamentul are o suprafata construita totala de 112 mp. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Apartamentul este foarte luminos, fiind pozitionat pe partea de sud-est. Este mobilat modern, cu mobila de buna calitate. Toate utilitatile sunt contorizate indiviodual.Blocul beneficiaza de lift.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 86.500 €De vanzare, apartament 2 camere, decomandat, confort I, situat la parterul unui imobil cu regimul de inaltime D+P+3E+M finalizat in 2013, cu suprafata utila (SU) de 57.79 mp si suprafata totala (ST) (inclusiv balcon) de apr 75 mp. De asemenea apartamentul beneficiaza si de un teren in cota indiviza in suprafata de 66.41 mpApartamentul este structurat astfel:- camera de zi;- bucatarie; - dormitor;- baie; - doua (2) hol-uri; - terasa.Finisaje:gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc cu geam termopan, glafuri interioare din marmura.Facilitati si Dotari:Lift, administrare permanenta, acces in curtea imobilului cu telecomanda, interfon pentru accesul in imobil, fiecare unitate locativa (Apartament sau Garsoniera) beneficiaza de boxa proprie, placarea spatiilor comune cu marmura si granit (hol cu casa scarii, trepte si contratrepte), balustrada inox, usa metalica.!!! Pretul afisat reprezinta vanzarea apartamentului mobilat / utilat !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 135.200 €Apartament de lux nou de vanzare in cadrul unui proiect imobiliar din Sinaia, pe Furnica.In cadrul proiectului vor fi 6 apartamente de lux in Sinaia, mai exact, 5 apartamente cu 2 camere si un penthouse, toate fiind dispuse pe regim de inaltime D+P+E+M.Locatia a fost aleasa cu grija, cuprinzand intreaga panorama a orasului iar obiectivele principale se regasesc in imediata apropiere, Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, etc...Apartamentul este compus din camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, baie si terasa in suprafata de 104 mp. Frumusetea si confortul apartamentului este intregita si de semineul functional din camera de zi. Finisajele sunt de clasa superioara atat la interior cat si la exterior, cu spatii vitrate foarte mari si terase generoase.Fiecare apartament beneficiaza de contorizare individuala pentru toate utilitatile.La demisol sunt dispuse boxe si locuri de parcare acoperite pentru fiecare apartament, contracost.Intregul imobil va beneficia si de o zona de curte cu spatii verzi si zona de gratar.Accesul catre proiect este foarte facil.Pentru impatimitii sporturilor de iarna este locatia ideala, aflandu-se la 5 minute de mers pe jos fata de partia de ski si de Telegondola Sinaia.Termenul de finalizare al proiectului este Mai 2020. Pentru planuri si stadiul lucrarilor, va rog sa consultati lista cu proiecte imobiliare din Sinaia.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 39.500 €Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia, zona Malul Spitalului.Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fiind situat intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E, are S.U de 44.23mp, S.C de 48.33mp. si este compartimentat astfel:dormitor;camera de zi;bucatarie;debara;hol;baie;balcon.Detalii constructive:fundatii: beton;pereti: caramida;acoperis: tabla;stare intretinere: buna.Apartamentul se afla in stare foarte buna.Facilitati: Tamplarie termopan, centrala proprie, parchet in camere, faianta/gresie in baie si bucatarie. Usa metalica la intrare.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 59.500 €Apartamentul in vila se afla la demisol + parter intr-un imobil de tipul D+P+E+M.Acesta are o suprafata construita totala de apr 100 mp si beneficiaza de o suprafata de teren avand 63 mp.Imobilul are intrari separate de restul vilei si este compus din:1. Garsoniera tip studio continand: camera, baie, bucatarie, debara si o terasa acoperita.2. Apartament cu 2 camere continand: 2 camere, baie, terasa inchisa si o magazie.CELE 2 UNITATI LOCATIVE SE VAND DOAR IMPREUNA!Proprietatea este din perioada interbelica insa a fost complet renovata in urma cu cateva luni, inclusiv inlocuindu-se toate instalatiile sanitare si electrice, schimbat tot sistemul de incalzire, etc.Imobilul se afla intr-o zona foarte buna, fiind aproape de centrul orasului.Pretul include TVA! 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Apartament cu 3 camere, de vanzare, localitatea Sinaia, cu suprafata utila de 63,97 mp. si suprafata construita de 78,49 mp., fiind structurat astfel:Dormitor: 12.60 mp;Living: 17.18 mp;Bucatarie: 5.98 mp;Grup Sanitar: 3.22 mp;Balcon: 4.32 mp;Dormitor: 10.08 mp;Debara: 1.09 mp;Hol: 13.83 mp.Finisaje si design modern, structura de rezistenta din cadre de beton si caramida, tamplarie din PVC cu geam termopan Rehau, usa metalica, parchet laminat in camera de zi si dormitoare.Incalzirea se face cu centrala termica proprie cu alimentare pe gaz.Gresie si faianta in bucatarie, hol si baie.Bransamente si contorizari individuale: gaze, curent electric, apa, cablu TV, telefon.Gresie si faianta in bucatarie, hol si baie.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Calea Moroieni


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 69.500 €Apartament cu 4 camere de vanzare in Sinaia, zona Platou IzvorCompartimentarea apartamentului:Hol de trecere, camera de zi cu balcon, bucatatrie, 3(trei) dormitoare, 2 (doua) bai, balcon, in suprafata construita totala de 99,47 mp.Apartamentul este situat la etajul al III lea intru imobil cu regim de inaltime P+4E.Se vinde mobilat si utilat. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 110.000 €Apartamentul in vila are un regim de inaltime P+E+M, o suprafata construita totala de 241 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 100 mp indivizi din 237 mp.Acesta este structurat astfel:Parter: Garaj, 2 bucatari, 1 baie, debara, casa scarii.Etaj: Camera, baie, casa scarii, veranda, iesire catre o curte interioara in suprafata de apr 100 mp.Mansarda: 3 camere, baie, balcon, casa scarii, hol si terasa de acces.Imobilul se afla intr-o vila avand in total 2 proprietari. Aceasta a fost construita din fundatie de piatra si beton, pereti din caramida si avand plansee de lemn.Se afla intr-o zona foarte buna, in aproprierea Castelului Peles si a Manastirii Sinaia reprezentand varianta ideala pentru o casa de vacanta sau chiar dezvoltarea unei investitii de tip turistic.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 89.000 €Apartament cu 2 camere in Sinaia, zona deosebita, de vanzare - ideal pentru Self Check-In via Booking.Suprafata construita totala este de 67 mp, fara a se lua in considerare spatiile comune si terenul aferent, situat in apropierea zonei centrale a statiunii Sinaia, la etajul 1 intr-un imobil construit in 2009.Apartamentul este semi-decomandat, cu termoizolatie, tamplarie termopan, contorizare individuala pe apa, gaz si curent electic.Beneficiaza de balcon in suprafata de 20mp. Baia si bucataria au fiecare aproximativ 4 mp, sunt modern amenajate cu gresie si faianta si sunt complet echipate si utilate (chiuvete, cuptor electric, plita pe gaz, vas WC, cabina dus etc).Camera de zi (15mp), dormitorul (11mp) si vestibulul (4mp) sunt complet mobilate , pardoseala este din parchet laminat si pereti vopsiti in lavabil de calitate superioara. Toate camerele dispun de prize pentru conectare la internet, telefonie fixa si cablu TV.Apartamentul dispune si de loc de parcare (15mp) acoperit .In curtea imobilului exista amenajat un statiu verde dotat cu barbeque. Iluminatul pe casa scari in parcare si in jurul blocului este asigurat pe baza de senzori. Imobilul dispune de administrator, femeie de serviciu si personal de interventii pe avarii.Se vinde complet mobilat, utilat si functional !!!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 85.000 €Apartament de vanzare in Sinaia, zona semicentrala.Apartamentul se afla la etajul al IV -lea intr-un imobil construit in anul 2007-2008.Compartimentare:hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, in suprafata totala construita de 76 mp.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, toate utilitatile sunt contorizate individual.Blocul beneficiaza de lift.Este ideal pentru o locuinta de vacanta, aflandu-se la 10 min. de mers pe jos fata de centrul statiunii.Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei