MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 118.000 €Apartament cu 3 camere de vanzare in statiunea Sinaia. Ultracentral. Locatia este unica, in vecinatatea punctelor de interes ale orasului.Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel: 3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.Ca anexe, apartamentul beneficiaza de boxa la subsol si acces in spatiile comune de la subsol, acces in spatiile comune de la mansarda si 50 mp in indivizune in curtea comuna.Apartamentul are instalatii noi, inclusiv cabluri pentru internet, centrala termica de apartament, parchet lemn, gresie, faianta.Datorita pozitiei cu un vad foarte bun este ideal si pentru un sediu de firma, birou arhitectura, clinica medicala, agentie de turism, etc.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Ultracentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 59.500 €Apartament la munte intr-o zona cu potential turistic. Apartamentul se vinde intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+E+M din Sinaia, are suprafata construita de aproximativ 100 mp si beneficiaza de teren in suprafata de 63 mp.Imobilul are intrari separate de restul vilei si este compus din:Garsoniera tip-studio continand: camera, baie, bucatarie, debara si o terasa acoperita;Apartament cu 2 camere continand: 2 camere, baie, terasa inchisa si o magazie.Cele 2 unitati locative se vand doar impreuna!Proprietatea este din perioada interbelica, insa a fost complet renovata in urma cu cateva luni, inlocuindu-se toate instalatiile sanitare si electrice, schimbat tot sistemul de incalzire, etc.Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna, fiind aproape de centrul orasului.Pretul include TVA!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Ferdinand


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 123.000 €                         Apartament de vnazare in Sinaia zona Platou izvorAgentia Mervani va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, situat la etajul 1, intr-o vila noua cu regim de inaltime P+E+M.Apartamentul are suprafata construita de 110 mp si este compus din camera de zi cu bucatarie open-space, baie si 2 dormitoare cu balcon propriu.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Toate utilitatile sunt contorizare independent.Curtea comuna dispune de foisor si barbeque.Apartamentul beneficiaza de loc de parcare.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 53.000 €Apartamentul se afla in Sinaia, la demisol, intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+E, are o suprafata de 90 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 140 mp (indivizi din 240 mp).Este format din 2 dormitoare, living, bucatarie si baie.De asemenea, are iesire pe terasa catre curtea unde poate fi amenajat un foisor, barbeque, etc.Se afla la 10 min de mers pe jos de centrul orasului si catre principalele obiective turistice.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Ferdinand


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 90.000 €                                   APARTAMENT DE VANZARE IN SINAIAApartamentul se afla la etajul al III lea si are o suprafata construita de 60 mp.Compartimentare: camera de zi, bucatarie, dormitor, baie si balcon, in suprafata construita de 60 mp.Beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual, incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.Se vinde complet mobilat si utilat!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 94.000 €Apartament cu 3 camere de vanzare in orasul Sinaia, decomandat, situat la etajul 3 intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E si avand suprafata totala de 81 mp.Apartamentul se vinde mobilat si utilat, acesta fiind compus din 2 dormitoare, living, bucatarie open-space (stil american), 2 bai si holuri.Beneficiaza de multiple modificari pentru confort, tamplarie termopan, pardoseli cu gresie (mai putin dormitoarele, acestea avand pardoseli din parchet), faianta in bucatarie si bai, usa metalica la intrarea in apartament. Balconul si loja sunt inchise in termopan, fiind modificate pentru a face parte din camera.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie si beneficiaza de izolatie termica exterioara.Imobilul este pozitionat intr-o zona linistita cu acces facil la magazine si piata (maxim 2 minute de mers).

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 85.000 €Apartament de vanzare in Sinaia, zona semicentrala.Apartamentul se afla la etajul al IV -lea intr-un imobil construit in anul 2007-2008.Compartimentare:hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, in suprafata totala construita de 76 mp.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, toate utilitatile sunt contorizate individual.Blocul beneficiaza de lift.Este ideal pentru o locuinta de vacanta, aflandu-se la 10 min. de mers pe jos fata de centrul statiunii.Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 80.000 €Apartament de vanzare in Sinaia, zona semicentralaApartamentul se afla parterul unui imobil construit in anul 2007-2008.Compartimentare:hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, baie, terasa de aprox 15 mp, balcon de aprox. 5 mp in suprafata totala construita de 82 mp.toate utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea realizandu-se cu centrala termica proprie.Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 138.000 €Apartament de tip duplex de vanzare in SinaiaApartamentul se afla la etajul al V -lea intr-un imobil construit in anul 2007-2008.Compartimentare:la primul nivel: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie, balcon;la etaj: hol, 2 dormitoare si baie.Apartamentul are o suprafata construita totala de 112 mp. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Apartamentul este foarte luminos, fiind pozitionat pe partea de sud-est. Este mobilat modern, cu mobila de buna calitate. Toate utilitatile sunt contorizate indiviodual.Blocul beneficiaza de lift.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 119.000 €AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un apartamentul de lux, situat in Sinaia, zona centrala.Regimul de inaltime al cladirii: P+E+2E, apartamentul fiind situat la parter.Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, baie si o terasa deschisa generoasa, in suprafata de 61 mp.Finisaje exterioare:- tamplarie exterioara tripan cu argon, 4 season, profil Rehau 5 camere, feroneria roto;- termosistem exterior de 10 cm;- placaj partial cu ardezie;- vopseluri de inalta calitate;- placaje cu gresie anti derapanta terase, scari, imitatie piatra import Spania;- Invelitoarea este de tip Lindab; - curtea imobilului va beneficia de alei pavate si va fi disponibila parcare pentru 12 autoturisme.Structura casei a fost dezvelita pana la caramida si a fost refacuta integral cu ajutorul tehnologiei moderne.De asemenea au fost pastrate toate elementele arhitecturale originale.Finisaje interioare:- placari gresie faianta 0,8 cm import Spania;- obiecte sanitare de calitate superioara import Italia, Spania;- parchet 1 cm cu furnir de stejar import Germania;- usi interioare culoare alba, masive model englezesc import Polonia;- usi acces apartamente metalice fono absorbante import Polonia;- pervaz interior geam marmura;- izolatie termica la pereti/tavane vata minerala 10 cm;- vopsele lavabile ceramice satinat, mat de inalta calitate.Instalatii:- instalatii termice, sanitare PPR;- CT Ariston in condensatie 24kw;- radiatoare Purmo;- instalatia electrica ignifuga, cupru, aparatura Gewiss;- instalatii de curenti slabi internet, TV in fiecare camera ;- iluminat led Philips;- usa acces si cele la interior din lemn triplu stratificat model original.Locatia este una deosebita, la doar cateva minute de centru orasului Sinaia si de numeroase facilitati.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 25.000 €Apartamentul are o suprafata de 53 mp, se afla la mansarda intr-o vila construita in perioada interbelica din Sinaia, aceasta avand regimul de inaltime D+P+E+M.Apartamentul este compus din 2 camere separate, bucatarie si baie. Acestea sunt despartite de un hol comun cu alti proprietari conform schitei.Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie si ferestre cu geam termopan.Se afla intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 185.000 €                       Apartament de vanzare in Sinaia, cartier Platou IzvorAgentia Mervani va propune spre vanzare apartament cu 4 camere, situat la mansarda, intr-o vila cu regim de inaltime P+E+M.Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 3 dormitoare, 2 bai si balcoane.Apartamentul are suprafata construita de 130 mp si se vinde complet mobilat si utilat. Atat mobilierul cat si electrocasnicele sunt noi si de foarte buna calitate. Apartamentul se vinde la cheie.Curtea comuna ofera foisor si barbeque si loc de parcare.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 77.000 €Apartamentul se afla la etajul 1 intr-o vila avand regimul de inaltime D+P+E+M.Acesta are o suprafata de 70 mp si este compus din:Camera de zi, dormitor, bucatarie, baie si hol intrare.Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna, la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii Sinaia.De asemenea beneficiaza de loc de parcare si acces la curtea amenajata cu loc de joaca pentru copii, spatiu pentru relaxare, etc. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 79.000 €Apartament cu 3 camere, semidecomandat, de vanzare in zona semicentrala a localitatii Sinaia. Apartamentul are suprafata utila de 55,79 mp si suprafata construita de 67,54 mp, fiind compartimentat astfel:camera de zi: 15,10 mp;dormitor: 9.52 mp;dormitor: 9,79 mpbucatarie: 7.21 mp;baie: 3.96 mp;hol: 5.40mp;hol: 1.44 mp;debara: 0,63 mp;logie: 2.74 mp.Spatiul de locuit este amenajat si beneficiaza de urmatoarele finisaje: gresie in cele doua (2) holuri, gresie si faianta in bucatarie si baie parchet laminat in camere, usa metalica la intrare, tamplarie pvc cu geam termopan. Pe pereti s-a aplicat vopsea lavabila cu teflon.Apartamentul, complet mobilat si utilat, este racordat la urmatoarele retele de utilitati: apa, canalizare, energie electrica, gaz, CATV.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 166.600 €AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 3 CAMERE, IN SINAIA ZONA CENTRALA Apartamentul cu finisaje de lux, se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E, fiind situat la etajul I.Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dormitoare, 2 bai si 2 terase, in suprafata de 85 mp.Finisaje exterioare:- tamplarie exterioara tripan cu argon, 4 season, profil Rehau 5 camere, feroneria roto;- termosistem exterior de 10 cm;- placaj partial cu ardezie;- vopseluri de inalta calitate;- placaje cu gresie anti derapanta terase, scari, imitatie piatra import Spania;- Invelitoarea este de tip Lindab- curtea imobilului va beneficia de alei pavate si va fi disponibila parcare pentru 12 autoturisme.Structura casei a fost dezvelita pana la caramida si a fost refacuta integral cu ajutorul tehnologiei moderne.De asemenea au fost pastrate toate elementele arhitecturale originale.Finisaje interioare:- placari gresie faianta 0,8 cm import Spania;- obiecte sanitare de calitate superioara import Italia, Spania;- parchet 1 cm cu furnir de stejar import Germania;- usi interioare culoare alba, masive model englezesc import Polonia;- usi acces apartamente metalice fono absorbante import Polonia;- pervaz interior geam marmura;- izolatie termica la pereti/tavane vata minerala 10 cm;- vopsele lavabile ceramice satinat, mat de inalta calitate.Instalatii:- instalatii termice, sanitare PPR;- CT Ariston in condensatie 24kw;- radiatoare Purmo;- instalatia electrica ignifuga, cupru, aparatura Gewiss;- instalatii de curenti slabi internet, TV in fiecare camera ;- iluminat led Philips;- usa acces si cele la interior din lemn triplu stratificat model original.Locatia este una deosebita, la doar cateva minute de centru orasului Sinaia si de numeroase facilitati.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Deosebita Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei