MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 59.000 €Terenul care se vinde este situat intr-o zona usor accesibila atat auto cat si pietonal.Categoria de folosinta: curti constructi;Suprafata terenului este de 2.800 mp si o deschidere de 53,08 ml.Utilitati existente in zona: apa si curent electric;Se preteaza pentru locuinta individuala dar si pentru activitate economica, avand deschidere la strada asfaltata.Pretul este negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Cumpatu


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 59.500 €Apartamentul in vila se afla la demisol + parter intr-un imobil de tipul D+P+E+M.Acesta are o suprafata construita totala de apr 100 mp si beneficiaza de o suprafata de teren avand 63 mp.Imobilul are intrari separate de restul vilei si este compus din:1. Garsoniera tip studio continand: camera, baie, bucatarie, debara si o terasa acoperita.2. Apartament cu 2 camere continand: 2 camere, baie, terasa inchisa si o magazie.CELE 2 UNITATI LOCATIVE SE VAND DOAR IMPREUNA!Proprietatea este din perioada interbelica insa a fost complet renovata in urma cu cateva luni, inclusiv inlocuindu-se toate instalatiile sanitare si electrice, schimbat tot sistemul de incalzire, etc.Imobilul se afla intr-o zona foarte buna, fiind aproape de centrul orasului.Pretul include TVA! 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Castelul Peles


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 210.000 €Terenul care se vinde se afla situat intr-o zona frumoasa, cu un peisaj spectaculos asupra orasului.Terenul are categoria de folosinta curti constructii si beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare;Coeficientii urbanistici: POT 40%, CUT 1,3(Se poate achizitiona si impreuna cu proprietatea formata din casa cu regim de inaltime D+P+M plus teren 564 mp la pretul de 446.000 euro).

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 250.000 €Vila ( S+P + E + M ) de caramida, situata in Sinaia, zona deosebita, construita in 2002.Vila are o suprafata construita totala de 425 mp (dispune de un teren cu suprafata de 300 mp) , are 9 camere, 9 bai, bucatarie, gresie, faianta, parchet.Detalii: Vila S+P+E+M, compusa din : Subsol : Spatii tehnice si pentru depozitare; Parter : Receptie, sala de mese, cu grupuri sanitare, 1 camera si debara; Etaj : 4 camere fiecare cu baie proprie, hol si balcon; Mansarda : 4 camere fiecare cu baie proprie, hol si balcon; 

Detalii imobil » Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Vila de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 800 €Vila are un regim de inaltime D+P+Em si este edificata pe un teren in suprafata de 420 mp.Aceasta este structurata astfel:Demisol: 1 camera, 1 baie, hol si spatiu tehnic.Parter: Camera de zi (35 mp), bucatarie deschisa, 1 terasa inchisa (21 mp), 1 baie.Etaj: 4 dormitoare, 2 balcoane, 1 baie, hol so casa scarii.Imobilul se afla intr-o zona foarte linistita, chiar la marginea padurii si beneficiaza de o priveliste deosebita catre muntii Bucegi.Se inchiriaza complet mobilata/utilata.Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:Se inchiriaza pe termen lung minim 1 an;Se percep 2 chirii in avans si 1 chirie garantie.

Detalii imobil » Vila de Inchiriat in Sinaia , Cumpatu


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 155.000 €Vila de vanzare, tipologia D+P+E(+pod amenajabil), constructie 2002, situata in Sinaia, zona semicentrala, teren in suprafata de 277 mp. cu front stradal 12,53 ml.Vila, avand suprafata utila de 190,96 mp. si suprafata construita desfasurata de 250 mp., are urmatoarea structura:DEMISOL:- garaj;- camera centralei termice.PARTER:- camera de zi;- bucatarie;- baie;- hol si casa scarii;- terasa 42,25 mp., din care jumatate acoperita.ETAJ:- 3 (trei) dormitoare;- baie;- hol si casa scarii;- 2 (doua) balcoane.Curtea este complet amenajata:- gazon;- gradina amenajata;- foisor si barbeque.Proprietatea este racordata la urmatoarele utilitati:- retea de alimentare cu apa;- canalizare;- retea alimentare curent electric;- retea alimentare cu gaz;- catv.Vila, finalizata in anul 2002 in concept arhitectural specific montan, se vinde complet mobilata si utilata.Pretul este negociabil.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 95.000 €Apartament deosebit, 4 camere. Este situat la parterul unei vile D1+D2+P+E, in Sinaia - zona centrala. Apartamentul cu uprafata utila de 114.20 mp. si suprafata construita de 150,40 mp. se compune din: - Camera de zi, 3 dormitoare, 3 holuri, bucatarie, debara, baie, wc serviciu si boxa. Pe terenul in proprietate este amenajata si o platforma auto. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Pretul este negociabil.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 103.500 €Teren de vanzare, categoria de folosinta Curti-Constructii, situat in intravilanul localitatii Sinaia. Terenul se afla la doar cinci minute/pietonal de Parcul Central Dimitrie Ghica.Suprafata acestuia este de 647,96 mp si beneficiaza de o deschidere la strada asfaltata de 15.00 ml.Utilitatile prezente in zona sunt:Apa, gaz, electricitate, canalizare, CaTV, telefonie

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Ferdinand


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 190.000 €Apartament deosebit, cu 3 (trei) camere, situat la parterul unei vile D+P+E cu arhitectura deosebita, in centrul statiunii Sinaia.Apartamentul, avand suprafata utila de 133,93 mp. si suprafata construita de 190,18 mp., este compartimentat astfel:- Camera de zi: 23,34 mp.;- Dormitor: 18,43 mp.;- Dormitor: 11,85 mp.;- Bucatarie: 7,46 mp.;- Baie: 3,98 mp.;- 3 (trei) holuri: 23,56 mp.;- 2 (doua) verande: 30,66 mp.;- Terasa: 3,73 mp.;- Balcon: 0,96 mp.;- Casa scarii: 9,96 mp.Parchetul din lemn masiv (brad), usile de interior, deasemenea din lemn masiv, semineul, mobilierul si camerele inalte ofera acestui apartament un aer aristocratic, amintind de atmosfera anilor de glorie arhitecturala si design interior. Apartamentul se integreaza perfect arhitecturii exterioare a vilei.Atuuri ce intregesc ideea unui apartament deosebit sunt: situarea in centrul statiunii, privelistea asupra orasului si apropierea fata de obiectivele de interes ale Sinaiei, respectiv: Casa de Cultura Carmen Silva, Telecabina Sinaia, cartierul Furnica si centrul cu magazine, restaurante si hoteluri.Apartamentul beneficiaza de:- loc de parcare amenajat pe terenul proprietate in suprafata de 65,88 mp., indiviz.;- finisaje moderne in baie si bucatarie (gresie, faianta, mobilier menajer si sanitar);- centrala termica individuala pentru incalzire si preparare apa calda;- varianta alternativa de incalzire prin sobe  si semineu racordate la gaz.Utilitati:- retea de alimentare cu apa,- retea de canalizare,- retea de alimentare cu energie electrica,- retea de alimentare cu gaz,- catv.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Ultracentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Casa , constructie de piatra si caramida, situata in zona Semicentrala a Statiunii Sinaia. Imobilul are suprafata construita de 54.64 mp, iar cea utila de 44.99 mp si dispune de un teren cu suprafata de 185 mp. Casa este formata din:Hol - 5.95 mpDormitor - 11.55 mpLiving - 11.90 mpBucatarie - 5.35 mpBaie - 4.34 mpDormitor - 5.90 mpPivnita - 8.80 mpCasa este racordata la toate utilitatile: retea de alimentare cu apa; retea de alimentare cu gaz; retea de alimentare cu energie electrica; canalizare; conexiune Catv.Pretul: 65000 euro, negociabil.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 115.000 €Amplasarea terenului este una speciala, aflandu-se la liziera padurii, in apropierea domeniul regal al Castelului Peles. Terenul are suprafata de 973,00 mp si un front stradal (deschidere) de 23,55 ml.Inclinatia este medie, ideal pentru construirea unei case de vacanta sau chiar pentru dezvoltarea unei afaceri in domeniul Turistic (Spatiu Turistic).Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaze, electricitate.Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 295.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, avand suprafata de 3054 mp.Terenul este situat in Sinaia, zona DN1, are deschidere de 46,89 ml.Acces: auto si pietonal pe latura vest.Regim Tehnic:CU, cu posibilitatea de edificare P+2E, POT 40%, CUT intre 0,4 si 1,2.Terenul cu expunere sud - vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea electrica;retea de gaz.PRETUL ESTE NEGOCIABIL!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , DN1


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 100.000 €Casa are un regim de inaltime S+P, o suprafata construita de 93 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 636 mp.Aceasta este construita in perioada interbelica din zidarie (caramida si beton), si a fost complet renovata in 2004 (inlocuire partea din lemn, schimbat in totalitate instalatia electrica si cea sanitara, izolatie termica exterioara si catre pod, etc. )Imobilul este structurat astfel:Subsol: Pivnita in suprafata de 11 mp.Parter: Camera de zi, bucatarie, dormitor, baie si hol antreu in suprafata construita de 93 mp.De asemenea proprietatea beneficiaza de 2 anexe:- bucatarie de vara in suprafata de 11 mp;- garaj in suprafata de 18 mp.Incalzirea se poate face atat cu centrala termica si calorifere cat si cu sobe de teracota.Curtea imobilului este perfect dreapta si este amenjata cu pomi fructiferi, arbusti ornamentali, alei pietonale.Casa se afla intr-o zona foarte linistita, aproape de numeroase facilitati si poate fi utilizata atat ca o locuinta permanenta, cat si de vacanta.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 63.000 €Apartament cu 2 camere in Sinaia, situat la etajul 4 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+4E construit in 1986.Apartamentul are suprafata construita de 69 mp si este compus din: Living, bucatarie inchisa, dormitor, baie si un balcon inchis.Apartamentul a fost complet renovat in 2016 si beneficiaza de finisaje si mobilier modern de calitate superioara.De asemenea este foarte insorit avand o expunere catre SE.Apartamentul se vinde complet mobilat/utilat iar pretul este negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 75.000 €Casa are un regim de inaltime P+E+Pod, o suprafata construita de 127 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 427 mp.Aceasta este construita in jurul anului 1900, avand fundatia si parterul din piatra, etajul si podul din lemn.Casa se compune din:Parter: bucatarie, baie si camera;Etaj: 2 camere, hol si prispa;Pod neamenajat.Imobilul dispune de toate utilitatile (apa, gaz, curent electric, canalizare).Incalzirea se face cu sobe pe gaz, insa exista si instalatia de caldura pentru centrala pe gaz si calorifere. 

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Sinaia , Semicentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei