MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Breaza

»  

Garsoniere Breaza

»  

Case Breaza

»  

Vile Breaza

»  

Spatii Comerciale Breaza

»  

Spatii Industriale Breaza

»  

Spatii Turistice Breaza

»  

Terenuri Breaza


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 115.000 €Vila P+E+M la gri de vanzare, construita in 2016, situata in orasul Breaza, cartierul Breaza de Jos.DETALII CONSTRUCTIVE:Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta (caramida), cu fundatie, samburi si plansee din beton armat;Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab;Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan (Rehau).INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:Regim de inaltime: P+E+M;Suprafata construita desfasurata: 444,6 mp;Suprafata utila: 325,81 mp;Teren in suprafata de 630 mp.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Breaza de Jos


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 85.000 €Casa D+P+E+M de vanzare, construita in anul 1997, situata in Orasul Breaza, Cartierul Nistoresti.DETALII CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta (BCA), cu fundatie, stalpi, centuri si plansee din beton armat;- Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Incalzirea se face cu centrala termica electrica alimentata la 380 V si centrala termica pe lemn.- Finisajele interioare sunt realizate astfel:• pardoseli din gresie ceramica in bucatarie si bai, parchet laminat in dormitoare si living;• scara este confectionata din lemn (stejar).INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: D+P+E+M;- Suprafata construita desfasurata: 250 mp;- Suprafata utila: 220 mp;- Teren in suprafata de aprox. 700 mp.COMPARTIMENTARE:DEMISOL:• Pivnita.PARTER:• Living, bucatarie, baie, dormitor, casa scarii, hol.ETAJ:• living, dormitor, bucatarie, baie si hol;MANSARDA:• 3 camere, baie si hol.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 256.000 €Teren intravilan (curti constructii) situat in zona Capul Campului.Terenul are o suprafata de 6382 mp si un front stradal de 60 m. Teren pentru constructii fara inclinatie.Se poate vinde si in doua loturi, unul de 3033 mp cu deschidere de 30 ml, iar celalalt de 3349 mp cu deschiderea de 30 ml.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 35.000 €Teren Intravilan arabil, de vanzare, situat in zona centrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 1100 mp si o deschidere de 19,51 m. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu lungimea de 62,70 m si o latime de 3,35 m.Terenul beneficiaza de toate utilitatile, la limita de proprietate.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 34.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona Semicentrala a Orasului Breaza, avand o suprafata de 1401 mp si o deschidere de 18.52 m. Pe Teren se afla amplasata si o anexa in suprafata de 12 mp, compusa din camera si terasa.Utilitati:Apa si curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 129.000 €Vila P+M de vanzare, situata in Orasul Breaza, cartierul Podul Corbului.DETALII  CONSTRUCTIVE:Structura de rezistenta a casei este realizata din grinzi din lemn, cu peretii de tip sandwich, avand fundatie din beton armat;Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab;Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan.Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie si bai;parchet laminat in dormitoare si living;scara este confectionata din lemn.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:Regim de inaltime: P+M;Suprafata construita desfasurata: 171,55 mp;Suprafata utila: 96,40 mp;Teren in suprafata de 3184 mp.COMPARTIMENTARE:Parter: living cu bucatarie deschisa si dinning, baie, casa scarii, camera centralei, antreu si derasa acoperita;Etaj: 3 dormitoare, baie, doua balcoane, hol si casa scarii.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Podul Corbului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 10.600 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Breaza, in cartierul Nistoresti, cu o suprafata de 957,05 mp si o deschidere de aprx 45 ml.Terenul are o inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 199.500 €Teren intavilan (faneata), situat in zona semicentrala a localitatii.Terenul are o suprafata de 6052 mp si un front stradal de 36 m, iar la teren se ajunge pe un drum de servitute de 5 m.Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 105.000 €Casa Parter de vanzare, construita in anul 1964, extinsa si complet renovata in 2010, situata in Orasul Breaza, Cartierul Capul Campului.DETALII CONSTRUCTIVE:Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), cu fundatie, stalpi si centuri din beton armat;Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab.Finisajele interioare sunt realizate astfel:Gresie, faiata in baie si bucatarie, parchet in living si dormitoare;Termosistem cu izolatie exterioara din polistiren expandat de 8 cm, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:Suprafata construita la sol: 108,30 mp;Suprafata utila: 77,75 mp;Suprafata teren: 419 mp.COMPARTIMENTARE:Living, bucatarie deschisa cu dinning, baie, 4 dormitoare, doua holuri, terasa acoperita, garaj, beci, magazie cu toaleta de curte.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 31.000 €Teren intravilan, agricol de vanzare, situat in Orasul Breaza, zona clubului de golf, avand o suprafata de 1400 mp si un front stradal de 18 m.Detalii: teren pentru constructii, cu inclinatie mica. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Clubul de Golf


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 159.000 €Vila D+P+E+M, constructie de beton si caramida, decomandata, confort I, situata in zona Valea Tarsei.Imobilul are suprafata construita de 450 mp, iar cea utila de 400 mp si dispune de un teren cu suprafata de 2500 mp si un front stradal de 9 m.Vila D+P+E+M,compartimentata astfel: D: garaj, camera CT, bucatarie, camera, P: living, 2 dormitoare, baie, bucatarie, terasa, casa scarii, E: 4 dormitoare, baie, 2 balcoane, hol, casa scarii, M: 3 dormitoare, baie, pod, casa scarii, hol.Finisaje: CT, faianta, gresie, parchet.Vila poate fi transformata in pensiune, camin de batrani, etc. Detalii: Pretul este negociabil.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 29.500 €Teren intravilan de vanzare, situat in Orasul Breaza, Cartierul Nistoresti, avand suprafata de 2453,64 mp si o deschidere de 21,16 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 35.500 €Teren intravilan (faneata), situat in zona Lac de Verde. Terenul are suprafata de 1223 mp si un front stradal de 26 m, iar la teren se ajunge pe un drum de servitute de 4 m.Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Clubul de Golf


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 30.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 1580 mp si o deschidere de 25 m.Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de 4 m, pe o lungime de 57 m.Utilitati:Apa, si curent electric (380 V) pe proprietate.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Spatiu Comercial de Inchiriat in Breaza (Prahova) » 1.000 €Spatiu Comercial de Inchiriat, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata construita de 128 mp si suprafata utila de 96.51 mp, compartimentat astfel:Camera (sala de mese) - 53.20 mpHol - 3.20 mpWC - 2.40 mpWc - 2.40 mpBucatarie - 11.63 mpBoxa - 6.11 mpHol - 5.00 mpBirou - 5.20 mpSpatiul este la Gri, fiind propus pentru amenajarea unui restaurant, avand toate dotarile necesare pentru o astfel de activitate. Exista, totodata, posibilitatea amenajarii unei terase.Utilitati:Apa, gaze, curent electric.

Detalii imobil » Spatiu Comercial de Inchiriat in Breaza , Semicentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei