MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Cornu

»  

Garsoniere Cornu

»  

Case Cornu

»  

Vile Cornu

»  

Spatii Comerciale Cornu

»  

Spatii Industriale Cornu

»  

Spatii Turistice Cornu

»  

Terenuri Cornu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 39.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in Cornu de Jos, avand suprafata de 1215 mp si o deschidere de 13.94 m.Utilitati:Apa, gaze, curent electric la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 43.800 €Teren intravilan, faneata, situat in Cornu, zona Cornu de Jos. Terenul are o suprafata de 1251 mp si un front stradal de 6,93 m (accesul facandu-se pe un drum de acces pe o lungime de 16,26 m) si o deschidere de 34,87 m.Teren pentru construcie, fara inclinatie, ideal pentru casa de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 82.720 €Teren intravilan (faneata) in suprafata de 2068 mp si o deschidere de 15,10 m.Detalii: Teren pentru constructii, fara inclinatie .

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 25.000 €Teren intravilan (faneata), de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in suprafata de 769 mp si un front stradal de 15,07 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.Terenul are urmatoarele caracteristici:POT: 30%;CUT: 0,9;Regim de inaltime: P, P+1.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 35.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii (Cornu de Jos), cu o suprafata de 1450 mp si o deschidere de 13.73 ml. Terenul are inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita, fiind ideal pentru constructia unei case de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Extravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 174.240 €Teren extravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in suprafata de 3872 mp si un front stradal de 23,67 m.Terenul se poate vinde si parcelat.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 54.000 €Teren de Vanzare, situat in zona Centrala a Comunei Cornu, avand suprafata de 2150 mp si o deschidere de 40 m.Teren fara inclinatie, ideeal pentru constructia unei case de vacanta.Utilitati:Apa, gaze, curent electric, canalizare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 83.000 €Teren intravilan, faneata, situat in Cornu, zona Cornu de Jos. Terenul are o suprafata de 2776 mp si deschidere de 26,24 mp.Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 1.500.000 €Proiect STATIE DE DISTRIBUTIE CARBURANTI de vanzare/investitie/colaborare/asociere, situat in zona DN1 a Vaii Prahovei.REGIM TEHNIC:Suprafata teren: 11.001 mp, cu extindere pe partea de EST a proiectului, cu 1.500 mp;Deschidere teren: 85 ml;Inclinatie: mica;Acces: auto;Drum: asfaltat;P.O.T. maxim admis: 35%;C.U.T. maxim admis: 1,05;Regim inaltime: S+D+P+3E;Tip locuinta: decomandata;Zona activitati si servicii turistice: 10.138 mp (92,1% din suprafata);Cai de comunicare rutiera: 220 mp (2% din suprafata);Zona plantatii/parcari: 643 mp (5,9% din suprafata);77 locuri de parcareDestinatie: oportunitate de afacere;Toata documentatia este pregatita pentru obtinerea autorizatia de construire, pentru urmatoarele faze ale proiectului, dar pentru ca se doreste ca aceasta sa corespunda cerintelor specifice al viitorilor investitori sau colaboratori, pe una sau mai multe din planul acestui proiect (STATIE DISTRIBUTIE CARBURANTI  ).DETALII:Terenul este situat pe DN1, o zona cu trafic intens si cu perspective de dezvoltare datorita construirii autostrazii Bucuresti – Brasov.In imediata apropiere a proiectului, exista peste 100.000 de locuitori.Zona cu o suprafata plana, situata de-a lungul DN1 (peste 5000 mp), este dedicata STATIEI DE DISTRIBUTIE CARBURANTI si parcarii.Vizibilitatea in DN1 este foarte buna, de la o distanta de cateva sute de metrii.Utilitatile sunt din reteaua urbanistica, la o distanta de aprox 100 m.Documentatia pentru Autorizatia de Construire, poate fi obtinuta intr-un timp relativ scurt.Se urmareste promovarea pentru gasirea parteneriatului, in vederea colaborarii/asocierii investitorilor pentru dezvoltarea partiala sau totala in proiectul in care noi credem, ce constituie construirea unei STATII DE CARBURANTI , dar se poate prelua si proiectul, la pretul de promovare!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , DN1


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 175.000 €Vila de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Cornu de Jos, avand o suprafata construita de 217 mp, suprafata utila de 187.97 mp si un teren in suprafata de 1728 mp, compartimentata astfel:Parter:Living - 29.81 mpHol - 1.97 mpBucatarie - 9.99 mpBaie - 3.89 mpGaraj - 17.02 mpCamera Tehnica - 4.99 mpTerasa inchisa - 23.43 mpTerasa - 8.00 mpEtaj:Casa scarii - 8.07 mpLiving - 24.54 mpDormitor - 21.80 mpDresing - 8.39 mpDormitor - 10.55 mpWc - 1.72 mpTerasa - 13.80 mpUtilitati:Apa, gaze, curent electric si canalizare.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 92.000 €Casa Parter de vanzare, situata in zona centrala a Comunei Cornu.DETALII CONSTRUCTIVE :- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), fundatie, stalpi si planseu din beton armat;- Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab, permitand mansardarea;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:Casa este in stadiul “La gri”,Casa beneficiaza de termoizolatie cu polistiren;Incalzirea se va face cu centrala termica proprie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI :Suprafata construita la sol: 116,27 mp;Suprafata utila: 83,55 mp;Suprafata teren: 600 mp.COMPARTIMENTARE :PARTER:Living, dormitor, baie, bucatarie, hol, terasa, garaj.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 41.500 €Teren intravilan livada, de vanzare, situat in Comuna Cornu, satul Cornu de Jos, avand suprafata de 964 mp si o deschidere de 18,72 m.Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de 3,35 m, avand o lungime de aproximativ 35 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.Utilitati: apa, gaz, curent electric (toate la intrarea pe drumul de acces).

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 30.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in Cornu de Jos, avand suprafata de 1976 mp si o deschidere de 27 m. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de 4m si pe o lungime de aproximativ 300 m.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 162.000 €Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu (Cornu de Jos).DETALII CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;- Etajul este construit din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tigla;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bai si bucatarie;pardoseli din gresie pe balcoane si terasa;pardoseli din parchet laminat in living si dormitoare;scara este confectionata din beton armat si este placata cu gresie.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: P+E;- Suprafata construita: 295.05 mp;- Suprafata utila: 206 mp;- Teren in suprafata de 1360 mp din care 160 mp reprezinta drumul de acces.DATE FUNCTIONALE:PARTER:living = 20,75 mpbucatarie + dinning = 20,15 mpbaie = 6,70 mpgaraj = 32,20 mpterasa = 10,25 mpterasa = 2,70 mpcamara = 5,40 mpcamera centralei = 5,10 mpcasa scarii = 6,48 mphol = 6,80 mpvestibul = 4,70 mpETAJ :dormitor I = 20,25 mpdormitor II = 16,00 mpdormitor III = 16,95 mphol = 4,60 mpdressing = 7,40 mpbaie = 6,70 mpterasa = 5,00 mpterasa = 32,20 mpbalcon = 2,00 mpCasa beneficiaza de centrala termica pe peleti, curent electric mono si trifazat, fosa septica, existand si posibilitatea de a se vinde mobilata si utilata (contra-cost).

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 66.000 €Teren intravilan, faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos, avand suprafata de 2220 mp si o deschidere de 48,33 m. Accesul la teren se face printr-un drum de acces cu latime de 5,50 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.COEFICIENTI URBANISTICI:POT: 30%CUT: 0,9REGIM DE INALTIME:P, P+1, P+1+M

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei