MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 90.000 €Apartament 3 camere, in suprafata construita de 104 mp, situat in zona centrala a statiunii Sinaia, intr-un imobil construit in 2009.Apartamentul este decomandat, cu termoizolatie, tamplarie termopan, contorizare individuala pe apa, gaz si curent electric.Baia si bucataria au fiecare aproximativ 5 mp, sunt modern amenajate (cu gresie si faianta) si sunt complet echipate si utilate (chiuvete, cuptor electric, plita pe gaz, WC, cabina dus etc).Camera de zi (23mp), dormitoarele (15mp si 11 mp) si vestibulul (4mp) sunt complet mobilate, pardoseala este din parchet laminat si pereti vopsiti in lavabil de calitate superioara si tapet deosebit.Toate camerele dispun de prize pentru conectare la internet, telefonie fixa si cablu TV.In curtea imobilului exista amenajat un statiu verde (10 mp) dotat cu barbeque.Iluminatul pe casa scarii, in parcare si in jurul blocului, este asigurat pe baza de senzori.Imobilul dispune de administrator, femeie de servici si personal de interventii pentru avarii.Apartamentul dispune si de loc de parcare (15mp) acoperit.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 243.000 €Terenul are o suprafata de 2700 mp si o deschidere de 45.50 m la drum asfaltat.Acesta beneficiaza de toate utilitatile (apa, gaz, curent electric si canalizare) si are o geometrie foarte buna.Dispune de certificat de urbanism cu urmatorii parametrii:POT = 40%CUT = 1.3Regim de inaltime = P+2E+M.Terenul se afla intr-o zona foarte linistita, cu acces facil indiferent de anotimp.Pretul nu include TVA!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 83.000 €Apartamentul are 3 camere si este situat la etajul 1, intr-un imobil nou construit in Sinaia, fiind compartimentat dupa cum urmeaza: camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai, hol, debara, camara, bucatarie, 2 balcoane in suprafata totala de 88,89 mp.Incalzirea apartamentului se realizeaza cu centrala termica proprie.Toate utilitatile sunt contorizate individual.Se vinde mobilat si utilat!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Vila de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 800 €Vila are un regim de inaltime D+P+Em si este edificata pe un teren in suprafata de 420 mp.Aceasta este structurata astfel:Demisol: 1 camera, 1 baie, hol si spatiu tehnic.Parter: Camera de zi (35 mp), bucatarie deschisa, 1 terasa inchisa (21 mp), 1 baie.Etaj: 4 dormitoare, 2 balcoane, 1 baie, hol so casa scarii.Imobilul se afla intr-o zona foarte linistita, chiar la marginea padurii si beneficiaza de o priveliste deosebita catre muntii Bucegi.Se inchiriaza complet mobilata/utilata.Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:Se inchiriaza pe termen lung minim 1 an;Se percepe garantie suma de minim 3000 Euro.

Detalii imobil » Vila de Inchiriat in Sinaia , Cumpatu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 123.000 €Terenul are o suprafata de 877 mp si o deschidere la DN71 de 46 de m.Acesta are acces la urmatoarele utilitati:apa, gaz, curent electric, canalizare, retea de cablu TV si internet.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Calea Moroieni


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 240.000 €Vila are un regim de inaltime D+P+E+M, o suprafata construita de 315 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 700 mp.Aceasta este construita in 2005 si se vinde mobilata/utilata. De asemenea dispune de toate utilitatile.Se afla intr-o zona linistita, aproape de liziera padurii.Acest imobil poate fi vandut impreuna cu o alta vila avand un regim de inaltime D+P+M, o suprafata construita de 280 mp si fiind edificata pe un teren in suprafata de 800 mp.Pretul pentru intreaga proprietate este de 400000 Euro.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 335.000 €Vila D+P+M, cu arhitectura deosebita, situata in zona Cumpatu. Vila are o suprafata construita de 210 mp., suprafata utila de 157,37 mp. si dispune de un teren cu o suprafata de 270 mp.Vila este construita din zidarie cu plansee de beton armat si este izolata termic la exterior.Incalzirea se face cu centrala termica proprie.Vila este compartimentata astfel:Demisol: living + chicineta si baie in suprafata totala de 43,92 mpParter: living + chicineta, baie, 2 dormitoare, casa scarii, in suprafata totala de 81,37 mpEtaj mansardat: casa scarii, camera, camera, living + chicineta, baie, in suprafata totala de 85,15 mp;Intararea pe fiecare nivel se face individual.Curtea este frumos amenajata cu multa verdeata si arbori ornamentali, beneficiind si de foisor cu gratar si o terasa acoperita.Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati!!! 

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Cumpatu


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 69.000 €Apartament cu 3 (trei) camere de vanzare in orasul Sinaia, zona Malul Spitalului. Acesta se afla la etajul III, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Suprafata totala a apartamentului este de 81,50 mp.Compartimentare: 2 (doua) dormitoare, living, bucatarie deschisa, 2 (doua) bai si holuri.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie si beneficiaza de izolatie termica exterioara.Balconul si loja sunt inchise in termopan si modificate pentru a face parte din camera.Apartamentul se vinde mobilat si utilat.Beneficiaza de multiple modificati pentru confort (spoturi, corpuri iluminat), tamplarie termopan, pardoseli cu gresie (mai putin dormitoarele cu pardoseli parchet), faianta in bucatarie si bai, usa metalica la intrarea in apartament.Peretii si tavanele NU prezinta defecte optice sau structurale. Eficienta termica ridicata.Imobilul este este pozitionat intr-o zona linistita cu acces facil la magazine si piata (max. 2 minute de mers).

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Malul Spitalului


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 240.000 €De vanzare apartament 6 camere, decomandat, situat in Sinaia, zona semicentrala, la parter si etajul 1, in vila D+P+E+M!!!Apartament cu suprafata construita de 240 mp, structurat astfel: camera de zi, 3 dormitoare, 2 bucatarii, baie, w.c., hol de acces, hol de tranzit si acces, balcon inchis, casa scarii, terasa acoperita, garaj situat la demisol.Apartamentul dispune de toate utilitatile, contorizate individual.Incalzirea se realizeaza cu centrala proprie pe gaz.La demisolul imobilului apartamentul dispune de garaj prevazut cu inchidere centralizata.Utilitati:- retea de alimentare cu apa;- retea de alimentare curent electric;- retea gaz;- retea de canalizare;- conexiune internet;- conexiune catv.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 80.000 €Apartament de vanzare in Sinaia, zona semicentralaApartamentul se afla parterul unui imobil construit in anul 2007-2008.Compartimentare:hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, baie, terasa de aprox 15 mp, balcon de aprox. 5 mp in suprafata totala construita de 82 mp.toate utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea realizandu-se cu centrala termica proprie.Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 420.000 €De vanzare, apartament de lux cu 9 camere intr-o zona linistita, cu vedere panoramica spectaculoasa asupra intregii Statiuni Sinaia. Apartamentul este dispus pe 2 niveluri, suprafetele fiind mai mult decat generoase (similare unei vile) iar facilitatile oferite depasesc orice asteptare, chiar si pentru Valea Prahovei.Apartamentul, avand suprafata utila de 466,12 mp si suprafata construita de 548,61 mp, este compartimentat, dupa cum urmeaza:Demisol - coridor tehnic si sala hidrofor:SC - 29,07 indiv. din 53,06 mp;SU - 21,21 indiv. din 38,68 mp.Parter - casa scarii:SC - 14,10 indiv. din 22,47 mp;SU - 8,73 indiv. din 13,70 mp.Garaj:SC - 42,44 mp;SU - 32,35 mp.Etaj 1 - casa scarii:SC - 9,00 indiv. din 18,00 mp;SU - 6,85 indiv. din 13,70 mp.Etaj 2 - apartament:SC - 317 mp;SU - 211,63 mp;Living Room - 32,00 mp;Sufragerie - 24,00 mp;Vestibul - 17,00 mp;Hol - 10,24 mp;Dormitor - 26,99 mp;Baie - 8,45 mp;Sas - 3,95 mp;Debara - 3,00 mp;Dormitor - 16,50 mp;Dormitor - 31,30 mp;Baie - 4,00 mp;Camara - 3,70 mp;Bucatarie - 30,50 mp;Terasa 1 - 52,50 mp;Terasa 2 - 6,70 mp;Casa scarii - 13,70 mp.Mansarda:SC - 137,00 mp;SU - 112,45 mp;Hol - 9,25 mp;Sas - 6,20 mp;Hol - 12,80 mp;Dormitor - 17,10 mp;Dormitor - 18,50 mp;Dormitor - 16,65 mp;Living Room - 15,00 mp;Bucatarie - 9,25 mp;Baie - 7,70 mp.Dotari si finisaje deosebite, moderne si de calitate:gresie in holuri si terase, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet in camere;prepararea apei calde si caldura se realizeaza cu ajutorul centralei termice individuale;apartamentul beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual;se vinde complet mobilat si utilat;Beneficiaza de priveliste deosebita.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 450.000 €Spatiu Turistic (Pensiune) de vanzare, situata in perimetrul semicentral al localitatii-statiune SINAIA, cartierul Furnica.Pensiunea are o arhitectura montana, tipic zonei si a peisajului in care a fost incadrata.Pensiunea a fost finalizata in 2007, fiind amplasata intr-o locatie cu multa liniste, aer curat, fara surse de poluare dar si cu o priveliste spectaculoasa asupra intregii statiuni.Accesul, atat auto, cat si pietonal, este unul facil beneficiind de drum asfaltat pana la 100 m, aceasta fiind amplasata la o distanta de  cca 1200-1500 m de cea mai importanta artera rutiera a statiunii.Pensiunea are suprafata construita desfasurata (SCD) (D2+D1+P+E+M) de 704.56 mp, suprafata utila (SU) de 638.58 mp si a fost edificata pe un teren in suprafata de 487.00 mp.Curtea este complet amenajata, aceasta beneficiind de spatii verzi / gazon, cu arbori si arbusti ornamentali, alei pietonale placate cu piatra cioplita. Compartimentare:Demisol 2: SC - 176.44 mp; SU - 136.16 mp;Demisol 1: SC - 105.41 mp; SU - 85.74 mp;Parter: SC - 172.03 mp; SU - 164.70 mp;Etaj: SC - 151.52 mp; SU - 144.34 mp;Mansarda: SC - 107.64 mp; SU - 99.16 mp.Finisaje: Aceasta beneficiaza de placari cu gresie, faianta, parchet, tamplarie  termopan.Facilitati: Jacuzzi, sauna, sala fitness, crama, etc…Caracteristici constructive: Fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din zidarie de caramida, acoperisul pe sarpanta din lemn, acoperita cu tabla tip Lindab.

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 59.000 €Apartament in casa de tip D+P, situat in zona semicentrala a orasului, in suprafata construita de 90 mp la distanta de 15-20 de minute de mers pe jos pana in centrul orasului.Este format din trei camere, 2 bai, bucatarie, 2 holuri , terasa acoperita 12 mp, suprafata totala teren 124 mp in proprietate exclusiva, acces separat in curte, loc de parcare auto in curte, centrala termica proprie.Are toate utilitatile si se vinde utilata si mobilata.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , 1 Mai


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Apartament cu 3 camere, de vanzare, localitatea Sinaia, cu suprafata utila de 63,97 mp. si suprafata construita de 78,49 mp., fiind structurat astfel:Dormitor: 12.60 mp;Living: 17.18 mp;Bucatarie: 5.98 mp;Grup Sanitar: 3.22 mp;Balcon: 4.32 mp;Dormitor: 10.08 mp;Debara: 1.09 mp;Hol: 13.83 mp.Finisaje si design modern, structura de rezistenta din cadre de beton si caramida, tamplarie din PVC cu geam termopan Rehau, usa metalica, parchet laminat in camera de zi si dormitoare.Incalzirea se face cu centrala termica proprie cu alimentare pe gaz.Gresie si faianta in bucatarie, hol si baie.Bransamente si contorizari individuale: gaze, curent electric, apa, cablu TV, telefon.Gresie si faianta in bucatarie, hol si baie.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Calea Moroieni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 226.000 €Teren de Vanzare situat in intravilanul localitatii in perimetrul semicentral, Cartierul Furnica. Terenul are suprafata de 753,00 mp si un front stradal (deschidere) de 25.63 ml.Terenul cu inclinatie medie, este ideal pentru construirea unei case de vacanta sau chiar pentru dezvoltarea unei afaceri in domeniul Turistic (Spatiu Turistic).Terenul mai beneficiaza de o priveliste deosebita asupra intregii Statiuni.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaze, electricitate, canalizare, CaTV, telefonie....Pretul de promovare al acestui teren este de 226.000 € (300 €/mp) Usor Negociabil...

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei