MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
•  •
 
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Breaza (Prahova) » 500 €Vila de inchiriat situata in orasul Breaza, zona Capul Campului. Vila cu regim de inaltime P+E, este ideala pentru vacanta dar si pentru locuit permanent, fiind situata in apropierea centrului localitatii.Suprafata construita a imobilului este de 195.00 mp, iar cea utila de 160.00 mp.Vila dispune de un teren cu suprafata de 512 mp. Compartimentare:   Parter: terasa, living, bucatarie, baie, casa scarii, Etaj: 3 dormitoare, casa scarii, baie, terasa Pod mansardat.   Finisaje: CT, faianta, gresie, parchet.Se inchiriaza mobilata si utilata pe perioada lunga, minim un an.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Breaza , Capul Campului


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 200 €Casa Parter de inchiriat, situata in zona centrala a Municipiului Campina.DETALII CONSTRUCTIVE : Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), fundatie, stalpi si centuri din beton;Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tigla.Finisajele interioare sunt realizate astfel:Gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet in dormitoare si sufragerie, Incalzirea se va face cu centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :Suprafata construita la sol: 55,46 mp;Suprafata utila: 47 mp; Suprafata teren: 592 mp.COMPARTIMENTARE :PARTER:Sufragerie, dormitor, baie, bucatarie, hol.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Centrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 1.800 €Casa P+E+M de inchiriat, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, construita din BCA cu fundatie, stalpi, planseu din beton, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu tabla tip Lindab. Casa are o suprafata construita de 140 mp, iar suprafata utila de 125 mp si se inchiriaza utilata si mobilata. Compartimentare:P: living, bucatarie deschisa, camara, baie, dormitor;E: doua dormitoare, baie, debara;M: necompartimentata.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 550 €Casa are o suprafata construita de 160 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 470 mp.Aceasta este compusa din: 5 camere, bucatarie, 2 bai, lobby si o terasa deschisa.Imobilul cu o arhitectura foarte frumoasa este construit in perioada interbelica avand fundatie din piatra si beton, pereti de caramida si planseu de lemn.Acesta se afla intr-o stare foarte buna si are imbunatatiri cum ar fi centrala termica pe gaz, etc. Incalzirea se poate face atat cu agent termic, prin intermediul caloriferelor, cat si prin sobe cu gaz.Datorita pozitiei intr-o zona foarte linistita, este ideala pentru o casa de vacanta primitoare.Conditii inchiriere:Se inchiriaza pe termen lung, minin 1 an;La semnare se percepe o chirie in avans, plus o chirie garantie.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Sinaia , Cumpatu


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Predeal (Brasov) » 250 €Casa de inchiriat ce are in componenta: 2 dormitoare, living locuibil, bucatarie , baie, veranda acoperita pentru luat masa, curte libera cu gazon.Suprafata utila imobil 120 mp.Suprafata utila curte libera 200 mp.Dotari: contorizare separata, incalzire cu centrala termica, tamplarie aluminiu, parchet, usa metalica etcSe inchiriaza pe termen lung, exclus inchiriere doar pentru sezonul de iarna.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Predeal , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 850 €Casa P+E, de inchiriat situata intr-o zona rezidentiala a municipiului Campina. Casa are suprafata construita de ~130 mp, iar cea utila de ~120 mp si dispune de un teren in suprafata de 280 mp si se inchiriaza mobilata si utilata.COMPARTIMENTARE :P: living, bucatarie, baie, debara, terasa;E: 3 dormitoare, 2 bai, debara, 2 balcoane.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 1.000 €Casa P+M de inchiriat, avand ca destinatie spatiu de birouri, situata in zona centrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 89,17 mp si o suprafata utila de 71,06 mp. Casa beneficiaza de finisaje moderne (gresie, faianta, parchet, granit), centrala termica proprie, camere de supraveghere. Casa nu se inchiriaza decat pentru firme, cu destinatia spatiu de birouri si este compartimentata astfel:P: vestibul, hol, doua birouri, oficiu si camera centralei, SAS, camara, baie, arhiva, casa scarii;M: spatiu deschis.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Centrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 850 €Casa de inchiriat situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, construita din zidarie portanta cu structura din beton armat, tamplarie PVC cu geam termopan, in suprafata construita de 220 mp si un teren de 250 mp.Casa se inchiriaza complet utilata si mobilata si este compartimentata astfel:- P: living, baie, bicatarie, casa scarii, terasa:- Em: 3 dormitoare, baie, terasa.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Poiana campina (Prahova) » 350 €Casa de inchiriat P+E+M din care se inchiriaza numai etajul si mansarda, care sunt complet mobilate si sunt compartimentate astfel;E: baie, bucatarie, doua dormitoare, hol si casa scarii;M: 3 dormitoare, baie, casa scarii.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Poiana Campina , Centrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei