MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Busteni

»  

Garsoniere Busteni

»  

Case Busteni

»  

Vile Busteni

»  

Spatii Comerciale Busteni

»  

Spatii Industriale Busteni

»  

Spatii Turistice Busteni

»  

Terenuri Busteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 194.500 €Terenul are o suprafata de 620 mp si o deschidere de 18 m la DN1.Se afla in zona ultracentrala, putand fi folosit pentru construirea unui imobil cu destinatie comerciala, turistica, etc.Acesta beneficiaza de urmatoarele utilitati:apa, gaz, curent electric, canalizare, telefon, cablu Tv, internet fibra optica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Ultracentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 313.000 €Teren intravilan avand suprafata de 3130 mp si o deschidere de 28.5 m la DN1.Acesta nu are inclinatie si se preteaza pentru desfasurarea unor activitati comerciale sau industriale.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 48.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in Cartierul Piatra Arsa. Terenul are suprafata de 690 mp cu o deschidere de 33 ml. Terenul este perfect plat si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra Bucegilor.Utilitatile de care beneficiaza sunt:- Apa :- Gaze Naturale :- ElectricitatePRETUL ESTE FIX!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 295.000 €Teren de vanzare in Busteni, priveliste deosebitaTeren categoria de folosinta curti-constructii cu o suprafata de 2467 mp.Pozitionat intr-o zona deosebita, terenul beneficiaza de o priveliste frumoasa asupra masivului Caraiman.Deschiderea terenului(frontul stradal) este de 27 ml, la strada publica, usor accesibila.Utilitati disponibile la limita proprietatii: apa, gaz, curent electric, canalizare in lucru. Coeficienti urbanistici pentru construire: POT = 40%, CUT = 1,4 %Terenul detine CERTIFICAT DE URBANISM IN SCOPURI DE INFORMARE .

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 98.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta PADURE, situat in Busteni, zona DN1.Terenul are o suprafata de 20.000 mp si un front stradal de 280 m. Teren pentru constructii cu inclinatie medie .Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism cu urmatoarele caracteristici:P.O.T. 40%;C.U.T. 1 - 1.4;Regimul de inaltime P+2E+M.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 110.000 €                         Teren de vanzare in zona ULTRACENTRALA a orasului BUSTENITerenul are o suprafata de 898 mp si deschidere la doua strazi publice. Categoria de folosinta: CURTI CONSTRUCTII Parametri tehnici pentru construire: POT 40 %; CUT 1,3; regim de inaltime P+2E+M. Este imprejmuit partial cu gard plasa sarma si gard de lemn. Deschiderea la una din strazi este de 11,30 ml iar deschiderea la cealalta strada este de 30,15 ml. Ambele strazi sunt asfaltate. Terenul beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare.Se afla in zona ultracentrala a orasului Busteni, cu acces facil catre punctele de interes ale orasului. Se preteaza pentru pensiune turistica dar si pentru casa de vacanta sau locuinta permanenta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Ultracentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 74.880 €Terenul care se vinde este situat in orasul Busteni, cartier Piatra Arsa, aproape de liziera padurii.Suprafata terenului este de 624 mp si un front stradal de 19,70 mp.Utilitatile zonei: apa, gaz, curent electric.Terenul se afla intr-o zona frumosa de terenuri si vile. Se preteaza pentru vila de vacanta dar si pentru locuinta permanenta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 91.300 €De vanzare teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, situat in Busteni, zona Piatra Arsa, avand suprafata de 1630 mp.Terenul, fara inclinatie, are deschidere de 22.83 ml.Acces:- auto si pietonal.Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Suprafata construita maxima rezultata: 2282 mp., dispusa pe P+2E+M.Terenul beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.Priveliste deosebita catre masivul Caraiman.Pret negociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 199.000 €Terenul are o suprafata de 2000 de mp. Acesta beneficiaza de certificat de urbanism cu urmatorii parametri:POT = 40%CUT = 1.4Regim de inaltime P+2E+MUtilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric si canalizare.Terenul are o priveliste panoramica unica asupra imprejurimilor. Datorita acestei pozitii deosebite este ideal pentru dezvoltarea unei investitii turistice sau imobiliare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 100.800 €Terenul are o suprafata de 1050 mp si o deschidere la DN1 de 14 m. Categoria de folosinta este curti constructii, acesta situandu-se in intravilan.Datorita pozitiei, reprezinta varianta ideala pentru amenajare spatiu comercial, industrial, etc.Pretul include TVA.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 674.423 €Teren de vanzare in Busteni, cartier Piatra Arsa, in suprafata de 8537 mpTerenul are deschidere la doua strazi principale (87,92 ml cu 162,20 ml) si beneficiaza de PROIECT pentru edificarea unei investitii imobiliare de anvergura, un proiect imobiliar cu apartamente de lux, sala de fitness si zona de SPA. Pentru teren s-a realizat un PUZ dedicat.Terenul este plat, are o forma geometrica usor construibila, baneficiaza de toate utilitatile (apa, canalizare, gaze, electricitate). Privelistea este deosebita, cuprinzand masivul Caraiman de la Cota 1400 si pana la Crucea Caraiman. Totodata privelistea nu este obturata de nicio alta cladire, oferind o vedere unica catre toate punctele cardinale.Prin pozitie, marime si geometria foarte buna, terenul reprezinta varianta ideala pentru dezvoltarea unei investitii.Acest teren merita si trebuie vazut! Nu mai exista oferte de acest gen - OPORTUNITATE!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Piatra Arsa


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 184.320 €Teren intravilan categoria de folosinta curti-constructii, situat in Busteni, Zona Semicentrala, cu suprafata de 3072.00 mp si deschidere de 128.42 mp. Suprafata de 3072.00 mp este compusa din doua (2) loturi relativ egale (1551.00 mp si 1521.00 mp).Terenul este situat intr-o zona cu peisaj deosebit, la poalele Muntilor Bucegi, ideal in construirea unoi Vile de vacanta sau a unei Pensiuni.Acces: auto si pietonal.Pretul este de 65 €/mp, cu mentiunea ca unul din loturi (1551.00 mp) avand proprietar o societate comerciala, pretul include TVA.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 60.000 €Terenul are o suprafata de 1200 mp. Accesul este facil pe un drum pietruit.Acesta este drept si dispune de o geometrie buna.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaze, curent electric si canalizare.Datorita pozitionarii, suprafetei generoase si a unei panorame deosebite este varianta potrivita pentru o investitie turistica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 170.000 €Terenul are o suprafata de 1000 mp si o deschidere de 20 m la drum pietruit.Acesta este perfect plat si beneficiaza de urmatoarele utilitati:apa, gaz, curent electric, canalizare (in lucru), retea de cablu TV si internet.Categoria de folosinta: intravilan, curti constructii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 28.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti-constructii, avand suprafata de 400 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Palanca, are deschidere de 11 ml. prin servitute de trecere.Acces: - pietonal pe latura vestica (3,50 ml).Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Suprafata construita rezultata: 560 mp., dispusa pe P+2E+M.Terenul cu expunere estica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz. De asemenea exista posibilitati de extindere.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Palanca Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei