MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 69.000 €Apartament cu 3 (trei) camere de vanzare in orasul Sinaia, zona Malul Spitalului. Acesta se afla la etajul III, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Suprafata totala a apartamentului este de 81,50 mp.Compartimentare: 2 (doua) dormitoare, living, bucatarie deschisa, 2 (doua) bai si holuri.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie si beneficiaza de izolatie termica exterioara.Balconul si loja sunt inchise in termopan si modificate pentru a face parte din camera.Apartamentul se vinde mobilat si utilat.Beneficiaza de multiple modificati pentru confort (spoturi, corpuri iluminat), tamplarie termopan, pardoseli cu gresie (mai putin dormitoarele cu pardoseli parchet), faianta in bucatarie si bai, usa metalica la intrarea in apartament.Peretii si tavanele NU prezinta defecte optice sau structurale. Eficienta termica ridicata.Imobilul este este pozitionat intr-o zona linistita cu acces facil la magazine si piata (max. 2 minute de mers).

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 95.000 €Apartamentul de tip duplex se afla la etajul 2 + mansarda intr-un imobil cu regimul de inaltime P+2E+M construit in 2000 cu expunere catre SE.Apartament cu 3 camere, structurat astfel:Etaj 2: Living, bucatarie, dormitor, baie si casa scarii (apr 85 mp);Mansarda: Spatiu necompartimentat (apr 50 mp).Apartamentul are separatie la toate utilitatile si se vinde mobilat/utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 85.000 €Apartamentul are 4 camere si este situat la etajul 4 intr-un imobil cu 4 etaje din Sinaia.Apartamentul are suprafata de ~100 mp si este format din: Camera de zi foarte generoasa (provenita din 2 camere unite), 2 dormitoare, bucatarie, baie si 2 balcoane.Imobilul a fost recent complet renovat, la aceasta operatiune fiind folosite materiale de calitate superioara: marmura si travertin, usi interior lemn masiv, instalatie electrica si sanitara complet refacuta, etc.Blocul are acoperisul recent schimbat.Apartamentul este dispus pe 3 puncte cardinale si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 62.000 €Apartamentul se afla la parter intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E construit in 1986.Acesta este decomandat, are o suprafata de 79 mp si este compus din: Camera de zi cu balcon inchis, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, baie prevazuta cu cada cu hidromasaj si vas de toaleta cu bideu , WC de servici, debara si hol de intrare.Apartamentul este complet renovat de curand beneficiind de finisaje superioare si este complet mobilat/utilat cu mobila si electrocasnice de calitate.De asemenea apartamentul este insorit fiind orientat catre SV, si are eficienta termica ridicata prin imbunatatiri aduse cum ar fi tamplarie cu geam termopan si placare exterioara cu polistiren expandat de 10 cm.Se afla intr-o zona linistita, cu diverse facilitati situate in apropiere cum ar fi: magazine, colegiu, scoala, farmacie, spital, etc.Reprezinta o varianta ideala atat ca locuinta permanenta cat si pentru vacanta.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 50.000 €Apartamentul este de tipul P+M si se afla intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+M.Acesta are o suprafata construita de 71 mp, dispune de un teren in suprafata de 148 mp si este compus din:Parter: Garaj.Mansarda: Living cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 1 baie si 1 balcon.Se afla la cateva minute de mers pe jos pana in centrul orasului.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 71.000 €Apartamentul are 2 camere si se vinde in Sinaia, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E construit in 1980, are suprafata construita de 65 mp si este compus din: Camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, antreu, oficiu, camara, debara si un balcon.De asemenea, apartamentul beneficiaza de o boxa pentru depozitare aflata la subsolul blocului in suprafata de 8 mp.Acesta se afla intr-o zona foarte linistita, totodata foarte aproape de centrul orasului. Apartamentul beneficiaza de o priveliste foarte frumoasa catre muntii Bucegi.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 110.000 €Apartamentul in vila are un regim de inaltime P+E+M, o suprafata construita totala de 241 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 100 mp indivizi din 237 mp.Acesta este structurat astfel:Parter: Garaj, 2 bucatari, 1 baie, debara, casa scarii.Etaj: Camera, baie, casa scarii, veranda, iesire catre o curte interioara in suprafata de apr 100 mp.Mansarda: 3 camere, baie, balcon, casa scarii, hol si terasa de acces.Imobilul se afla intr-o vila avand in total 2 proprietari. Aceasta a fost construita din fundatie de piatra si beton, pereti din caramida si avand plansee de lemn.Se afla intr-o zona foarte buna, in aproprierea Castelului Peles si a Manastirii Sinaia reprezentand varianta ideala pentru o casa de vacanta sau chiar dezvoltarea unei investitii de tip turistic.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 75.000 €Apartamentul se afla in Sinaia, are 5 camere, este de tip duplex (dispus pe 2 niveluri) si are suprafata totala de 139 mp.Apartamentul este structurat astfel:Primul nivel: Living, 2 dormitoare, bucatarie inchisa si 1 baie;Nivelul mansardat: 2 camere si 1 baie cu cada tip jacuzzi.Acesta a fost recent renovat si beneficaza de finisaje si mobilier de calitate.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 59.500 €Apartament cu 3 camere, semidecomandat, de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Sinaia, cartierul Platoul Izvor.Apartamentul, cu suprafata utila de 55,79 mp si suprafata construita de 67,54 mp este compartimentat astfel:camera de zi: 15,10 mp;dormitor: 9.52 mp;dormitor: 9,79 mpbucatarie: 7.21 mp;baie: 3.96 mp;hol: 5.40mp;hol: 1.44 mp;debara: 0,63 mp;logie: 2.74 mp.Spatiul de locuit este amenajat si beneficiaza de urmatoarele finisaje: gresie in cele doua (2) holuri, gresie si faianta in bucatarie si baie parchet laminat in camere, usa metalica la intrare, tamplarie pvc cu geam termopan. Pe  pereti s-a aplicat vopsea lavabila cu teflon.Apartamentul, complet mobilat si utilat, este racordat la urmatoarele retele de utilitati: apa, canalizare, energie electrica, gaz, CATV.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 420.000 €De vanzare, apartament cu 9 camere intr-o zona linistita, cu vedere panoramica spectaculoasa asupra intregii Statiuni Sinaia. Apartamentul este dispus pe 2 niveluri, suprafetele fiind mai mult decat generoase (similare unei vile) iar facilitatile oferite depasesc orice asteptare, chiar si pentru Valea Prahovei.Apartamentul, avand suprafata utila de 466.12 mp. si suprafata construita de 548.61 mp., este compartimentat, dupa cum urmeaza:Demisol - Coridor tehnic si Sala hidrofor:S.C. - 29.07 indiv.din 53.06 mp;S.U. - 21.21 indiv.din 38.68 mp.Parter - Casa scarii:S.C. - 14.10 indiv.din 22.47 mp;S.U. - 8.73 indiv.din 13.70 mp. Garaj:   S.C. - 42.44 mp;S.U. - 32.35 mp.Etaj 1 - Casa scarii:S.C. - 9.00 indiv.din 18.00 mp;S.U. - 6.85 indiv.din 13.70 mp.Etaj 2 - Apartament:S.C. - 317 mp;S.U. - 211.63 mp;Living Room - 32.00 mp;Sufragerie - 24.00 mp;Vestibul - 17.00 mp;Hol - 10.24 mp;Dormitor - 26.99 mp;Baie - 8.45 mp;Sas - 3.95 mp;Debara - 3.00 mp;Dormitor - 16.50 mp;Dormitor - 31.30 mp;Baie - 4.00 mp;Camara - 3.70 mp;Bucatarie - 30.50 mp;Terasa 1 - 52.50 mp;Terasa 2 - 6.70 mp;Casa scarii - 13.70 mp.Mansarda:S.c - 137.00 mp;S.u - 112.45 mp;Hol - 9.25 mp;Sas - 6.20 mp;Hol - 12.80 mp;Dormitor - 17.10 mp;Dormitor - 18.50 mp;Dormitor - 16.65 mp;Living Room - 15.00 mp;Bucatarie - 9.25 mp;Baie - 7.70 mp.Dotari - Finisaje deosebite, moderne si de calitate:gresie in holuri si terase, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet in camere;prepararea apei calde si caldura se realizeaza cu ajutorul centralei termice individuale;apartamentul beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual;se vinde complet mobilat si utilat;Beneficiaza de priveliste deosebita.  

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 29.000 €De vanzare, apartament cu 2 camere in Sinaia, decomandat, cu suprafata totala de 49 mp si compus din camera de zi cu balcon inchis, dormitor, bucatarie, baie, hol intrare si debara.Apartamentul se afla intr-o zona linistita, usor accesibila, foarte aproape de centrul orasului Sinaia si este situat la etajul 4, intr-un bloc cu 4 etaje.Beneficiaza de o priveliste frumoasa catre munti.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Cartierul Sfantul ILIE


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 83.000 €Apartamentul are 3 camere si este situat la etajul 1, intr-un imobil nou construit in Sinaia, fiind compartimentat dupa cum urmeaza: camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai, hol, debara, camara, bucatarie, 2 balcoane in suprafata totala de 88,89 mp.Incalzirea apartamentului se realizeaza cu centrala termica proprie.Toate utilitatile sunt contorizate individual.Se vinde mobilat si utilat!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 114.500 €Apartament cu 3 camere de vanzare in statiunea Sinaia. Ultracentral. Locatia este unica, in vecinatatea punctelor de interes ale orasului.Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel: 3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.Ca anexe, apartamentul beneficiaza de boxa la subsol si acces in spatiile comune de la subsol, acces in spatiile comune de la mansarda si 50 mp in indivizune in curtea comuna.Apartamentul are instalatii noi, inclusiv cabluri pentru internet, centrala termica de apartament, parchet lemn, gresie, faianta.Datorita pozitiei cu un vad foarte bun este ideal si pentru un sediu de firma, birou arhitectura, clinica medicala, agentie de turism, etc.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Ultracentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 57.000 €Apartament Sinaia, 2 camere, construit in 2009, in zona Castelului Peles. Apartamentul are suprafata construita de 47,20 mp.- Suprafata construita: 47,20 mp, boxa 3,12 mp, si spatii comune;- Apartamentul este situat la parterul unui imobil D+P+5E, finalizat in anul 2009;- Compartimentare: living, dormitor, grup sanitar, bucatarie, vestibul;- Locatie: Sinaia, la 5 minute de Castelul Peles;- Se vinde complet mobilat si utilat, inclusiv bucataria;- Facilitati: administrare si paza permanenta; spatiu comun pentru agrement amenajat la demisolul imobilului.- Bransamente si contorizari individuale (gaze, curent electric, apa, cablu TV);- Orientare: Nord - Vest.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 97.000 €Apartamentul de tip duplex (P+E) se afla intr-o vila cu regimul de inaltime P+E+M (avand in total doar 2 proprietari) si are o suprafata totala de 191 mp, beneficiind de un teren in suprafata de 115 mp.Aceste este dispus astfel: Parter: 3 dormitoare, 2 bai, hol intrare, casa scarii si o terasa deschisa.Etaj: Living foarte generos cu loc de servit masa si semoneu functional, bucatarie inchisa, WC de servici si o terasa acoperita de apr 25 mp.Imobilul se afla intr-o zona foarte linistita, avand o panorama deosebita catre muntii Bucegi.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Deosebita Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei