MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 850 €Casa P+E, de inchiriat situata intr-o zona rezidentiala a municipiului Campina. Casa are suprafata construita de ~130 mp, iar cea utila de ~120 mp si dispune de un teren in suprafata de 280 mp si se inchiriaza mobilata si utilata.COMPARTIMENTARE :P: living, bucatarie, baie, debara, terasa;E: 3 dormitoare, 2 bai, debara, 2 balcoane.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Comarnic (Prahova) » 400 €Imobilul care se inchiriaza este situat in Comarnic zona DN1.Din intregul imobil se inchiriaza partea care are deschidere la DN1 respectiv 2(doua) camere si un hol.Imobilul beneficiaza de garaj pentru un autoturism si o suprafata de teren aferenta este de aprox. 500 mp.Se preteaza foarte bine pentru activitate comerciala.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Comarnic , DN1


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 750 €Casa are o suprafata construita de 160 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 470 mp.Aceasta este compusa din: 5 camere, bucatarie, 2 bai, lobby si o terasa deschisa.Imobilul cu o arhitectura foarte frumoasa este construit in perioada interbelica avand fundatie din piatra si beton, pereti de caramida si planseu de lemn. Casa este renovata complet renovata in 2018.Acesta se afla intr-o stare foarte buna si are imbunatatiri cum ar fi centrala termica pe gaz, etc.Datorita pozitiei intr-o zona foarte linistita, este ideala pentru o casa de vacanta primitoare.Conditii inchiriere:Se inchiriaza pe termen lung, minin 1 an;La semnare se percepe o chirie in avans, plus o chirie garantie.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Sinaia , Cumpatu


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Breaza (Prahova) » 250 €Casa de inchiriat situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, in cartierul Podul Vadului, cu o suprafata de 73.69 mp si un teren cu o suprafata de 628.88 mp. Casa este confort 1 decomandata si este pe structura din beton si pereti din BCA, este renovata si amenajata modern de curand, are izolatie exterioara si interioara, are gresie, faianta, parchet, CT, calorifere.COMPARTIMENTARE: DEMISOL: camara, beci si bucatarie PARTER: doua camere, vestibul, baie cu cabina de dus, hol si bucatarie MANSARDA: este din lemn, are utilitatile trase ,apa, gaz, curent, este necompartimentata dar se poate amenaja ca si spatiu deschis pentru recreere, birou.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Breaza , Podul Vadului


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Poiana campina (Prahova) » 350 €Casa de inchiriat P+E+M din care se inchiriaza numai etajul si mansarda, care sunt complet mobilate si sunt compartimentate astfel;E: baie, bucatarie, doua dormitoare, hol si casa scarii;M: 3 dormitoare, baie, casa scarii.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Poiana Campina , Centrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Breaza (Prahova) » 300 €Casa Parter de inchiriat, situata in zona centrala a Orasului Breaza.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), cu fundatie si centuri din beton;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla.- Finisajele interioare sunt realizate astfel:gresie, faiata in baie si bucatarie, parchet in dormitoare si sufragerieINDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :Suprafata construita: 115 mp;Suprafata utila: 96,6 mp; Suprafata teren: 1104 mp.COMPARTIMENTARE:Sufragerie, doua dormitoare, baie, bucatarie, hol, SAS, veranda.Casa beneficiaza de garaj, construit din caramida, avand suprafata de 17 mp si de beci in suprafata de 7,00 mp.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 850 €Casa de inchiriat situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, construita din zidarie portanta cu structura din beton armat, tamplarie PVC cu geam termopan, in suprafata construita de 220 mp si un teren de 250 mp.Casa se inchiriaza complet utilata si mobilata si este compartimentata astfel:- P: living, baie, bicatarie, casa scarii, terasa:- Em: 3 dormitoare, baie, terasa.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Inchiriat in Campina (Prahova) » 500 €Casa de Inchiriat, situata in zona Centrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 112.65 mp, suprafata utila de 88.56 mp si un teren in suprafata de 396 mp, compartimentata astfel:Living - 20.25 mpDormitor - 16.80 mpDormitor - 16.80 mpHol - 2.00 mpTerasa acoperita - 2.70 mpBaie - 4.90 mpBucatrie - 8.40 mpHol - 3.45 mpCamara - 1.60 mpPivnita - 10.80 mpUtilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Casa de Inchiriat in Campina , Centrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei