MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 139.200 €Casa de vanzare situata in centrul cartierului Poiana Tapului, intr-o zona usor accesibila atat auto cat si pietonal, la apoximativ 3 km de Sinaia si aproximativ 2 km de Busteni.Casa a fost construita in anul 1993.Regim de inaltime: P+E+MCompartimentare:La parter: 2(doua) camere, baie, bucatarie, camara, hol, veranda si balcon;La etaj: 2(doua) camere, baie, bucatarie, camara, hol, veranda si balcon;La mansarda: 3(trei) camere, bucatarie, baie, hol;Imobilul beneficiaza de toate utilitatile, apa, gaz, curent electric, canalizare.Incalzirea se face cu centrala termica proprie.Casa se vinde mobilata. 

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 130.000 €Vila P+E, situata in zona Poiana Tapului.Imobilul are o suprafata utila de 239,56 mp si construita de 320,07 mp, si dispune de un teren cu o suprafata de 475 mp.Vila este compartimentata astfel:PARTER:Dormitor - 9.29 mpBucatarie - 12.24 mpHol - 4.21 mpHol - 7.34 mpPivnita - 11.04 mpMagazie - 12.34 mpCentrala termica - 23.76 mpHol - 7.20 mpGaraj - 22.94 mpETAJ:Living - 23.49 mpLiving - 17.52 mpDormitor - 14.25 mpDormitor - 13.48 mpDormitor - 9.15 mpLiving - 12.82 mpDormitor - 12.06 mpBucatarie - 6.88 mpBaie - 4.76 mpBaie - 3.84 mpHol - 4.20 mpHol - 6.86 mp...Pret Negociabil...

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 656.240 €Teren intravilan de vanzare, categoria de folosinta curti constructii, situat in Busteni, Cartier Poiana Tapului.Terenul cu suprafata de 8203,80 mp. si deschidere stradala de 45,86 ml., beneficiaza de priveliste deosebita.Pe teren se afla construite doua cladiri: C1: 131,69 mp. si C2: 16,80 mp., ambele demolabile.Acces: auto si pietonal, direct de la DN1.Terenul, cu expunere sudica, despune de urmatoarele utilitati:- retea de canalizare,- retea de alimentare cu apa,- retea electrica,- retea de gaz.De asemenea terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii indicatori:POT: 40 %CUT: 1 - 1.4Regim Inaltime: P+2E+M!!! Pretul terenului este usor Negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 385.000 €Vila de vanzare D+P+E+M, constructie din beton si caramida-2009, situata in Busteni, zona Partia de Ski Kalinderu, cu peisaj spre Bucegi si Crucea Caraiman. Vila este compartimentata astfel: Demisol: 2 camere, camera CT, garaj 2 locuri, boxa, bucatarie, casa scarii.  Parter: living,2 dormitoare,2 bai, bucatarie deschisa, sas, terasa, hol, casa scarii.  Etaj : living, 3 dormitoare, 2 bai, sas, terasa, casa scarii.  Mansarda: 2 dormitoare, 2 bai, sas, terasa, casa scarii.Finisaje: gresie, faianta, parchet. tamplarie PVC cu geam termopanSe pot discuta si variante de achizitie in rate direct la dezvoltator/proprietar

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Partia de Ski


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni (Prahova) » 250.000 €Pensiune de vanzare in Busteni, situat in zona centrala a statiunii.Pensiune S+P+E+M cu suprafata construita de 556,62 mp, cea utila de 385,11 mp si este compartimentata astfel:Subsol: beci, camera centralei termice;Parter: living, dinner space, bucatarie, wc serviciu, camera cu hol si baie, casa scarii, terasa;Etaj: 6 camere, 6 bai, 4 balcoane, hol, casa scarii;Mansarda: 1 apartament cu 2 camere si baie, hol, casa scarii.Vila turistica (P+E) are suprafata construita de 115,55 mp, suprafata utila de 91,49 mp si este compartimentata astfel:Parter: 1 camera, bucatarie si baie, 1 camera cu baie, hol si casa scarii;Etaj: apartament 2 camere, bucatarie, baie, 2 balcoane, hol, casa scarii.Compartimentarea vilei permite desfasurarea activitatii de Pensiune Turistica.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 130.000 €Vila are un regim de inaltime P+E, este edificata pe un teren in suprafata de 150 mp si este compusa din: Parter: Living, bucatarie inchisa cu loc de servit masa, baie, hol intrare si casa scarii. De asemenea exista o terasa betonata avand in gratar din caramida.Etaj: Camera de zi, 2 dormitoare, 1 baie, hol si casa scarii.Este construita din zidarie de beton si BCA si este izolata in exterior cu polistiren. Dispune de toate utilitatile si  Imobilul se afla intr-o zona linistita si beneficiaza de o priveliste frumoasa catre masivul Caraiman si partia de ski. 

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 28.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 400 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Palanca, are deschidere de 11 ml. prin servitute de trecere.Acces: - pietonal pe latura vestica (3,50 ml).Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Suprafata construita rezultata: 560 mp., dispusa pe P+2E+M.Terenul cu expunere estica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz. De asemenea exista posibilitati de extindere.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Palanca


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 698.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 5064,55 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Golful Regal, are deschidere de 76 ml., la 2 strazi: 4,16 ml. si 71,81 ml.Acces: - auto si pietonal pe latura nordica (71,81 ml.) si vestica (4,16 ml.).Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Terenul cu expunere vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.Inclinatia medie a terenului, facila construirii, ofera acestuia o priveliste deosebita asupra masivului Bucegi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Golful Regal


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 50.000 €Apartamentul se afla intr-un bloc avand regimul de inaltime P+4E.Acesta are o suprafata de 61 mp si este compus din:Camera de zi, 2 dormitoare, baie, bucatarie, balcon si hol intrare.Apartamentul se vinde mobilat/utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Cezar Petrescu


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 130.000 €Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Piatra Arsa, cu regimul de inaltime P+E+M.Constructia a fost edificata intre anii 2004-2006, cu fundatie, stalpi si plaseu din beton, peretii din zidarie, fiind compartimentata astfel:Parter: camera cu baie; camera ; baie; bucatarie; living; terasa;Etaj: camera cu baie; camera; camera; baie; dresing; terasa;Mansarda: apartament cu doua camere; terasa; doua spatii de depozitare.Terenul aferent constructiei are suprafata de 286.00 mp.Suprafata construita desfasurata este de 264.08 mp iar cea utila este de 201.38 mp. Utilitatile sunt contorizate individual, fiind racordate la:retea de alimentare cu apa;retea de canalizare;retea de alimentare cu energie electrica, retea de alimentare cu gaz.retea de CaTvPozitia Vilei comfera o priveliste mirifica asupra Masivului Bucegi.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 100.000 €Casa are un regim de inaltime D+P, este edificata pe un teren in suprafata de 371 mp si are o suprafata construita de aproximativ 130 mp.Aceasta are 2 intrari separate respectiv:Un apartament dispus D+P compus din:Demisol: 1 bucatarie si 2 bai;Parter: 2 dormitoare, 1 balcon si casa scarii.Un apartament dispus pe un singur nivel (parter) compus din:Bucatarie, baie, camera de zi si 1 dormitor.Proprietatea include si un garaj acoperit.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 180.000 €De vanzare apartament in vila tipologia D+P+E+Terasa, situat in Busteni, zona Zamora, foarte aproape de Castelul Cantacuzino.Vila, la parterul careia se afla situat apartamentul, a fost finalizata in 2000.Apartamentul, avand suprafata utila de 422,49 mp. si suprafata construita de 473,96 mp., parte din vila, detine teren in exclusivitate in suprafata de 201 mp.Compartimentare:DEMISOL:- Garaj, sala de gimnastica, camera centralei termice, depozit, hol si casa scarii;PARTER:- Camera de zi, 3 (trei) dormitoare, fiecare cu baie, bucatarie, hol de tranzit si acces, grup sanitar, bucatarie, camara, bucatarie de vara, terasa, 2 balcoane si casa scarii;Pana la terasa in suprafata de 211,50 mp., situata la etajul 2, apartamentul detine si cota indiviza in suprafata de 9,90 mp. din casa scarii.DETALII TEHNICE:Vila este construita pe cadre de beton si pereti din caramida; planseele din beton; scara din beton cu trepte placate cu lemn si balustrada si mana curenta, deasemenea din lemn;terasa de la etajul 2 prevazuta cu sistem eficient de scurgere a apelor pluviale; pe fatada vilei a fost aplicata vopsea decorativa. Incalzirea si prepararea apei calde se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice pe gaz.FINISAJE:- interioare: parchet din lemn masiv in camere; gresie in holuri, terasa si balcoane; gresie si faianta in bucatarie, grup sanitar si bai; trepte aplicate pe casa scarii din lemn masiv; balustrada casei scarii si mana curenta din lemn masiv; tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan; usa rabatabila la garaj;- exterioare: vopsea decorativa aplicata pe fatada. Arhitectura, terasele, balcoanele si orientarea vilei iti permit sa admiri intregul masiv Bucegi, de la Sinaia, pana la Monumentul Eroilor de pe Caraiman; iar situarea acesteia, foarte aproape de centrul statiunii si fata de Castelului Cantacuzino, fac si mai atractiva oferta acestui apartament.UTILITATI:Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile, contorizate individual:- retea de alimentare cu apa;- retea de canalizare;- retea de alimentare curent electric;- retea alimentare gaz.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni (Prahova) » 460.000 €Hotelul are un regim de inaltime S+P+2E+M si este edificat pe un teren de apr 700 mp.Acesta are o suprafata de 1200 mp si este structurat astfel:Subsol: Loc de depozitare si spatiu tehnic (apr 110 mp). Se poate amenaja o crama.Parter: Receptie si lobby, restaurant de 60 de locuri cu bucatarie profesionala si grupuri sanitare separate. Mai exista si o terasa deschisa ce poate gazdui aproape 50 de persoane pe perioada verii.Etaj1, 2: Structura identica: 7 camere cu bai proprii, 9 balcoane si un oficiu.Mansarda: 7 camere cu bai proprii si 2 balcoane.Pod: Sala de conferinte pentru 40 de persoane grup sanitar si 1 spatiu de depozitare.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 298.000 €Vila are un regim de inaltime S+P+E+M, o suprafata totala de 261 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 1000 mp cu deschidere la 2 strazi.Aceasta este compartimentata astfel:Subsol: Loc de divertisment, camera CT si spatiu de depozitare.Parter: Living + dining si bucatarie open space cu o terasa deschisa, 1 dormitor matrimonial cu baie proprie, 1 WC de serviciu si hol de intrare.Etaj: 3 dormitoare fiecare cu baie proprie, 1 balcon si casa scarii.Mansarda: 2 camere si un grup sanitar.Curtea este amenajata cu arbusti ornamentali si alei placate. De asemenea proprietatea include si o sala de sport/divertisment separata in suprafata de apr 100 mp.Se afla intr-o zona linistita, cu acces facil pe drum asfaltat indiferent de anotimp si beneficiaza de o priveliste deosebita   

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 100.800 €Terenul are o suprafata de 1050 mp si o deschidere la DN1 de 14 m. Categoria de folosinta este curti constructii, acesta situandu-se in intravilan.Datorita pozitiei, reprezinta varianta ideala pentru amenajare spatiu comercial, industrial, etc.Pretul include TVA.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1 Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei