MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 149.000 €Casa de Vanzare, situata in comuna Valea Doftanei, sat Tesila, construita din lemn cu fundatie din beton armat, avand suprafata desfasurata de 88.25 mp, suprafata utila de 75.48 mp si un teren in suprafata de 4789 mp, compusa din: living cu bucatarie deschisa, baie, doua dormitoare, terasa si balcon.Utilitati:Curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Valea Doftanei , Tesila


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 400.000 €Casa/Vila interbelica cu 10 camere si arhitectura neoromaneasca de vanzare in Sinaia, zona Furnica, compusa din teren cu suprafata 819 mp si doua corpuri de casa cu structura pe nivele astfel:C1: D+P+E, cu suprafata construita de 224.65 mp si utila de 164.60 mp.C2: P+E cu suprafata construita de 122.21 mp si utila de 99.22 mp.Corpul 1: construit in anul 1928.- Demisol SU 16.67 mp, SC 28.67 mp: Beci.- Parter SU 88.81 mp: SC 117.23 mp,trei holuri, doua bucatarii, doua bai, birou, doua camere, living cu casa scarii.- Etaj mansardat SU 59.12 mp, SC 78.75 mp: baie, camera, hol acces pod, trei camere si hol cu casa scarii.Corpul 2: construit in anul 1996.- Parter SU 42.13 mp, SC 54.03 mp : hol si doua camere fiecare cu baie proprie.- Etaj SU 57.03 mp, SC 68.18 mp: un apartament cu doua camere, baie si bucatarie, accesul la etaj facandu-se pe scara exterioara.Corpul 3: Garaj cu suprafata utila de 26.32 mp si construita de 36.56 mp.Proprietatea este racordata la retele de apa, gaz, electricitate si canalizare. Accesul este facil si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Orasului Sinaia.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 130.000 €Casa de Vanzare, situata in Comuna Cornu de Sus, avand suprafata de 151 mp si un teren in suprafata de 600 mp, compusa din: patru camere, doua bai, bucatrie, hol si beci.Utilitati:Apa, gaze, curent electric si fosa septica.Casa detine si un garaj in suprafata de 30 mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Sus


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 190.000 €De vanzare proprietate compusa din 3 (trei) corpuri de casa si teren in suprafata de 261 mp., situata in Busteni.Corpul 1 (D+P+E), avand suprafata utila de 155,41 mp. si suprafata construita de 189,67 mp., este compartimentat astfel:DEMISOL: beci;PARTER: 3 (trei) dormitoare, living, baie, bucatarie;ETAJ: 3 (trei) dormitoare, living, baie, bucatarie, casa scarii.Corpul 2 (P), avand suprafata utila de 17,90 mp. si suprafata construita de 21,53 mp., se compune din camera, w.c. si hol.Corpul 3 (P), avand suprafata utila de 26,40 mp. si suprafata construita de 30,42 mp., se compune din magazie si garaj.Construite din lemn si caramida, in anii '40 C1 si C2, si renovate in anul 2010, sunt incalzite cu centrala termica proprie (C1) si sobe pe gaz (C1 si C2).Proprietatea, cu deschidere la strada asfaltata, situata in zona linistita si priveliste asupra masivului Caraiman, se vinde integral mobilata si utilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 109.000 €Casa de vanzare, D+P+M, constructie 1970, situata in Busteni, zona centrala de interes turistic, avand suprafata construita de 97 mp. si suprafata utila de 75,42 mp., cu urmatoarea structura:Demisol:- Pivnita;Parter:- Dormitor, vestibul, debara, bucatarie cu dinning, baie, hol si casa scarii;Mansarda:- Dormitor, hol si casa scarii.Casa beneficiaza de teren 105 mp. si curte betonata, amenajata ca terasa si loc de parcare.Finisaje:- gresie in hol, dining si vestibul,- gresie si faianta in bucatarie si baie,- parchet in camere,- tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan.Utilitati:- retea de alimentare cu apa,- retea de canalizare,- retea de alimentare curent electric,- retea de alimentare cu gaz,Se vinde complet mobilata si utilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Telega (Prahova) » 60.000 €Casa de Vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Telega, construita din caramida si lemn, compusa din: Living, bucatarie, cinci dormitoare, doua bai, balcon, beci, camera tehnica, doua antree si detine un teren in suprafata de 433 mp.Casa detine si un Garaj in suprafata de 19.49 mp.Utilitati:Apa, curent electric si fosa septica.Incalzirea se face cu centrala proprie pe lemne.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Telega , Doftana


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 149.000 €Casa P+M de vanzare, situata in zona centrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos, construita din BCA, cu stalpi, fundatie si planseu din beton armat, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu sindrila bituminoasa, izolata la exterior cu polistiren. Casa are suprafata construita de ~ 250 mp, iar cea utila de ~ 230 mp, face parte dintr-un duplex si dispune de un teren in suprafata de 665 mp.Compartimentare: P : living, doua dormitoare, baie, bucatarie, garaj, terasa, CT (camera tehnica);M: 3 dormitoare, doua bai, terasa.!!! Exista si posibilitatea unui schimb cu garsoniera sau apartament in Bucuresti.!!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 130.000 €Casa de Vanzare, constructie de beton plus caramida situata in zona Centrala a Municipiului Campina. Suprafata construita a imobilului este de 440 mp, iar cea utila de 322 mp. Casa dispune de un teren cu suprafata de 915 mp beneficiind de 5.5 ml deschidere. Casa D+P+M este compartimentata astfel: Demisol: 3 dormitoare. Parter: 2 living, 2 dormitoare, baie, bucatarie, hol, terasa. Mansarda: 6 dormitoare ( 3 neamenajate ), 2 balcoane.Finisaje: Parchet.Casa necesita renovare.  

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Campina , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 250.000 €Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu.REGIM TEHNIC:Teren: ~485 mp;S.C.:~300 mp;S.U.:~255 mp;CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE:Structura: beton armat;Pereti: zidarie portanta;Pardoseli: parchet, gresie, marmura;Planseu: beton;Acoperis: tabla tip Lindab;Tamplarie PVC cu geam termopan.COMPARTIMENTARE:PARTER: living cu bucatarie SUA;doua garaje;dormitor;baie;casa scarii;bucatarie;grup sanitar de serviciu.ETAJ: Casa scarii;3 dormitoare;3 bai;doua balcoane;living.UTILITATI:Apa;Curent electric;Gaze;Fosa septica;Telefonie;CaTV;Internet.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Telega (Prahova) » 149.000 €Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Telega, in apropierea bailor sarate.DATE CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a casei este din zidarie portanta cu pereti din caramida cu grosimea zidurilor de 50 cm, cu stalpi, plansee si fundatie din beton armat;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip LINDAB;- Tamplaria exterioara si cea interioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bai, bucatarie si livingpardoseli din gresie la balcoane;pardoseli din parchet in dormitoare.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: P+E;- Suprafata construita: 330 mp;- Suprafata utila: 211,62 mp;- Teren : ~4000 mp dintre care ~ 2000 mp livada cu pomi fructiferi.COMPARTIMENTARE:- Demisol : pivnita;- Parter : terasa, hol, casa scarii, living, bucatarie, grup sanitar de serviciu, camera tehnica;- Etaj : dormitor matrimonial cu baie proprie, hol, doua dormitoare, baie si doua balcoane;- Mansarda: neamenajataCasa beneficiaza de 3 centrale termice, dintre care doua alimentate la instalatia GPL si una alimentata cu combustibil solid (lemn), toate trei centralele fiind racordate la instalatiile de incalzire si apa calda si se vinde complet utilata si mobilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Telega , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 98.000 €Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, construita din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, acoperita cu tabla, tamplarie din lemn.Casa are suprafata construita de 174 mp si dispune de un teren in suprafata de 210 mp dintre care 110 cu contract de inchiriere de la Primaria Campina.Compartimentare:Parter: living, baie de serviciu, casa scarii, bucatarie, dormitor;Etaj: 3 camere, baie, balcon, terasa.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Brebu (Prahova) » 120.000 €Casa de Vanzare, situata in comuna Brebu, compusa din doua corpuri de casa, avand suprafata construita de 195.19 mp, suprafata utila de 157.22 mp si un teren in suprafata de 507 mp, fiind compartimentata astfel:C1S.C. - 62.14 mpS.U. - 52 mpDormitor - 14.22 mpHol - 4.94 mpBucatarie - 13.81 mpBaie - 5.73 mpTerasa - 10.14 mpC2S.C. - 133.05 mpS.U. - 105.22 mpParter:Living - 45.90 mpHol si casa scarii - 9.00 mpEtaj nefinalizat:Hol si casa scarii - 4.48 mpHol - 12.18 mpBaie - 5.78 mpDormitor - 16.25 mpDormitor - 11.63 mpBalcon - 5.50 mpUtilitati:Apa, apa la fantana si curent electric.Casele se pot vinde si separat.C1 - 55.000 euroC2 - 65.000 euro

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Brebu , Manastirii


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 350.000 €Casa S+D+P de vanzare in zona semicentrala a statiunii Busteni, aceasta avand 6 camere si 5 bai, plus anexe si dependinte (garaj, beci, magazie).Casa a fost construita in jurul anilor 1979 pe fundatie din beton, cu pereti din caramida si acoperita cu tigla.Casa beneficiaza de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile.Prepararea apei calde si incalzirea este realizata cu ajutorul a doua centrale termice, casa beneficiind de incalzirea clasica cu calorifere dar si prin pardoseala.Finisajele sunt de cea mai buna calitate (travertin, stejar).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 95.000 €Casa Comarnic cu regimul de inaltime S+P, are o suprafata de apr 100 de mp si este edificata pe un teren in suprafata de 2200 mp.Aceasta este construita din lemn si caramida, si este acoperita cu tigla.Beneficiaza de o curte generoasa, perfect dreapta si avand numerosi pomi fructiferi.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 165.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M (Pod amenajat), situata in zona semicentrala a localitatii Busteni Cartier Valea Alba.Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 426.00 mp, cu fundatie si planseul dintre Demisol si Parter din beton si piatra, peretii din caramida (demisolul si parterul), BCA si lemn (OSB) la Mansarda.Beneficiaza de termosistem (polistiren 10 cm), tamplarie PVC cu geam termopan si acoperita cu tabla.Suprafata construita desfasurata (SCD) este de aproximativ 230.00 mp, iar cea utila (SU) de 190.00 mp.Bransamente si contorizari sunt individuale pentru toate utilitatile iar incalzirea si prepararea apei calde este asigurata de centrala termica proprie de 24 KwPe fiecare nivel (D+P+M) exista acces separat, fiind ideala pentru un gurp de trei (3) familii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Partia de Ski Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei