MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Campina

»  

Garsoniere Campina

»  

Case Campina

»  

Vile Campina

»  

Spatii Comerciale Campina

»  

Spatii Industriale Campina

»  

Spatii Turistice Campina

»  

Terenuri Campina


 

Teren Intravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 44.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Poiana Campina, sat Bobolia, in suprafata de 2000 mp si un front stradal de 25,39 mp.Teren pentru constructii, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Poiana Campina , Bobolia


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 35.500 €Teren de vanzare, situat in zona rezidentiala a Municipiului Campina.Terenul are deschidere la doua drumuri si este ideal pentru construirea unui duplex sau a unei vile deosebite cu doua fete, avand toate utilitatile pe ambele parti!Terenul intravilan, in suprafata de 711 mp, cu o deschidere de 18 ml, este in categoria de folosinta: CURTI CONSTRUCTII.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Muscel


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 23.400 €Teren intravilan (arabil), de vanzare situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, Cartierul Campinita, in suprafata de 334 mp si o deschidere de 12,45 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Campinita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 32.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona “Voila” a Municipiului Campina, avand suprafata de 1600 mp si o deschidere de 25 m.Utilitati: - exista posibilitati de racordare la retelele de:    energie electrica;    gaze;    apa;    telefonie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Voila


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 65.000 €Teren intravilan livada, situat in cartierul Voila. Terenul are o suprafata de 3290 mp si un front stradal de 20 m. Teren pentru constructii fara inclinatie.Se pot vinde si loturi de cate 500 mp.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Voila


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 25.000 €Teren intravilan, de vanzare, situat in zona Centrala a localitatii, cu suprafata de 414 mp si o deschidere de 9,10 ml.Utilitati: Apa, gaz, electricitate si canalizare, toate la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 165.000 €Teren intavilan faneata si arabil, de vanzare, situat in Municipiul Campina, Cartier Slobozia, avand suprafata de 7243 mp si o deschidere de 33,87 m.Accesul la teren se face pe un drum de servitute cu latimea de 5,35 m.Utilitati: apa, gaz, curent electric, canalizare, toate la intrarea pe drumul de servitute.Terenul se poate vinde si in loturi de aprox 1000 mp la pretul de 40 euro/mp.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Slobozia


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 28.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata de 1412 si o deschidere de 86 m.Utilitati:Apa si curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 16.665 €Teren intravilan (faneata) situat in zona semicentrala a localitatii. Terenul are o suprafata de 303 mp.Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 37.539 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, cartier Slobozia.Terenul are o suprafata de 1072.55 mp si o deschidere de 16.30 ml.Regim Tehnic:    Regim inaltime - P+2E    POT maxim admis - 50%    CUT - 1.5    acces: auto;   Utilitati: - exista posibilitati de racordare la retelele de:    energie electrica;    apa;    gaze;    canalizare;    telefonie;    internet;    CaTV.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Slobozia


 

Teren Intravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 35.025 €Teren intravilan, de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Poiana Campina, Sat. Bobolia, in suprafata de 2335 mp si cu un front stradal de 15.56 ml.Teren este ideal pentru constructii si este fara inclinatie!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Poiana Campina , Bobolia


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 35.000 €Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in Municipiul Campina, avand suprafata de 1000 mp si un front stradal de 38,6 mp.Terenul beneficiaza de toate utilitatile, apa si curentul fiind pe teren.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Turnatorie


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 12.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata de 1025 mp si o deschidere de 12 mp.Utilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 10.000 €Teren intravilan curti-constructii, de vanzare, situat in Municipiul Campina, Cartier Campinita, avand suprafata de 247 mp si o deschidere de 9,13 m.Pe teren se gaseste si o constructie demolabila in suprafata de 44 mp, compusa din: camera, veranda, bucatarie, antreu si doua magazii.Teren pentru constructie, cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Campinita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 34.000 €Teren intravilan de vanzare, curti-constructii, in suprafata de 850 mp si un front stradal de 12,35 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Voila


 

Teren Extravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 20.000 €Teren Extravilan de Vanzare, situat in zona Semicentrala a Comunei Poiana Campina, avand o suprafata de 3474 mp, compus din trei loturi:Lotul 1 - 543 mp - teren intravilanLotul 2 - 377 mp - teren extravilanLotul 3 - 2554 mp - teren extravilan

Detalii imobil » Teren Extravilan de Vanzare in Poiana Campina , Bobolia Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei