MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina  
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 110.000 €Agetia imobiliara Mervani va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in Sinaia zona Platou Izvor.Compartimentare: camera de zi, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, hol si balcon in suprafata construita totala de 111,64 mp.Apartamentul este decomandat si se vinde mobilat si utilat complet. Mobilierul si apararatura electronica si electrocasnica sunt de buna calitate.  

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 160.000 €AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare APARTAMENTE CU 2 si 3 CAMERE IN PROIECT NOU BUSTENICOMISION CUMPARATOR 0%Atractia principala este privelistea superba spre masivul Caraiman si Crucea Caraiman.Proiectul, cu regim de inaltime D+P+2E+M, are in componenta 9 apartamente, fiecare apartament cu doua si trei camere, baie, bucatarie si balcon.Apartamentul prezentat este compus din 3 camere cu bucatarie open spece si baie in suprafata construita de 82,5 mp plus balcon in suprafata de 25 mp si este situat la etajul 1 al imobilului.Finisajele sunt de cea mai buna calitate iar structura imobilului este din zidarie cu plasee din beton armat.Fiecare unitate (apartament) beneficiaza de centrala termica proprie si de toate utilitatile contorizate independent.Receptia proiectului se va face in luna Aprilie 2023.

Detalii imobil » COMISION 0% - Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 140.000 €AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare APARTAMENTE CU 2 CAMERE IN PROIECT NOUCOMISION CUMPARATOR 0%Atractia principala este privelistea clara spre masivul Caraiman si Crucea Caraiman.Proiectul, cu regim de inaltime P+2+M, are in componenta 7 apartamente, fiecare apartament cu doua camere, baie, bucatarie si balcon.Apartamentul are suprafata construita 62 mp si balcon (12mp) plus terasa in suprafata de 75 mp si este compartimentat in camera de zi cu bucatarie open space, dormitor, baie, balcon si terasa.Finisajele sunt de cea mai buna calitate iar structura imobilului este din zidarie cu plasee din beton armat.Fiecare unitate (apartament) beneficiaza de centrala termica proprie si de toate utilitatile contorizate independent.Receptia proiectului se va face la inceputul lunii august 2022.. 

Detalii imobil » COMISION 0% - Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 170.000 €Agentia Mervani va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere in Sinaia, situat intr-un imobil construit in anul 2008 si renovat complet in anul 2021.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si are o suprafata utila de aprox.100 mp plus balcon 13 mp.Compartimentare: la primul nivel: camera de zi, bucatarie, dormitor si balcon;la etaj: dormitor, zona de birou si baie.Privelistea este indreptata catre muntii Caraiman, fiind pozitionat pe partea de sud-vest.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Calea Moroieni


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 130.000 €Apartament de vanzare in Sinaia, cartier Platou Izvor.Agentia Mervani va propune spre vanzare apartament cu 4 camere, situat la mansarda, intr-o vila cu regim de inaltime P+E+M.Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 3 dormitoare, 2 bai si balcoane.Apartamentul are suprafata construita de 130 mp si se vinde complet mobilat si utilat. Atat mobilierul cat si electrocasnicele sunt noi si de foarte buna calitate. Apartamentul se vinde la cheie.Curtea comuna ofera foisor, barbeque si loc de parcare.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 95.000 €Agentia MERVANI va propune spre vanzare un apartament în Busteni, zona Zamora.Apartamentul este situat la parterul unei case ce are regimul de inaltime P+E, dispunand de intrare separata si teren propriu în suprafata de 200 mp. Compartimentare: bucatarie, living, 3 dormitoare, 2 bai, terasa generoasa.Amplasarea imobilului beneficiaza de o priveliste deosebita catre muntii si Crucea Caraiman. Terenul aferent apartamentului este generos, putandu-se construi un foisor, barbeque sau un mic loc de joaca pentru copii.Proprietatea se situeaza într-o zona foarte linistita, in apropierea Castelului Cantacuzino si Manastirea Caraiman.Stadiul apartamentului este nefinalizat si necesita investitie. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 66.800 €Apartament de Vanzare, situat in zona Centrala a Comunei Poiana Campina, situat la etajul 4/4, avand suprafata utila de 82.44 mp, compartimentat astfel:Living - 20.00 mpVestibul - 4.69 mpDormitor - 14.60 mpDormitor - 11.68 mpHol - 4.90 mpBaie - 4.75 mpGrup Sanitar - 2.50 mpBucatarie - 7.80 mpCamara - 1.87 mpDebara - 1.05 mpBalcon - 4.30 mpBalcon - 4.22 mpUtilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Poiana Campina , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 80.000 €Apartament 4 camere decomandat, confort I, situat la etajul 8 intr-un imobil cu 8 niveluri, apartamentul fiind situat in zona centrala a Municipiului Campina. Suprafata construita a imobilului este de 101,47 mp, iar cea utila de 88,24 mp.Apartamentul este format din 3 dormitoare, living, 2 bai, bucatarie, plus 2 balcoane (deschise).Finisaje: Faianta, gresie, parchet, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan.Apartamentul dispune de loc de parcare si boxa in suprafata de 18,27 mp.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Campina , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 170.000 €Agentia Mervani va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere in Sinaia, zona Furnica.Apartamentul are suprafata utila de 61 mp, suprafata totala construita de 96,7 mp si este situat la demisol 2, intr-o vila cu regim de inaltime D1+D2+P+E+M.Vila a fost construita in anii 2002-2004 si renovata complet in anul 2022. Se afla intr-o zona linistita, in apropiere de liziera padurii de unde se poate ajunge usor la partia de schi. Pentru impatimitii sporturilor montane, zona este usor accesibila catre traseele prin padure (ATV, snowmobil, etc.).Compartimentare: camera cu baie, camera de zi, bucatarie, hol si baie, plus 2 balcoane si boxa.- Incalzirea este in pardoseala, pe gaz, cu centrala termica proprie;- Beneficiaza de gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan;- Apartamentul nu este mobilat si utilat.Locatia este deosebita.Finisajele care urmeaza sa se faca nu sunt incluse in pret.

Detalii imobil » COMISION 0% - Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 121.000 €Agentia MERVANI va propune spre vanzare APARTAMENT cu 2 camere in zona CENTRALA a orasului Predeal.Pentru doritorii sporturilor de iarna, apartamentul este situat la aprox. 900 m de partia Clabucet.Regimul de inaltime al imobilului: P+2E+M, aprtamentul fiind situat la etajul I.Compartimentare:camera de zi, dormitor, bucatarie, hol, baie si vestibul in suprafata utila de 99,05 mp, plus terasa 8,15 mp.Caldura se realizeaza cu centrala termica proprie, iar utilitatile sunt contorizate independent.Apartamenul se vinde complet mobilat si utilat. 

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 145.000 €Apartamentul de tip penthouse format din 4 camere este situat la mansarda intr-un imobil de tipul D+P+E+M, langa partia de schi din Azuga.Acesta are suprafata utila de 143,34 mp. si suprafata construita de 183,38 mp. Compartimentare:Living + dining = 43.95 mpBucatarie = 21.03 mpDormitor 1 (cu dressing) = 20.07 mpDormitor 2 = 15.33 mpDormitor 3 = 10.72 mpBaie (cu sauna) = 10.93 mpGrup sanitar = 8.35 mpTerasa deschisa = 40.04 mpApartamentul este deosebit avand o pozitie unica, cu o priveliste spectaculoasa catre partia de schi, cat si intreaga statiune.Se vinde complet mobilat si utilat, beneficiind de finisaje de calitate superioara.Pretul este negociabil!

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Azuga , Partia de Ski


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Predeal (Brasov) » 130.000 €Apartament central cu 3 camere de vanzare in Predeal, intr-un imobil nou construit in 2011, imobilul avand regim de inaltime D+P+2E+M.Apartamentul este situat la parter (un parter inalt, mezanin);Compartimentare:2 dormitoare, camera de zi cu bucatarie deschisa, baie, wc de serviciu si 2 balcoane.Apartamentul este complet mobilat/utilat (calitate superioara), are centrala termica proprie, dispune de boxa si beneficiaza si de loc de parcare in curtea imobilului.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Predeal , Centrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 160.000 €Agentia Mervani va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere in Sinaia, zona Furnica.Apartamentul are suprafata utila de 53 mp, suprafata totala construita de 81,9 mp si este situat la parterul unei vile cu regim de inaltime D1+D2+P+E+M.Vila a fost construita in anii 2002-2004 si renovata complet in anul 2022. Se afla intr-o zona linistita, in apropiere de liziera padurii de unde se poate ajunge usor la partia de schi. Pentru impatimitii sporturilor montane, zona este usor accesibila catre traseele prin padure (ATV, snowmobil, etc.).Compartimentare: camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie, baie, bacon si boxa.- Incalzirea este in pardoseala, pe gaz, cu centrala termica proprie;- Beneficiaza de gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan;- Apartamentul nu este mobilat si utilat.Locatia este deosebita.Finisajele care urmeaza sa se faca nu sunt incluse in pret.

Detalii imobil » COMISION 0% - Apartament de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 130.000 €Apartament de vanzare in Comarnic zona ultracentrala.Apartamentul se afla intr-o cladire construita in stil neo-romanesc, in perioada interbelica cu o arhitectura specifica acelei perioade.Avantajul major al acestui apartament este dat si de pozitia lui in zona ultracentrala a orasului, in imediata apropiere a zonelor de interes ( super-market, piata, farmacie, carmangerie, brutarie, scoala, gradinita, etc...)Regimul de inaltime D+P+E+M, apartamentul fiind situat la mansarda.Este situat la mansarda cladirii, pe doua niveluri ("duplex"), la primul nivel sunt 4 camere, bucatarie si baie iar la etaj sunt 2 camere, baie, zona de depozitare, in suprafata construita de 260 mp. Apartamentul a fost renovat complet (acoperisul, tencuiala interioara, centrala termica). Regasim finisajele de cea mai buna calitate, geamurile din lemn masiv sunt dublate cu tamplarie PVC cu geam termopan. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.Beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Comarnic , Ultracentrala


 

Apartament de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 166.600 €AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 3 CAMERE, IN SINAIA ZONA CENTRALA Apartamentul cu finisaje de lux, se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E, fiind situat la etajul I.Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dormitoare, 2 bai si 2 terase, in suprafata de 85 mp.Finisaje exterioare:- tamplarie exterioara tripan cu argon, 4 season, profil Rehau 5 camere, feroneria roto;- termosistem exterior de 10 cm;- placaj partial cu ardezie;- vopseluri de inalta calitate;- placaje cu gresie anti derapanta terase, scari, imitatie piatra import Spania;- Invelitoarea este de tip Lindab- curtea imobilului va beneficia de alei pavate si va fi disponibila parcare pentru 12 autoturisme.Structura casei a fost dezvelita pana la caramida si a fost refacuta integral cu ajutorul tehnologiei moderne.De asemenea au fost pastrate toate elementele arhitecturale originale.Finisaje interioare:- placari gresie faianta 0,8 cm import Spania;- obiecte sanitare de calitate superioara import Italia, Spania;- parchet 1 cm cu furnir de stejar import Germania;- usi interioare culoare alba, masive model englezesc import Polonia;- usi acces apartamente metalice fono absorbante import Polonia;- pervaz interior geam marmura;- izolatie termica la pereti/tavane vata minerala 10 cm;- vopsele lavabile ceramice satinat, mat de inalta calitate.Instalatii:- instalatii termice, sanitare PPR;- CT Ariston in condensatie 24kw;- radiatoare Purmo;- instalatia electrica ignifuga, cupru, aparatura Gewiss;- instalatii de curenti slabi internet, TV in fiecare camera ;- iluminat led Philips;- usa acces si cele la interior din lemn triplu stratificat model original.Locatia este una deosebita, la doar cateva minute de centru orasului Sinaia si de numeroase facilitati.

Detalii imobil » Apartament de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 50.000 €Agentia MERVANI va propune spre vanzare GARSONIERA in Sinaia, cartier Izvor.Garsoniera este situata la etajul al II-lea intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E.Compartimentare: camera, bucatarie, baie si hol in suprafata de 36 mp.Se vinde complet mobilata si utilata, exact ca in galeria foto. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, beneficiaza de internet si cablu TV iar utilitatile sunt contorizate independent.Asezarea garsonierei este foarte buna, in imediata vecinatate se afla centrele comerciale, gradinite, scoala, etc.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Sinaia , Calea Moroieni


 

Garsoniera de Vanzare in Busteni (Prahova) » 50.000 €Agentia Mervani va propune spre vanzare o garsoniera situata la etajul 1, intr-un imobil nou construit, in centrul orasului Busteni, avand acces facil catre punctele de interes ale statiunii.Garsoniera are o suprafata de 40 de mp si este compusa din:Camera de zi, bucatarie, baie, hol intrare si terasa deschisa.Aceasta va beneficia de finisaje moderne si va avea toate utilitatile contorizate separat.Regimul de inaltime al imobilului este P+2E+M, totalizand 6 unitati locative.Toate apartamentele dispun de loc de parcare in cadrul proprietatii.Termenul de finalizare al proiectului este Decembrie 2022, iar plata se poate face esalonat pe faze de constructie.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Garsoniera de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 72.000 €AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare o GARSONIERA mobilata/utilata situata intr-un imobil construit in 2007-2009 in Sinaia.Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si balcon, in suprafata construita totala de 60,34 mp.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie iar utilitatile sunt contorizate independent.Garsoniera are priveliste spre muntii Caraiman. Se vinde mobilata si utilata complet.

Detalii imobil » Garsoniera de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0733.255.882 ¤ Imobiliare Valea Prahovei