MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 130.000 €Casa de Vanzare, constructie de beton plus caramida situata in zona Centrala a Municipiului Campina. Suprafata construita a imobilului este de 440 mp, iar cea utila de 322 mp. Casa dispune de un teren cu suprafata de 915 mp beneficiind de 5.5 ml deschidere. Casa D+P+M este compartimentata astfel: Demisol: 3 dormitoare. Parter: 2 living, 2 dormitoare, baie, bucatarie, hol, terasa. Mansarda: 6 dormitoare ( 3 neamenajate ), 2 balcoane.Finisaje: Parchet.Casa necesita renovare.  

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Campina , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 90.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+Em, situata in zona Centrala a Statiunii Azuga.Casa are suprafata construita de 246.50 mp, utila de 198.44 mp si a fost edificata pe un teren cu suprafata de 274.05 mp din zidarie la Parter, Etajul fiind constructie usoara din lemn.Casa beneficiaza de finisaje moderne (gresie, faianta, parchet).De asemenea aceasta beneficiaza si de un garaj cu suprafata de aprx 20.00 mpUtilitatile prezente in zona sunt:Apa, gaze naturale, electricitate, canalizare, telefonie si CaTV, casa beneficiind de toate acestea cu bransamente si contorizari individuale.Exista si variante de schimb cu alte imobile si diferenta sau chiar cu Auto si diferenta.Pretul poate fi achitat in transe cu avans de 40 %-50 %.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Azuga , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Brebu (Prahova) » 75.000 €Casa de Vanzare, situata in Comuna Brebu, constructie din caramida si lemn, avand suprafata construita de 55.14 mp, suprafata utila de 47.95 mp si un teren in suprafata de 2400 mp, fiind compartimentata astfel:Bucatarie - 13.17 mpBaie - 5.07 mpCamera - 14.44 mpCamera - 15.27 mpMagazie - 10.07 mpGrajd - 28.24 mpGaraj - 12.75 mpUtilitati:Apa, curent electric si fosa septica.Se accepta si schimb cu imobil in Ploiesti plus diferenta.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 109.000 €Casa de vanzare, D+P+M, constructie 1970, situata in Busteni, zona centrala de interes turistic, avand suprafata construita de 97 mp. si suprafata utila de 75,42 mp., cu urmatoarea structura:Demisol:- Pivnita;Parter:- Dormitor, vestibul, debara, bucatarie cu dinning, baie, hol si casa scarii;Mansarda:- Dormitor, hol si casa scarii.Casa beneficiaza de teren 105 mp. si curte betonata, amenajata ca terasa si loc de parcare.Finisaje:- gresie in hol, dining si vestibul,- gresie si faianta in bucatarie si baie,- parchet in camere,- tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan.Utilitati:- retea de alimentare cu apa,- retea de canalizare,- retea de alimentare curent electric,- retea de alimentare cu gaz,Se vinde complet mobilata si utilata.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 49.500 €Casa de vanzare, situata in Orasul Breaza, construita din lemn si paianta cu fundatie din piatra si acoperita cu tabla. Casa are o suprafata construita de 85 mp, suprafata utila de 68.87 mp si detine un teren in suprafata de 1496 mp, fiind compartimentata astfel:Veranda - 11.20 mpDormitor - 26.19 mpDebara - 2.15 mpBucatarie - 6.47 mpBaie - 2.50 mpMagazie - 7.00 mpMagazie - 4.62 mpMagazie - 3.04 mpCamera - 5.70 mpUtilitati:Apa, gaze, curent electric si fosa septica.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 29.000 €Casa de Vanzare, situata in Orasul Breaza cartier Nistoresti, avand suprafata construita de 95 mp, suprafata utila de 82.31 mp si un teren in suprafata de 200 mp, compartimentata astfel:Parter:Living - 32.64 mpBucatarie - 15.28 mpBaie - 3.75 mpCamara - 3.30 mpMansarda:Hol - 4.40 mpDormitor - 11.47 mpDormitor - 11.47 mpUtilitati:Apa la fantana si curent electric.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 95.000 €Casa Comarnic cu regimul de inaltime S+P, are o suprafata de apr 100 de mp si este edificata pe un teren in suprafata de 2200 mp.Aceasta este construita din lemn si caramida, si este acoperita cu tigla.Beneficiaza de o curte generoasa, perfect dreapta si avand numerosi pomi fructiferi.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 100.000 €Casa D+P+M de vanzare construita din caramida si BCA in anul 1996.Casa dispune de un teren cu suprafata de 418 mp si un front stradal de 21 m.Casa este copusa din:D: beci;P: living, bucatarie, hol, baie, terasa;M: doua dormitoare, baie, casa scarii, camera.Casa a fost complet renovata in 2011, beneficiaza de alarma, sistem de suporaveghere video si reglare a temperaturii de la distanta.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Poiana Campina , Semicentrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 350.000 €Casa S+D+P de vanzare in zona semicentrala a statiunii Busteni, aceasta avand 6 camere si 5 bai, plus anexe si dependinte (garaj, beci, magazie).Casa a fost construita in jurul anilor 1979 pe fundatie din beton, cu pereti din caramida si acoperita cu tigla.Casa beneficiaza de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile.Prepararea apei calde si incalzirea este realizata cu ajutorul a doua centrale termice, casa beneficiind de incalzirea clasica cu calorifere dar si prin pardoseala.Finisajele sunt de cea mai buna calitate (travertin, stejar).

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Scorteni (Prahova) » 109.000 €Casa D+P+E de vanzare, construita in 1996, situata in Comuna Scorteni, sat Bordeni.DETALII CONSTRUCTIVE:- Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta (caramida), cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;- Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tigla ceramica;- Tamplaria interioara si exterioara este realizata din lemn cu tocuri de geam duble;- Incalzire se face cu centrala termica pe motorina si sobe de teracota.- Finisajele interioare sunt realizate astfel:• pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri, dusumea in dormitoare si living;• scara este confectionata din lemn.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: D+P+E;- Suprafata construita desfasurata: 327,88 mp;- Suprafata utila: 273,24 mp;- Teren in suprafata de 1411 mp, unde se gaseste o piscina in suprafata de 32,68 mp.COMPARTIMENTARE:DEMISOL:• Pivnita, camera centraleiPARTER:• Living, dormitor, doua bucatarii, doua terase, doua holuri si casa scarii, doua bai, magazie, prispa, camara, debara .ETAJ:• 6 dormitoare, doua bai, doua holuri, doua balcoane.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Scorteni , Bordeni


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 130.000 €Casa P+E de vanzare, situata in zona centrala a localitatii Breaza, construita din zidarie portanta (caramida) cu stalpi, planseu din beton, acoperita cu tabla, tamplarie PVC cu geam termopan. Casa este compartimentata astfel:P: living, bucatarie, dormitor, baie, terasa;E: 4 dormitoare, baie, doua balcoane.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 130.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime D+P, construita in anul 2013, din barne de lemn, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, cartierul Zamora.Imobilul are suprafata construita desfasurata (SCD/D+P) de 136.41 mp, iar cea utila (SU/D+P) de 117.10 mp si dispune de un teren cu suprafata de 315.00 mp.Casa D+P, compartimentata astfel:- Demisol: garaj- Parter: terasa acoperita, living cu bucatarie deschisa si loc pentru servit masa, hol tranzit, baie si doua dormitoare decomandate.Casa beneficiaza de arhitectura si finisaje specifice zonei. Terasa placata cu piatra cioplita, baile si bucataria, placate cu gresie si faianta. Curtea beneficiaza de alei placate, gazon, arbori si arbusti ornamentali, barbeque, etc.Priveliste spectaculoasa spre munte.!!! Pretul de 130.000 eur este negociabil !!!

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Filipesti (Prahova) » 57.500 €Casa de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Filipestii de Padure, construita din caramida, avand suprafata desfasurata de 63.86 mp, suprafata utila de 54.06 mp si un teren in suprafata de 620 mp, compartimentata astfel:Hol - 8.89 mpLiving si bucatarie deschisa - 17.85 mpDormitor - 12.60 mpDormitor - 10.65 mpBaie - 4.07 mpUtilitati:Apa, gaze, curent electric si canalizare.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Filipesti , Filipestii de Padure


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 150.000 €Casa de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M situata in zona semicentrala a Statiunii Azuga, in Cartierul Satul Nou. Constructia a fost edificata in anul 2004-2005, pe un teren cu suprafata de 280.07 mp.Suprafata construita (SC) a acesteia este de aproximativ 180 mp, iar cea utila (SU) este de aproximativ 160 mp .Caracteristici constructive:Fundatii din beton, pereti din caramida, acoperisul tip sarpanta din lemn si acoperita cu tabla Tip Lindab.Compartimentare:Parter:Living, baie si bucatarie toate in suprafata utila de 68.35 mpEtaj:trei (3) dormitoare fiecare cu baie proprie, casa scarii, toate in suprafata utila de 66.15 mp si balcon in suprafata de 9.30 mp.Mansarda:dormitor si wc servici

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Azuga , Satu Nou


 

Casa de Vacanta de Vanzare in Cornu (Prahova) » 80.000 €Casa de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Cornu de Jos, construita din caramida,  compusa din: trei camere, baie, bucatarie, debara si magazie. Casa detine un teren in suprafata de 1085 mp.Utilitati:Apa, curent electric si fosa septica.Incalzirea se face cu sobe de teracota, pe lemne.

Detalii imobil » Casa de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei