MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Brebu

»  

Garsoniere Brebu

»  

Case Brebu

»  

Vile Brebu

»  

Spatii Comerciale Brebu

»  

Spatii Industriale Brebu

»  

Spatii Turistice Brebu

»  

Terenuri Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 46.750 €Teren intravilan faneata, situat in zona semicentralala a Conunei Brebu. Terenul are suprafata de 1869 mp si un front stradal de 21 m.Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Brebu (Prahova) » 25.900 €Casa de vacanta P+M de vanzare, situata in zona periferica a Comunei Brebu.DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este realizata din lemn cu fundatie din beton armat;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;- Tamplaria exterioara este realizata din aluminiu cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in living si bucatarie;accesul la mansarda se face pe o scara exterioara, confectionata din lemn; alimentarea cu apa se face de la fantana proprie, cu hidrofor.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: P+M;- Suprafata construita: 74 mp;- Suprafata utila: 64 mp;- Teren in suprafata de 566 mp.DATE FUNCTIONALE: PARTER:Living, bucatarie, baie, dormitor, terasa acoperita.MANSARDA:Spatiu deschis, grup sanitar.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Brebu , Pe Camp


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 32.725 €Teren intravilan, de vanzare, in suprafata de 1309 mp si un front stradal de 18,75 m, situat in zona semicentrala a localitatii Brebu, intr-o zona pitoresca cu case de vacanta.Terenul este ideal pentru construirea unei case de vacanta, beneficiind de toate utilitatile zonei.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Sora


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Brebu (Prahova) » 60.000 €Vila D+P+E+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Brebu compartimentata astfel:Demisol  S.C. - 46.76 mp,                   S.U. - 53.77 mp:    hol si casa scarii - 17.04 mp,    boxa beci - 20.72 mp,    spatiu tehnic - 9.00 mp;Parter S.C. - 94.40 mp,               S.U. - 108.56 mp:    vestibul - 10.50 mp,    living - 53.60 mp,    baie - 8.30 mp,    debara - 1.00 mp,    bucatarie - 21.00 mp;Etaj  S.C. - 97.65 mp,           S.U. - 112.30 mp:    degajament - 19.30 mp,    dormitor - 18.15 mp,    baie - 7.00 mp,    dressing - 6.80 mp,    dormitor - 18.15 mp,    baie - 7.10 mp,    dressing - 6.90 mp,    balcon - 14.25 mp;Mansarda S.C. - 50.60 mp,                     S.U. - 58.19 mp:    camera hobby - 38.00 mp,    debara - 5.70 mp,    baie - 6.90 mp.Utilitati:    apa curenta;    curent;    gaze;    fosa;    Imobilul se vinde la Rosu!

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Spatiu Comercial de Vanzare in Brebu (Prahova) » 129.000 €Spatiu Comercial de Vanzare in Brebu zona Centrala. Spatiu Comercial de Vanzare (Spatiu Comercial 7 incaperi Brebu).Spatiu comercial P+E de vanzare, situat in zona centrala a Comunei Brebu.Regim tehnic:    - Regim inaltime: D+P+E+M;   - Tip: semidecomandat;   - Teren = 754 mp;   - Deschidere = 45.94 ml;   - S.C.=~199.31 mp;   - S.U.=~169.29 mp.Detalii Constructive:   - Fundatie: beton;   - Pereti: zdarie portanta;   - Planseu: beton  armat;   - Acoperis: tabla.Compartimentare:Parter: bucatarie, magazine, grup sanitar, sala de meses, bar, grup sanitar dublu, terasa, parcare;Etaj: veranda, living, bucatarie, terasa, 3 (trei) dormitoare, 2 (doua) bai, casa scarii.Utilitati:   - energie electrica;   - distributie gaze;   - apa;   - canalizare;   - retele de telefonie;   - CaTV;   - internet;   - salubritate.Spatiul se vinde complet mobilat si utilat si este  pretabil pentru orice activitate comerciala, respectiv:     - sediu social,   - birouri,   - magazin,   - clinica private,   - restaurant,   - club,   - sala de sport,   - gradinita etc.

Detalii imobil » Spatiu Comercial de Vanzare in Brebu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 14.925 €Teren intravilan, faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Brebu, avand suprafata de 995 mp si o deschidere de 17,22 m.Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de 4,53 m si lungimea de 25,96 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Brebu (Prahova) » 43.000 €Casa Parter de vanzare, situata in zona centrala a Comunei Brebu.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din lemn, fundatie beton;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:Tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet;Incalzirea se face cu sobe de teracota.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :Suprafata construita la sol: 80 mp;Suprafata utila: 68 mp;Suprafata teren: 1600 mp.COMPARTIMENTARE :PARTER:Sufragerie, doua dormitoare, baie, bucatarie, hol, terasa inchisa.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 21.350 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in Comuna Brebu, zona Lacului, avand o suprafata de 854 mp si o deschidere de 18.50 mp.Teren ideal pentru constructia unei case de vacanta.Utilitati:Apa, gaze si curent electric la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Manastirii


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Brebu (Prahova) » 130.000 €Vila P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Brebu.DETALII CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, etajul fiind construit pe structura usoara (lemn);- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai;scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: P+E;- Suprafata construita: 160 mp;- Suprafata utila: 131 mp;- Teren in suprafata de 743 mp.DATE FUNCTIONALE: PARTER:Camera de zi, bucatarie, hol si casa scarii, baie, terasa, balcon.ETAJ:Trei dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie proprie, baie, hol si casa scarii.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 70.000 €Teren Intravilan  de Vanzare, situat in zona Centrala a Comunei Brebu, avand suprafata de 1979 mp si o deschidere de 15.90 m, din care 457 mp - curti constructii si 1522 mp - faneata.Pe teren si afla si o constructie din caramida in suprafata de 121.91 mp.Utilitati:Apa, gaze si curent electric pe proprietate. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Centrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Brebu (Prahova) » 119.000 €Vila P+E de vanzare, situata in Comuna Brebu, Sat Brebu Megiesesc.DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, cu peretii de tip sandwich si izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm ;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din sindrila bituminoasa;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terasa, parchet in living si doarmitoare;scara este confectionata din lemn. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: P+E;- Suprafata construita: 192,86 mp;- Suprafata utila: 161 mp;- Teren in suprafata de 1299 mp.DATE FUNCTIONALE: PARTER:Living, hol si casa scarii, baie, bucatarie, camara, SAS, terasa, SAS.ETAJ:Hol si casa scarii, doua dormitoare, baie, debara, terasa.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Brebu , Megiesesc


 

Spatiu Agricol de Vanzare in Brebu (Prahova) » 65.000 €Spatiu agricol de vanzare, situat in zona periferica a Comunei Brebu, compus dintr-o locuinta de serviciu in suprafata de 56 mp, construita din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si centuri din beton armat, invelita cu tabla si o anexa gospodareasca, construita din caramida, cu fundatie din beton, acoperita cu tabla, in suprafata de 289 mp si care dispune de un teren in suprafata de 3500 mp, cu o deschidere de 36,8 m.Spatiul poate avea ca destinatie: spatiu de productie, crestere animale, etc.

Detalii imobil » Spatiu Agricol de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Brebu (Prahova) » 70.000 €Casa Parter de vanzare, situata in zona centrala a Comunei Brebu.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), cu fundatie si centuri din beton, planseul fiind construit din lemn;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn, cu invelitoare din tabla.- Finisajele interioare sunt realizate astfel:gresie, faiata in baie, lambriu din lemn in bucatarie, parchet in dormitor si sufragerie. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :Suprafata construita: 95 mp;Suprafata utila: 81,90 mp; Suprafata teren: 1108 mp.COMPARTIMENTARE:Sufragerie, dormitor, baie, bucatarie, hol, beciCasa beneficiaza si de o anexa, construita din lemn, avand suprafata de 45 mp.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Brebu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 22.000 €Teren intravilan de Vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Brebu, avand suprafata de 2414 mp si o deschidere de 67 m.Terenul este ideeal pentru constructia unei case de vacanta.Utilitati:Apa, apa la fantana, curent electric. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Spatiu Comercial de Vanzare in Brebu (Prahova) » 250.000 €Spatiu comercial D+P+E+M de vanzare, situat in zona centrala a Comunei Brebu.REGIM TEHNIC:  Regim inaltime: D+P+E+M; Tip: semidecomandat; Teren = 947,80 mp; Deschidere = 15,02 ml;S.C.=~604,00 mp;S.U.=~540,30 mp.COMPARTIMENTARE:BRUTARIE PARTER: (S.C.=392,00 mp; S.U.=350,74 mp)birou (3.30mp),tablou electric (3.15mp),hol (5.40mp),centrala termica (10.80mp),depozit faina (25.65mp),sala preparare (20.01mp),dus si wc (4.50mp),vestiar (9.54mp),bucatarie si sala fabricatie (79.80mp),bucatarie (25.20mp),oficiu (4.56mp),hol (3.20mp),wc (3.90mp),wc (3.90mp),birou (5.72mp),hol (2.40mp),sala de mese (88.92mp),hol si casa scarii (15.36mp),hol intrare (1.00mp),hol intrare (1.20mp),antreu (mp),magazin alimentar (33.2mp);BRUTARIE ETAJ: (S.C.=164,00 mp; S.U.=147,02 mp)anexa (16.08mp),birou (14.40mp),spatiu comercial (64.50mp),spatiu comercial (29.00mp),hol si casa scarii (13.92mp),logie (9.12mp);MOARA: (S.C.=48,00 mp; S.U.=42,56 mp)moara (42.56mp).UTILITATI:Apa;Energie electrica;Canalizare;Gaze.Spatiul este pretabil pentru orice activitate comerciala, respectiv: sediu social, birouri, magazin, brutarie,clinica privata, restaurant,club,sala de sport,gradinita etc.

Detalii imobil » Spatiu Comercial de Vanzare in Brebu , Centrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei