MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
•  •
 
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 39.100 €Terenul care se vinde are o suprafata de 391 mp (din care 66 mp cota din drum in indiviziune) si o deschidere de 4 ml.Acesta beneficiaza de o priveliste deosebita catre masivul Caraiman.Accesul este unul facil atat vara cat si iarna.  Ideal pentru o casa/vila de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 140.000 €Terenul are o suprafata de 1000 de mp si o deschidere de 26 de m la drum asfaltat.Acesta are o geometrie foarte buna, o inclinatie mica si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita.Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Deosebita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 22.000 €Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a orasului Busteni, cartierul Zamora.Terenul are suprafata de 254.00 mp si o deschidere de 11,39 ml. Pe teren exista o constructie (C1 -cabana) din lemn cu fundatie din beton si este acoperita cu tabla.Suprafata construita (SC) de 12.00 mp si suprafata utila (SU) de 9.53 mp. Aceasta a fost construita in anul 1992 si este compartimentata astfel: camera cu suprafata utila (SU) de 7.05 mp;vestibul cu suprafata utila (SU) de 2.48 mp.Terenul beneficiaza de bransamente si contorizari individuale la retelele de electricitate si apa, gazul si canalizarea fiind la limita de proprietate, plus posibilitatea conectarii la reteaua de telefonie fixa, internet si CaTV.Exista si posibilitatea extinderii suprafetei de teren cu inca un lot cu aceleasi caracteristici (suprafata si deschidere). 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 53.000 €Va oferim spre vanzare un teren in suprafata de 754 mp, categoria curti constructii, fiind situat in apropierea  zonei centrale a orasului.Terenul este fara inclinatie si are front stadal de  aproximativ 5 metri.Pe teren exita o casa batranesca in suprafata de 74 mp si anexa gospodareasca in suprafata de 69 mp.Terenul dispune de toate utilitatile fiind pozitionat in vecinatatea caselor, pe drum pietruit si cu iluminat stradal.Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 127.500 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Busteni, cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 1964.00.00 mp si deschidere de 44.13 ml.Acesta este compus din doua (2) loturi, unul cu suprafata de 1419,00 mp si al II lea cu suprafata de 545,00 mp.Pe terenul cu suprafata de 545,00 mp exista o constructie (C1) cu regimul de inaltime P+M compusa din:Parter: sase (6) camere si dependinte (hol, casa scarii, hol, bucatarie si doua pivnite)Mansarda: doua (2) camere si dependinte (hol, camara, debara, balcon si casa scarii)Caracteristici constructive:Fundatie din piatra;Pereti din lemn;Plaseu din lemn;Invelitoare tip tabla.Suprafata construita desfasurata (SCD) a acesteia este de aproximativ 175.00 mp, iar cea utila (SU) este de 145.44 mp. Aceasta poate fi renovata sau demolata.Terenul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt: apa, gaze Naturale, electricitate, canalizarea este in lucru.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 199.000 €Terenul are o suprafata de 2000 de mp. Acesta beneficiaza de certificat de urbanism cu urmatorii parametri:POT = 40%CUT = 1.4Regim de inaltime P+2E+MUtilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric si canalizare.Terenul are o priveliste panoramica unica asupra imprejurimilor. Datorita acestei pozitii deosebite este ideal pentru dezvoltarea unei investitii turistice sau imobiliare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 95.000 €Teren intravilan, situat in Cartierul Piatra Arsa.Terenul are o suprafata de 950.00 mp si un front stradal de 21.02 m.Accesul este unul facil indiferent de anotimp, atat auto cat si pietonal.Regim Tehnic:posibilitatea de edificare D+P+2E+M (Exista PUZ si acord unic cu propunere pt bloc cu 20 de apartamente), POT max. 40%, CUT 1,9.Terenul cu expunere vestica si priveliste catre Masivul Caraiman, este ideal si pentru constructia unei case de vacanta.Acesta beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea electrica;retea de gaz.PRETUL ESTE NEGOCIABIL!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 230.000 €Teren intravilan categoria de folosinta curti-constructii, situat in Busteni, Zona Semicentrala, cu suprafata de 3072.00 mp si deschidere de 128.42 mp. Suprafata de 3072.00 mp este compusa din doua (2) loturi relativ egale (1551.00 mp si 1521.00 mp).Terenul este situat intr-o zona cu peisaj deosebit, la poalele Muntilor Bucegi, ideal in construirea unoi Vile de vacanta sau a unei Pensiuni.Acces: - auto si pietonal.Pretul este de 75 €/mp, cu mentiunea ca unul din loturi (1551.00 mp) avand proprietar o societate comerciala, pretul include TVA.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 60.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Zamora. Terenul are suprafata de 596,42 mp si deschiderea de 23.53 ml.Beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt: apa, gaze Naturale, electricitate, telefonie fixa, internet si CaTV.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 281.250 €Terenul are o suprafata de 1875 mp si o deschidere de 24 de m la drum pietruit.Acesta dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare in lucru.De asemenea beneficiaza de o priveliste panoramica foarte frumoasa catre muntii Bucegi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 37.300 €Terenul cu inclinatie mare are o suprafata de 574 mp si o deschidere la drum asfaltat de 21 m.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric, canalizare.Pretul este negociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 1.650.000 €Terenul are o suprafata de 15307 mp si o deschidere la 2 strazi intens circulate de apr 150 m.Datorita amplasarii se constituie ca fiind varianta perfecta pentru dezvoltarea unui proiect rezidential unic, incadrandu-se in urmatorii parametri urbanistici stabiliti prin PUZ:POT = 80% ;CUT = 3 ;Regim de inaltime = pana la P+7E .Exista de asemenea posibilitatea unei dezmembrari in 2 loturi de 12000 respectiv 3000 mp.Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Ultracentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 139.560 €Terenul are o suprafata de 2326 mp si o deschidere de 40 m.Datorita geometriei foarte bune, accesului facil si inclinatiei mici este foarte potrivit pentru dezvoltarea unei investitii turistice.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 200.000 €Terenul are o suprafata de 1000 de mp si o deschidere de 32 m.Acesta nu are inclinatie iar geometria este una foarte buna (32X31 m), avand o priveliste deosebita catre masivul Caraiman..De asemenea beneficiaza de certificat de urbanism cu urmatoarele specificatii:POT = 40%CUT = 1,4Regim de inaltime= P+2E+M

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 36.500 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, avand suprafata de 405,52 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Zamora, are deschidere de 14,80 ml. la strada asfaltata.Acces: - auto si pietonal,Regim Tehnic:- Certificat de urbanism cu urmatorii indicatori urbanistici:POT: 40%;CUT: 1,4;Regim de inaltime: P+2E+MTerenul cu expunere vest beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz.Terenul, usor inclinat, beneficiaza de priveliste asupra masivului Caraiman.Pret: 36500 euro, usor negociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Extravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 94.000 €Acesta are o suprafata de 2350 mp cu o deschidere de 48.34 m la DN1.

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Busteni , DN1 Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei