MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
•  •
 
 
 
     

 
»  

Apartamente Breaza

»  

Garsoniere Breaza

»  

Case Breaza

»  

Vile Breaza

»  

Spatii Comerciale Breaza

»  

Spatii Industriale Breaza

»  

Spatii Turistice Breaza

»  

Terenuri Breaza


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 159.000 €Casa de vanzare D+P+M, situata in zona semicentrala a localitatii (zona Garii), cu o suprafata construita de 150 mp, iar cea utila de 130 mp si ce dispune de un teren cu o suprafata de 891 mp.COMPARTIMENTARE:DEMISOL: beciPARTER: Living, 3 dormitoare, 2 bai, 2 bucatarii, si 2 holuri.MANSARDA: o camera si o baie ambele nefinisate, plus posibilitatea de amenajare a podului.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 280.000 €Vila P+E+M de vanzare, situata in Orasul Breaza, Cartierul Gura Beliei.DETALII CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan si beneficiaza de termosistem din polistiren de 10 cm.- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terase;scara este confectionata din beton armat si placata cu lemn.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: P+E+M;- Suprafata construita: 314 mp;- Suprafata utila: 257,48 mp;- Teren in suprafata de 7097 mp.DATE FUNCTIONALE: PARTER:Living, bucatarie deschisa, birou, antreu, casa scarii, baie, terasa, camera tehnica si garaj.ETAJ:Trei dormitoare fiecare cu baie proprie, hol si casa scarii, doua balcoane, terasa acoperita de aprox. 60 mp.MANSARDA:Spatiu deschis si baie.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 59.500 €Teren intravilan (pasune), situat in cartierul Nistoresti. Terenul are suprafata de 4958 mp si un front stradal de 65 m.Teren pentru constructii, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 6.000 €Teren intravilan curti-constructii, de vanzare, situat in Orasul Breaza, Cartierul Nistoresti, avand suprafata de 215 mp si un front stradal de 12 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 38.000 €Apartament de vanzare, sitauat in Orasul Breaza, compus din trei camere, situat la etajul 2/4, avand suprafata construita de 67.05 mp, suprafata utila de 64.08 mp, compartimentat astfel:Living - 19.19 mpHol - 4.19 mpDormitor - 10.01 mpBucatarie - 9.92 mpCamara - 1.17 mpHol - 1.17 mpDormitor - 13.70 mpBaie - 4.03 mpDebara - 0.70 mpBalcon - 2.97 mpUtilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Breaza , Liceul Militar


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 33.700 €Teren intravilan (livada), situata in zona semicentrala a localitatii. Terenul are suprafata de 1872 mp si un front stradal de 52 m.Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 16.000 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona Lac de Verde (clubul de golf) a Orasului Breaza in suprafata de 1000 mp si un front stradal de 47,26 m.Teren pentru constructie cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Clubul de Golf


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 68.000 €Casa de vanzare, situata in zona Podul Vadului a Orasului Breaza. Casa este construita din zidarie portanta cu planseu din beton armat, fiind compartimentata astfel:Demisol - CameraParter - Hol, living, dormitor, bucatarie, baie.Etaj - Hol, doua dormitoare, baieUtilitati: apa curenta, apa la fantana, gaze, curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Podul Vadului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 75.400 €Teren de Vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, in suprafata de 4075 mp si o deschidere de 12.14 m. Teren ideeal pentru constructia unei case de vacanta.Utilitati:Apa, gaze si curent electric la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 92.000 €Vila de Vanzare, situata in zona Liceului Miliar, construita in anul 2006 din zidarie portanta (BCA), cu fundatie si stalpi din beton armat, acoperita cu Tegola, avand suprafata construita de 179.13 mp, suprafata utila de 140.59 mp si un teren in suprafata de 531 mp, compartimentata astfel:C1:Parter:Living+bucatarie - 55.98 mpCasa scarii - 4.70 mpBaie - 3.76 mpVestibul - 5.30 mpTerasa - 1.50 mpEtaj:Dormitor - 9.37 mpBaie - 4.15 mpCasa scarii - 3.99 mpBaie - 4.70 mpHol - 8.32 mpDormitor - 11.40 mpDormitor - 10.38 mpDormitor - 13.64 mpBalcon - 3.40 mpC2:Constructie din lemn, termoizolata, cu o suprafata construita de 36.89 mp, compusa din bucatarie in supfata de 13.57 mp, magazie in suprafata de 11.05 mp si beci betonat in suprafata de 11.00 mp.Magazie - 11.05Bucatarie - 13.57 mpTerasa - 7.03Beci 11.00 mpUtilitati:Apa, gaze, curent electric si canalizare.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Liceul Militar


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 149.000 €Casa D+P+E+M de vanzare, situata in Orasul Breaza, Cartierul Nistoresti.DETALII CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a demisolului si parterului este realizata astfel: fundatie, stalpi si planseu din beton armat pentru demisol, iar parterul este realizat din zidarie portanta (caramida Porotherm) la exterior si BCA peretii din interior, stalpi, centuri si planseu din beton armat;- Etajul si mansarda sunt construiti pe structura din lemn, cu peretii de tip sandwich (OSB, vata minerala, OSB si rigips);- Termoizolatie exterioara cu polistiren de 10 cm;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in living, dinning, bucatarie, bai, holuri si terasa ;scara este confectionata din beton armat si placata cu lemn (intre parter si etaj) si din lemn (intre etaj si mansarda).INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: D+P+E+M;- Suprafata construita: 330,38 mp;- Suprafata utila: 274,2 mp;- Teren in suprafata de aprox. 1500 mp.DATE FUNCTIONALE: DEMISOL:Camera tehnicaPARTER:Living, bucatarie cu dinning, doua dormitoare, doua bai, camara, casa scarii, terasa.ETAJ:4 dormitoare fiecare cu baie proprie, hol si casa scarii, debara, 3 balcoane.MANSARDA :Open space, toaleta, balcon si spatii de depozitare.Casa poate sa functioneze si ca pensiune, beneficiaza de internet, are doua anexe (magazie pentru lemne si casuta de joaca a copiilor), 3 puturi pentru apa cu hidrofor, curte iluminata, gratar, pomi fructiferi .

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 280.000 €Vila (D+P+Em+M), construita in anul 2006 cu fundatie din beton armat si structura din lemn, in zona Clubului de Golf, "Lac De Verde".Vila are o suprafata de 200 mp si dispune de un teren cu suprafata de 7261,84 mp cu un front stradal de 35.00 ml. Alte amenajari: Vila este finisata complet (gresie, faianta, parchet) si se vinde complet mobilata si utilata . Din intreaga suparafata de teren, 7261.84 mp, aproximativ 1500.00 mp sunt placati cu piatra cioplita, lacuita, acesti 1500.00 mp reprezentand alei auto, pietonale si parcarea . Tamplaria este din lemn stratificat cu geam termopan .Detalii: Vila (D+P+Em+M), beneficiaza de 5 camere, 2 bai, bucatarie si este compartimentata dupa cum urmeaza :Demisol : 2 beciuri si baie Parter: terasa, bucatarie, living, dormitor, baie si 2 dressing Etaj mansardat:3 dormitoare si baie Mansarda:camera , loc de joaca sau sala fitnes .Vila beneficiaza de o priveliste spectaculoasa asupra intregii localitati (Breaza) dar si a localitatilor cu care se invecineaza (Campina, Cornu, Comarnic), fiind situata la o altitudine de aproximativ 600m

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Clubul de Golf


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 14.900 €Teren intravilan curti-constructii de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, in suprafata de 596 mp si un front stradal de ~20 m, din care: 297 mp curti-constructii si 299 mp faneata. Teren pentru constructii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 45.000 €Teren intravilan (faneata) situat in zona Lac de Verde. Terenul are o suprafata de 1362 mp si un front stradal de 40 m. Terenul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra localitatii. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Clubul de Golf


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 54.630 €Teren intravilan (faneata), situat in zona Nistoresti. Terenul are suprafata de 5463 mp si un front stradal de aprox. 30 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei