MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 198.000 €Teren intravilan de vanzare categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 1649.00 mp.Deschiderea acestuia este de 30.31 ml.Terenul este situat in zona semicentrala a localitatii Busteni, Piatra Arsa / Golful Regal.Acces: - auto si pietonal pe latura estica (30.31 ml)Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Terenul cu expunere estica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.- retea de canalizare (in lucru)Inclinatia medie a terenului, facila construirii, ofera acestuia o priveliste deosebita asupra masivului Bucegi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 60.000 €Terenul are o suprafata de 1200 mp. Accesul este facil pe un drum pietruit.Acesta este drept si dispune de o geometrie buna.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaze, curent electric si canalizare.Datorita pozitionarii, suprafetei generoase si a unei panorame deosebite este varianta potrivita pentru o investitie turistica. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 250.000 €De vanzare teren intravilan, categoria de folosinta curti - constructii, avand suprafata de 1191 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Zamora, are deschidere de 71,40 ml. la doua strazi (27 ml + 44,40 ml).Acces: - auto si pietonal pe latura est (27 ml),- pietonal pe latura nord (44,40 ml).Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M,- POT max. 40%,- CUT 1,4.Terenul cu expunere vestica si priveliste deosebita catre masivul Caraiman, beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.Pret negociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 100.800 €Terenul are o suprafata de 1050 mp si o deschidere la DN1 de 14 m. Categoria de folosinta este curti constructii, acesta situandu-se in intravilan.Datorita pozitiei, reprezinta varianta ideala pentru amenajare spatiu comercial, industrial, etc.Pretul include TVA.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 199.000 €Terenul are o suprafata de 2000 de mp. Acesta beneficiaza de certificat de urbanism cu urmatorii parametri:POT = 40%CUT = 1.4Regim de inaltime P+2E+MUtilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric si canalizare.Terenul are o priveliste panoramica unica asupra imprejurimilor. Datorita acestei pozitii deosebite este ideal pentru dezvoltarea unei investitii turistice sau imobiliare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 60.000 €Terenul are o suprafata de 600 mp si o deschidere de 30 m la 2 strazi.Acesta are inclinatie mica si dispune de toate utilitatile la limita proprietatii:apa, gaz, curent electric, canalizare.Se afla intr-o zona linistita, si are acces usor catre toate facilitatile.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 266.630 €Terenul are o suprafata de 3809 mp si are deschidere de 70 m la strada proiectata.Acesta are o priveliste deosebita catre muntii Bucegi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 95.000 €Teren intravilan, situat in Cartierul Piatra Arsa.Terenul are o suprafata de 950.00 mp si un front stradal de 21.02 m.Accesul este unul facil indiferent de anotimp, atat auto cat si pietonal.Regim Tehnic:posibilitatea de edificare D+P+2E+M (Exista PUZ si acord unic cu propunere pt bloc cu 20 de apartamente), POT max. 40%, CUT 1,9.Terenul cu expunere vestica si priveliste catre Masivul Caraiman, este ideal si pentru constructia unei case de vacanta.Acesta beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea electrica;retea de gaz.PRETUL ESTE NEGOCIABIL!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 48.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in Cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 690 mp  cu o deschidere de 39 ml. Terenul este perfect plat  si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.Utilitatile de care beneficiaza sunt:- Apa :- Gaze Naturale :- Electricitate PRETUL ESTE FIX!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 54.600 €Teren intravilan, situat in Cartierul Piatra Arsa. Terenul este de vanzare si are suprafata de 546 mp cu front stradal de 5 m.Acces: este unul facil indiferent de anotimp, atat auto cat si pietonal.Regim Tehnic: posibilitatea de edificare D+P+2E+M Exista PUZ.  POT max. 40%, CUT 1,9.Terenul cu expunere vestica si priveliste catre Masivul Caraiman, este ideal si pentru constructia unei case de vacanta.Acesta beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.PRETUL ESTE NEGOCIABIL!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 1.650.000 €Terenul are o suprafata de 15307 mp si o deschidere la 2 strazi intens circulate de apr 150 m.Datorita amplasarii se constituie ca fiind varianta perfecta pentru dezvoltarea unui proiect rezidential unic, incadrandu-se in urmatorii parametri urbanistici stabiliti prin PUZ:POT = 80% ;CUT = 3 ;Regim de inaltime = pana la P+7E .Exista de asemenea posibilitatea unei dezmembrari in 2 loturi de 12000 respectiv 3000 mp.Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Ultracentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 54.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Zamora.Terenul are suprafata de 596,42 mp si deschiderea de 23.53 ml.Beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt: apa, gaze Naturale, electricitate, telefonie fixa, internet si CaTV.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 35.000 €Teren intravilan de vanzare situat in zona semicentrala a statiunii Busteni, Cartierul Poiana Tapului cu suprafata de 733.00 mp si o deschidere de 11.35 ml.Retelele edilitare prezente in zona sunt:- Reteaua publica de apa - canal;- Reteaua de energie electrica;- Reteaua de gaze naturale.Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare care atesta:- POT = 40%;- CUT = 1,4;- Regim inaltime = P+2E+M.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 28.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 400 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Palanca, are deschidere de 11 ml. prin servitute de trecere.Acces: - pietonal pe latura vestica (3,50 ml).Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Suprafata construita rezultata: 560 mp., dispusa pe P+2E+M.Terenul cu expunere estica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz. De asemenea exista posibilitati de extindere.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Palanca


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 656.240 €Teren intravilan de vanzare, categoria de folosinta curti constructii, situat in Busteni, Cartier Poiana Tapului.Terenul cu suprafata de 8203,80 mp. si deschidere stradala de 45,86 ml., beneficiaza de priveliste deosebita.Pe teren se afla construite doua cladiri: C1: 131,69 mp. si C2: 16,80 mp., ambele demolabile.Acces: auto si pietonal, direct de la DN1.Terenul, cu expunere sudica, despune de urmatoarele utilitati:- retea de canalizare,- retea de alimentare cu apa,- retea electrica,- retea de gaz.De asemenea terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorii indicatori:POT: 40 %CUT: 1 - 1.4Regim Inaltime: P+2E+M!!! Pretul terenului este usor Negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei