MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Telega (Prahova) » 36.705 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Telega.Imobilul (teren) are o suprafata de 2447 mp, cu un front stradal de 53.28 ml si acces la drumul local.Regim Tehnic: se afla in categoria de folosinta: faneata;POT maxim admis - 20%;CUT maxim admis - 0.5;regim de inaltime permis: P+2E+M;acces la drum asfaltat;Utilitati: - exista posibilitati de racordare la retelele stradale de:energie electrica;apa;gaze;retele de telefonie;CaTV;internet;salubritate.Pret Fix.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Telega , Doftana


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 17.000 €Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Brebu, Sat Manastirei, in suprafata de 1000 mp si un front stradal de 15 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.COEFICIENTI URBANISTICI:POT: 30%CUT: 0,60Regim de inaltime: P+1

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 130.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, cu suprafata de 1090.00 mp.Terenul este situat in Busteni, are deschidere de 25.00 ml la DN1.Acces: - auto si pietonal pe latura vest (25.00 ml),Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT cuprins intre 1 si 1,4.Suprafata construita maxima rezultata: 1526.00 mp., dispusa pe P+2E+M (381,50 mp/nivel).Terenul beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz.!!! Pret negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 55.000 €Teren Intravilan de vanzare, situat in Comuna Banesti, avand suprafata de 4695 mp si o deschidere de 27 m.Utilitatile: apa, gazele si curentul electric sunt la aproximativ 80 m.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Banesti , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 60.000 €Terenul are o suprafata de 600 mp si o deschidere de 30 m la 2 strazi.Acesta are inclinatie mica si dispune de toate utilitatile la limita proprietatii:apa, gaz, curent electric, canalizare.Se afla intr-o zona linistita, si are acces usor catre toate facilitatile.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 68.800 €Teren de Vanzare, situat in zona Centrala a Comunei Cornu, avand suprafata de 2150 mp si o deschidere de 40 m.Teren fara inclinatie, ideeal pentru constructia unei case de vacanta.Utilitati:Apa, gaze, curent electric, canalizare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 33.000 €Teren intravilan arabil si faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Poiana Campina, satul Bobolia, avand suprafata de 5034 mp si o deschidere de 18,47 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.Coeficienti urbanistici:POT: 20%CUT: 0,2-0,6Regim de inaltime: P+1, P+2

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Poiana Campina , Bobolia


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 32.500 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand o suprafata de 1800 mp cu o deschidere de 32 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie medie.Coeficienti urbanistici:POT: 35%CUT: 1,2Regim de inaltime: P+2

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 10.000 €Teren intravilan curti-constructii, de vanzare, situat in Municipiul Campina, Cartier Campinita, avand suprafata de 247 mp si o deschidere de 9,13 m.Pe teren se gaseste si o constructie demolabila in suprafata de 44 mp, compusa din: camera, veranda, bucatarie, antreu si doua magazii.Teren pentru constructie, cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Campinita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 215.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta padure, avand suprafata de 2015 mp.Terenul este situat in Sinaia, zona Furnica, are deschidere de 8 ml.Acces: - auto si pietonal pe latura nord-vestica (8 ml),Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+D si P+2E+M, - POT max. 40%,- CUT 1,3.Terenul cu expunere nord-vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz.Teren pentru constructii cu inclinatie mica. Datorita pozitionarii, terenul este recomandat unei investitii turistice.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 60.000 €Teren intravilan (arabil), situat in zona Muscel. Terenul are suprafata de 484 mp si un front stradal de 28 m. Teren pentru constructii fara inclinatie.Apa este in curte si canalizarea la limita de proprietate.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Muscel


 

Teren Intravilan de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 27.000 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in Comuna Valea doftanei, sat Traisteni, avand suprafata de 1000 mp si un front stradal de 16,00 m.Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.Utilitati: apa la fantana, curent electric

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Valea Doftanei , Valea Neagra


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 160.000 €Teren de vanzare, in zona rezidentiala a Municipiului Campina. Terenul are o suprafata de 2000 mp si un front stradal de 22 m. Terenul se poate vinde si in parcele mai mici.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Campinita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 21.500 €Teren intravilan livada, de vanzare situat in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Podul Vadului, zona Pe Drog, cu o suprafata de 1648 mp si o deschidere de 25 ml. Terenul are inclinatie medie si beneficiaza de o priveliste deosebita. UTILITATI : Apa, gaz, electricitate si telefonie, toate la aprx 50 ml!!! Pret usor Negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Podul Vadului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 19.900 €Terenul are o suprafata de 670 mp si o deschidere de 4 m la cale de acces pietruita.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric, canalizare.  

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Teren Extravilan de Vanzare in Ploiesti (Prahova) » 300.000 €Teren extravilan de Vanzare, situat la DN 1A, Comuna Brazi, avand suprafata de 60.000 mp si o deschidere de 100 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Ploiesti , Cartier Nord


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 26.400 €Teren livada, de vanzare, situat in extravilanul Orasului Baicoi, cartierul Tufeni, avand suprafata de 5699 mp si un front stradal de 189.94 m.Teren fara inclinatie, ideal pentru constructia de hale de productie, depozitare, etc.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , Periferica


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 90.000 €Teren extravilan de vanzare, situat la DN1, in zona Movila Vulpii.90000Terenul este in categoria de folosinta ARABIL si are o suprafata de 15.000 mp, cu o deschidere de 44 ml.Terenul este fara inclinatie, cu acces auto, iar toate utilitatile (energie electrica, gaze, apa) sunt la limita proprietatii.Terenul se preteaza pentru activitati comerciale, industriale si evident, pentru agricultura.Exista posibilitatea de extindere cu inca 10.000 mp, cu deschiderea de 22 ml!

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , DN1


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 350.000 €Teren extravilan (arabil) situat in zona DN1. Terenul are o suprafata de 17500 mp si un front stradal de 40 m. Teren pentru constructii fara inclinatie, ideal spatii industriale. Terenul beneficiaza de o posibilitate de extindere de aprox. 18700 mp.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , DN1


 

Teren Extravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 58.591 €Teren extravilan de vanzare in suprafata de 4507 mp si cu un front stradal de 30 m, situat in zona semicentrala a localitatii Banesti.Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Banesti , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Mislea (Prahova) » 5.000 €Teren Extravilan de Vanzare, situat in Comuna Scorteni, sat Bordenii Mari, avand o suprafata de 2368 mp si o deschidere de 21 m.Utilitati:Apa si curentul electric sunt la aproximativ 90 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Mislea , Semicentrala


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 169.000 €Teren extravilan, de vanzare, situat in extravilanul comunei Floresti, zona DN1. Terenul are suprafata de 11287 mp si o dechidere de 102,49 m la DN1.Teren fara inclinatie cu acces direct la DN1, ideal pentru construirea unei statii PECO, etc.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , Floresti


 

Teren Extravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 20.000 €Teren Extravilan de Vanzare, situat in zona Semicentrala a Comunei Poiana Campina, avand o suprafata de 3474 mp, compus din trei loturi:Lotul 1 - 543 mp - teren intravilanLotul 2 - 377 mp - teren extravilanLotul 3 - 2554 mp - teren extravilan

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Poiana Campina , Bobolia


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 175.000 €Teren Extravilan de Vanzare, situat in Orasul Baicoi, zona DN 1, avand suprafata de 25.000 mp si o deschidere de 42.47 m.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , DN1


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 240.000 €Teren extravilan arabil, situat in zona DN 1 pe raza Comunei Floresti, avand suprafata de 60000 mp si un front stradal de 181,15 m.Terenul este pretabil pentru construirea de hale industriale, instalare de panouri solare, statie PECO, service auto, etc.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , Floresti


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 90.786 €Teren Extravilan de Vanzare, situat la DN 1, avand suprafata de 15131 mp si o deschidere de 36 m, ideeal pentru constructia unei hale sau unui spatiu industrial.Utilitati:Apa si curent electric.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , Floresti


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 84.294 €Teren extravilan, situat in zona Floresti. Terenul are suprafata de 12042 mp.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , Floresti


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 15.000 €Teren extravilan, de vanzare, situat in zona DN1-Floresti (planul II), in suprafata de 4300 mp si cu un front stradal de 8,1 ml.Teren fara inclinatie, ideal hala, spatiu industrial, etc.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , Floresti


 

Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 437.500 €Teren extravilan (agricol) situat in zona D.N.1. Terenul are o suprafata de 12.500 mp si un front stradal de 34 m. Teren pentru constructii spatii industriale.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Baicoi , Floresti


 

Teren Extravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 199.118 €Teren Extravilan de Vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 99559 mp si o deschidere de 181 m. Exista posibilitatea de a se vinde si in loturi mai mici.Utilitati:Apa, curent electric si canalizare.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei