MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina  
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 25.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in Orasul Breaza, Cartierul Nistoresti, avand suprafata de 2453,64 mp si o deschidere de 21,16 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 17.500 €Teren intravilan in suprafata de 876 mp, are o deschidere de 29 ml si este situat in Comuna Cornu de Jos, zona semicentrala. Regimul Tehnic:- terenul intravilan are categoria de folosinta FANEATA;- POT maxim admis 30%;- CUT maxim admis 0.9;- regim inaltime maxim admis P+1+M;- are acces la drumul asfaltat;- posibilitati de racordare la retelele de energie electrica, apa, gaz si telefonie, existente in zona.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 82.720 €Teren intravilan (faneata), de vanzare, situat in Comuna Cornu, Sat Cornu de Jos, avand suprafata de 2068 mp si o deschidere de 15,10 m.Detalii: Teren pentru constructii, fara inclinatie .

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 37.500 €Teren intravilan (livada) situat in zona Voila. Terenul are o suprafata de 2500 mp si un front stradal de 14 m. Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Voila


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 104.400 €Teren intravilan (faneata) situat in zona centrala a localitatii Breaza.Terenul are o suprafata de 2900.00 mp si un front stradal de 23.00 m.Teren pentru constructii fara inclinatie.Utilitati: apa, gaz, curent electric, canalizare, CaTV

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 13.875 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in Comuna Cornu, sat Cornu de Jos, avand suprafata de 555 mp si un front stradal de 17,68 m.Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.Utilitati: apa, gaz, curent electric, canalizare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Jos


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 32.725 €Teren intravilan, de vanzare, in suprafata de 1309 mp si un front stradal de 18,75 m, situat in zona semicentrala a localitatii Brebu, intr-o zona pitoresca cu case de vacanta.Terenul este ideal pentru construirea unei case de vacanta, beneficiind de toate utilitatile zonei.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Sora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 9.136 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in Comuna Brebu, Sat Pietriceaua, avand o suprafata de 1142 mp si o deschidere de 28 ml, din care 319 mp reprezinta drumul de acces.Utilitatile prezente in zona sunt:Apa si curentul electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Pietriceaua


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 250.000 €Terenul are o suprafata de 2000 de mp si o deschidere de 17 m la drum pietruit.Acesta are posibilitatea de racordare la urmatoarele utilitati prezente in vecinatate:Apa, gaz, curent electric, (canalizare in lucru), retea CATv si internet.Datorita pozitiei si geometriei acestuia, se potriveste pentru parcelarea si constructia a unor casute de vacanta.Se afla intr-o zona linistita din Busteni, cu vecinatati selecte si beneficiaza de o priveliste panoramica superba catre muntii Bucegi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Golful Regal


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 91.000 €Terenul este de vanzare in Sinaia, are o suprafata de 820 mp si o deschidere de 40 de ml la drum pietruit.Acesta are o inclinatie medie si este orientat catre SE.Utilitatile prezente in zona:Apa, gaz, curent electric.Coeficientii urbanistici ai zonei:POT = 40%CUT = 1.3Regim de inaltime = max P+2E+MSe afla intr-o zona foarte linistita, are o geometrie avantajoasa si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita.Pretabil pentru dezvoltarea unui complex de case modulare la munte, in Sinaia.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 686.000 €Terenul are o suprafata de 9801 mp si dispune de un front stradal de apr 100 de ml.Acesta are categoria de folosinta curti-constructii.Utilitatile prezente in zona: apa, gaz, curent electric.Terenul se afla intr-o zona linistita din Sinaia si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita, fiind ideal pentru o investitie imobiliara.Pe teren exista si o casa batraneasca racordata la apa si curent.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Cumpatu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 28.000 €Teren Intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand o suprafata de 600 mp si o deschidere de 17.12 ml, ideal pentru constructia unei locuinte.Utilitati:Apa, gaze si curent electric. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Campinita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 48.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in Cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 690 mp cu o deschidere de 33 ml. Terenul este perfect plat si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.Utilitatile de care beneficiaza sunt:- Apa :- Gaze Naturale :- ElectricitatePRETUL ESTE FIX!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 30.500 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in cartierul Nistoresti, in suprafata de 2541 mp si un front stradal de 39,97 m.Teren pt. constructie cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Predeal (Brasov) » 190.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta faneata, de vanzare, in suprafata de 10.000 mp cu o deschidere de 60.00 ml la DN1.Este impartit in doua (2) loturi de cate 5.000 mp, cu deschiderea de 30.00 ml fiecare si se poate vinde fiecare lot separat.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Predeal , Malul Ursului


 

Teren Extravilan de Vanzare in Azuga (Prahova) » 106.515 €Teren extravilan de vanzare, situat in statiunea Azuga, in apropierea partiei de schi Cazacu.Terenul are o suprafata totala de 11835 mp, iar categoria de folosinta este de Teren Forestier.Se afla intr-o zona frumoasa si populata a statiunii, iar accesul se face pe un drum de servitute.Beneficiaza de expertiza silvica.Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactactati!

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Azuga , Partia de Ski Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0733.255.882 ¤ Imobiliare Valea Prahovei