MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Breaza

»  

Garsoniere Breaza

»  

Case Breaza

»  

Vile Breaza

»  

Spatii Comerciale Breaza

»  

Spatii Industriale Breaza

»  

Spatii Turistice Breaza

»  

Terenuri Breaza


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 90.000 €Teren intravilan (pasune si padure), situat in zona Capul Campului. Terenul are suprafata de 6000 mp si o deschidere de 84,22 m.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 32.000 €Casa de vanzare, situata in Breaza, zona semicentrala.Imobilul este construit din caramida, acoperit cu tabla si este format din:- Hol, 4 camere, bucatarie, baie.Casa, cu o suprafata utila de ~65 mp si o suprafata construita de ~75 mp.Imobilul are o suprafata de teren in suprafata de 435 mp.   

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 180.000 € Casa P+E+M de vanzare situata in zona semicentrala a orasului Breaza, construita din zidarie (caramida) portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, acoperita cu Lindab, tamplarie din aluminiu cu geam termopan, sistem de alarma, camere de supraveghere, avand suprafata construita de 289 mp si un teren in suprafata de 1073,6 mp, curte amenajata cu alei betonate, garaj, gratar, fantana.Casa se vinde complet mobilata si utilata, fiind compartimentata astfel:P: living, baie, bucatarie, terasa acoperita;E: doua dormitoare, cu doua bai, balcon dublu;M: spatiu deschis, baie.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 17.180 €Teren intravilan, faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, cartierul Podul Vadului. Terenul are o suprafata de 1718 mp si o deschidere de 28 m. Accesul la teren se face pe un drum cu latimea de 3,95 m.Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Podul Vadului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 43.000 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in cartierul Nistoresti, in suprafata de 2541 mp si un front stradal de 39,97 m. Teren pt. constructie cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 129.000 €Vila D+P+E+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, Cartierul Capul Campului.DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, terase exterioare;scara este confectionata din beton si este mochetata. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: D+P+E+M;- Suprafata construita: 275,53 mp;- Suprafata utila: 233,5 mp;- Teren in suprafata de 1070 mp.DATE FUNCTIONALE: DEMISOL:Beci 10,05 mp.PARTER:Living (22,50 mp), bucatarie (8,55 mp), terasa acoperita (23,30 mp), veranda (8,60 mp), baie (7,20 mp), hol (3,50 mp), casa scarii (6,95 mp), camera de zi (10,10 mp), camara (1,95 mp).ETAJ:Hol (5,10 mp), baie (4,10 mp), dormitor (13,30 mp), dormitor (112,65 mp), camera de zi (21,25 mp), terasa (8,60 mp).MANSARDA:Dormitor (14,00 mp), hol (7,95 mp), casa scarii (4,90 mp), baie (5,00 mp), camera de zi (12,20 mp), dormitor (12,10 mp), hol (1,35 mp), terasa (10,10 mp).

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 53.610 €Teren intravilan de vanzare, compus din 2 (doua) loturi, situat in Breaza de Sus.Loturile au urmatoarele suprafete: 864 mp + 923 mp, cu o deschidere de ~3.5 ml din drumul de acces si se vand separat sau impreuna, pornind de la pretul de 33 EURO/mp - negociabil.Regim Tehnic:suprafata 1787 mp (864 mp + 923 mp);deschidere drum acces ~3.5 ml;se afla in categoria de folosinta: FANEATA;POT maxim admis - 35%;CUT maxim admis - 1.2;regim de inaltime permis: P+2;acces la drum;Utilitati: - exista posibilitati de racordare la retelele stradale de:apa;energie electrica;gaze naturale;retele telefonie;CaTV;internet;salubritate.Terenul are o priveliste frumoasa si ofera liniste si intimidate!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 14.355 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Nistoresti, cu o suprafata de 957.05 mp si o deschidere de aprx 45 ml. Terenul are o inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 70.000 €Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala Orasului Breaza.DETALII CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;- Mansarda este construita din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla zincata;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terasa;scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie ceramica.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: P+E;- Suprafata construita: 214.76 mp;- Suprafata utila: 182.54 mp;- Teren in suprafata de 544,31 mp.DATE FUNCTIONALE: PARTER:Doua living-uri, doua bucatarii, doua bai, hol si casa scarii, hol, doua dormitoare, terasa.MANSARDA :Patru dormitoare fiecare cu dressing propriu, baie, hol si casa scarii.Proprietatea este formata din doua corpuri de casa, cu facilitati si utilitati separate.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 67.000 €Casa de Vanzare, situata in zona Semicentrala a Orasului Breaza, construita din caramida si lemn pe fundatie din beton armat, avand suprafata construita de 112.48 mp, suprafata utila de 97.81 mp si un teren in suprafata de 915 mp, compartimentata astfel:Demisol - 21.83 mp, bucatarie si magazie.Parter - 48.65 mp, hol, living, dormitor si baie.Mansarda - 42.00 mp, cameraUtilitati:Apa si curent electric, gazele sunt la limita proprietatii.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Podul Vadului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 53.000 €Teren intravilan agricol de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, Cartierul Capul Campului. Terenul are o suprafata de 4351 mp si un front stradal de 21 m.Teren pentru constructii, cu inclinatie mare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 55.437 €Teren intravilan - livada de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Valea Tarsei, cu o suprafata de 3261.51 mp si o deschidere de 26 ml.Terenul are o mica inclinatie si beneficiaza de o priveliste deosebita.Accesul la teren se face direct din strada principala (drum asfaltat).

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 68.000 €Casa D+P+M de vanzare, situata in zona periferica a Orasului Breaza, Cartierul Podul Vadului.DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, cu fundatie din beton armat;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din sindrila;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, terase exterioare;scara este confectionata din lemn.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: D+P+M;- Suprafata construita: 226.64 mp;- Suprafata utila: 170.06 mp;- Teren in suprafata de 1212 mp.DATE FUNCTIONALE: DEMISOL:Spatiu deschis (61,33 mp)PARTER:Living (29,86 mp), bucatarie (9,95 mp), terasa (25,92 mp), baie (2,41 mp), hol (4,48 mp), grup sanitar de serviciu (1,64 mp).MANSARDA:Hol+casa scarii (9,62 mp), baie (2,62 mp), dormitor (11,11 mp), dormitor (10,97 mp), dormitor (15,40 mp), balcon (4,19 mp), balcon (0,56 mp).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Podul Vadului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 32.000 €Casa Parter de vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, Cartierul Gura Beliei.DETALII CONSTRUCTIVE :- Casa este construita in paianta cu fundatie din beton;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla.- Finisajele interioare sunt realizate astfel:Gresie si faianta in baie, dusumea in bucatarie, dormitoare si sufragerie, Casa nu beneficiaza de termoizolatie cu polistiren, tamplaria fiind din lemn; Incalzirea se face cu centrala termica proprie si sobe de teracota, pe gaz.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :- Suprafata construita la sol: 77 mp;- Suprafata utila: 64 mp; - Suprafata teren: 303 mp.COMPARTIMENTARE :PARTER:Sufragerie, doua dormitoare, baie, bucatarie, hol.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 10.000 €Teren intravilan ( faneata ), de vanzare in Breaza cartier Nistoresti, cu o suprafata de 2100 mp si o deschidere de 31.85 ml, fara inclinatie, ideal pentru o casa de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei