MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Provita (Prahova) » 80.000 €Casa D+P+M situata in zona Draganeasa.Casa este construita din BCA, cu fundatie, stalpi si planseu din beton, acoperita cu tabla, tamplarie PVC cu geam termopan. Imobilul are o suprafata construita de 300 mp si utila de 270 mp, si dispune de un teren cu o suprafata de 2350 mp.Casa D+P+M compartimentata astfel:D: beci;P: living, terasa, baie, 2 dormitoare, bucatarie;M: necompartimentata.Finisaje: faianta, gresie, parchet.Casa se vinde si cu materialele necesare compartimentarii mansardei.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Provita , Provita de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 119.000 €Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, cu o suprafata construita (SC) de 163.12 mp si utila (SU) de 125.30mp! Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 480 mp.Constructia este compusa din: 5 dormitoare, 2 bucatarii, 3 bai Peretii au fost realizati din zidarie de Caramida pe o fundatie din beton. Acoperisul acesteia este din tabla.Imobilul dispune de:retea de alimentare cu apa;retea de alimentare cu gaz;retea de alimentare curent electric;conexiune CATV;conexiune internet;conexiune telefonie;centrala termica.Podele (gresie si parchet),Tamplarie termopan si lemn. Stare interior (buna).Contorizare individuala (apometre, contor gaz, contor electrica).Imobilul beneficiaza de o priveliste deosebita catre Monumentul Eroilor cat si a Masivolui Bucegi fiind locul ideal de a va petrece un concediu linistit sau de ce nu o casa de locuit pemanenta pentru o familie care vrea sa scape de aglomeratia oraselor mari.     

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 99.000 €Casa D+P de Vanzare, din caramida cu fundatie din beton, situata in zona Semicentrala a Municipiului Campina, cu suprafata construita de 192.77 mp si suprafata utila de 160 mp. Casa dispune si de un Teren in suprafata de 290 mp si este compartimentata astfel: Demisol: hol, bucatarie, antreu, debara, beci si dormitor. Parter: Living ~ 40mp, baie, hol, camara, dormitor, hol, dormitor si vestibul. Pret Negociabil...

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 55.000 €Casa P+E+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, cartierul Capul Campului.DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, cu fundatie din beton armat;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tegola;- Tamplaria exterioara este realizata din lemn cu tocuri duble;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie si bai;scara este confectionata din lemn.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: P+E+M;- Suprafata construita: 162.56 mp;- Suprafata utila: 143.32 mp;- Teren in suprafata de 489,29 mp.DATE FUNCTIONALE: PARTER:Living cu bucatarie deschisa (45,06), terasa (25,14 mp), baie (3,28 mp), hol (3,13 mp).ETAJ:Hol (7,55 mp), baie (2,18 mp), dormitor (12,01 mp), dormitor (9,60 mp), baie( 2,18 mp), terasa (23,42 mp).MANSARDA:Dormitor (9,23 mp), balcon (2,72 mp).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 135.000 €Casa de vanzare situata in zona semicentrala a statiunii Busteni.  Fiind amplasata intr-o zona frumoasa casa beneficiaza de o priveliste deosebita spre masivul Caraiman si Muntii Baiului.Regimul de inaltime: D+P+M ( C1 ); Imobilul are suprafata utila de 203.35 mp si este compartimentat astfel:Demisol: camera, pivnita, oficiu, W.C., bucatarie, casa scari;Parter: vestibul, 3 camere, 2 holuri, baie, casa scari;Mansarda: camera, hol, casa scari;Imobilul are izolatie termica exterioara cu polistiren de 6 si 10cm si este racordat la toate utilitatile (apa, curent, gaz, CaTV, Internet);Totodata beneficiaza de garaj pentru 2 locuri si teren aferent in suprafata de 826mp.Pe teren se afla doua anexe care sunt structurate astfel:C2 cu suprafata utila de 14.36mp, compusa din vestibul si camera;C3 cu suprafata utila de 17.28mp (magazie).Casa se vinde mobilata, utilata.Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 139.000 €Casa S+P+E+M de vanzare, situata in zona centrala a Orasului Breaza.DETALII CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla;- Tamplaria exterioara este realizata din lemn;- Scara este confectionata din beton armat si placata cu marmura;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie in bucatarie si bai;INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: S+P+E+M;- Suprafata construita: 323,61 mp;- Suprafata utila: 297,57 mp;- Teren in suprafata de 2611 mp.DATE FUNCTIONALE: SUBSOL:Pivnita si camera centraleiPARTER:Living format din doua camere cu glasvant, bucatarie, terasa baie, casa scarii, dormitor, holETAJ:Living format din doua camere cu glasvant, bucatarie, terasa baie, casa scarii, dormitor, holMANSARDA:Neamenajata

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Provita (Prahova) » 37.000 €Casa de vanzare in Provita de Sus, in suprafata construita de 95. 20 mp si suprafata utila de 79. 05 mp, detine un Teren in suprafata de 4093 mp si este compartimentata astfel: Veranda - 5. 94 mp Hol - 12. 98 mp Bucatarie - 8. 74 mp Dormitor - 12. 78 mp Living - 13. 49 mp Garaj - 25. 18 mp Utilitati: Curent Electric Gaze - ~ 300 m Pret Negociabil. . .

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Provita , Provita de Sus


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 149.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime S+D+P situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, in cartierul Valea Alba!!!Casa are sase (6) camere si cinci (5) bai dispuse pe toate cele trei (3) niveluri, plus anexe si dependinte (garaj, beci, magazie).Aceasta a fost construita in jurul anilor 1979 cu fundatie din beton, peretii din caramida si a fost acoperita cu tigla.Terenul pe care a fost edificata constructia are suprafata de 331,00 mp. Aceasta beneficiaza de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile (apa, gaz, electricitate, canalizare).Prepararea apei calde si incalzirea este realizata cu ajutorul a doua centrale termice, casa beneficiind de incalzirea clasica cu calorifere dar si prin pardoseala. Finisajele sunt de cea mai buna calitate (travertin, stejar).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 75.000 €Casa de Vanzare, situata in Municipiul Campina, constructie din caramida si lemn, acoperita cu tigla, avand o suprafata desfasurata de 120 mp, compusa din: Living, doua dormitoare, hol, bucatrie, baie si beci.Casa detine si un teren in suprafata de 520 mp.Utilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Campina , Muscel


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 99.000 €Casa de vanzare cu regimul de inaltime P+Em, situata in zona centrala a localitatii / statiune Breaza, in imediata apropiere a Clubuului de Golf *** Lac de Verde ***, cu o suprafata total construita de 281.23 mp iar cea utila de 146.09 mp si care dispune de un teren cu o suprafata de 575.00 mp, din care 64.00 mp cota indiviza din drumul de acces (128 mp).Casa se vinde complet mobilata si utilata ( bucataria ), si este compartimentata astfel:Parter : terasa, garaj, hol, living, dormitor, bucatarie cu camara, baie, si camera tehnica.Etaj mansardat : hol cu casa scarii, baie, doua (2) dormitoare din care unul cu dresing propriu, si camera hobby cu un balcon tip logie.!!! Pretul afisat este usor negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Banesti (Prahova) » 42.000 €Casa de Vanzare, situata in comuna Banesti, avand o suprafata construita de 40 mp, suprafata utila de 34.38 mp si un teren in suprafata de 202 mp, compusa din: doua camere, hol si baie.Utilitati:Apa, gaze, curent electric si canalizare.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Banesti , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 199.000 €Vila P+E de vanzare, situata intr-o zona rezidentiala a Municipiului Campina, construita din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat in anul 2006, acoperita cu Lindab, tamplarie PVC cu geam termopan.Vila are suprafata construita de 254,34 mp, utila de 211,6 mp din care 68,96 mp terase si balcoane si un teren in suprafata de 740 mp.Vila se vinde complet utilata si mobilata si este compartimentata astfel:P: vestibul (2,42 mp), sufragerie (25 mp), bucatarie (9,27 mp), camara (5,49 mp), living (19,61 mp), casa scarii (7,22 mp), grup sanitar (2,87 mp), doua terase (11,26 mp si respectiv 42,35 mp);E: casa scarii (5,30 mp), hol (5,36 mp), dormitor (9,27 mp), dormitor (15,66 mp), dormitor matrimonial cu baie proprie (16,52 mp dormitorul si 9,58 mp baia), baie (9,57 mp), trei balcoane cu iesire din fiecare dormitor (4,32 mp, 4,24 mp si 6,79 mp).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Campina , Muscel


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 42.000 €Casa Parter de vanzare, situata in Comuna Valea Doftanei, sat Traisteni .DETALII CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din lemn, cu fundatie din piatra;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla.- Finisajele interioare sunt realizate astfel:Gresie si faianta in bucatarie, hol si baie, parchet in dormitoare si sufragerie,Casa beneficiaza de tamplarie PVC cu geam termopan;Incalzirea se va face cu centrala termica proprie pe lemn si sobe de teracota.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :- Suprafata construita la sol: 119,70 mp;- Suprafata utila: 104,06 mp;- Suprafata teren: 511 mp.COMPARTIMENTARE :DEMISOL:Beci.PARTER:Sufragerie, doua dormitoare, baie, bucatarie, hol.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Valea Doftanei , Traisteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 40.000 €Casa de vanzare D+P+M si P, situata in zona centrala a Comunei Valea Doftanei.REGIM TEHNIC:Teren=400 mp;Deschidere=13 ml.CORP 1:Regim inaltime: D+P+M;S.C.=~212.37 mp;S.U.=~178.91 mp;CORP 2:Regim inaltime: P,S.C.=12.42 mp,S.U.=8.49 mp;CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE:Fundatie: beton;Pereti: zdarie portanta;Planseu: beton armat;Acoperis: tip Tabla.COMPARTIMENTARE C1:DEMISOL:Terasa (3.28 mp),Camera (9.32 mp),Camera (11.11 mp),Pivnita (15.56 mp);PARTER: Hol (12.73 mp),Bucatarie (11.94 mp),Camera (16.17 mp),Camera (19.71 mp),Baie (7.88 mp);MANSARDA:Hol si casa scarii (25.44 mp),Dormitor (11.32 mp),Dormitor (9.00 mp),Camera de zi (20.28 mp),Logie (5.76 mp).UTILITATI:Apa;Energie electrica;Telefonie;Casa se vinde nemobilata si neutilata!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Valea Doftanei , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 120.000 €Casa (Sc=102,26 mp) si terenul ( din acte S = 233.22 mp) de vanzare sunt situate in Azuga, zona centrala, cu acces la locurile de interes  de pe Valea Prahovei (partii de schi si zone de agrement si turism).Casa (complet renovata in anul 2006) este construita din caramida si este formata din: 2 dormitoare, living room cu bar, bucatarie, baie, dinning room, hol, antreu, pod si are urmatoarele utilitati: apa, gaz, curent electric, canalizare, cablu, internet, telefon etc.Acoperis este nou, din tabla ondulata, montat in 2016.Curtea (front la strada 18 m) este imprejmuita si are amenajate: un zid de protectie din piatra si beton, un loc de parcare auto si o terasa cu gratar.  Pretul este de 125000 euro, negociabil,  in varianta complet mobilata si dotata!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Azuga , Ultracentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei