MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 21.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona rezidentiala a Municipiului Campina.Terenul are o suprafata de 870 mp, cu un front stradal de 14 ml si o deschidere de 4 ml, cu acces la drumul local.REGIM TEHNIC:se afla in categoria de folosinta: CURTI CONSTRUCTII;POT maxim admis = 20%;CUT maxim admis = 0,5;regim de inaltime permis: P+1;UTILITATI: exista posibilitati de racordare la retelele stradale de:gaze;energie electrica;apa;canalizare;CaTV;Telefonie;internet.Terenul are o priveliste frumoasa, oferind liniste si intimitate!

Detalii imobil » COMISION 0% - Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Muscel


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 30.500 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in cartierul Nistoresti, in suprafata de 2541 mp si un front stradal de 39,97 m.Teren pt. constructie cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Nistoresti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Banesti (Prahova) » 45.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Banesti, satul Urleta, avand suprafata de 2580 mp si o deschidere de 17 m. Pe teren este construita o hala in suprafata 293,40 mp.Coeficienti urbanistici:POT: 28,62 %CUT: 0,29Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Banesti , Urleta


 

Teren Intravilan de Vanzare in Predeal (Brasov) » 41.500 €Teren intravilan (curti constructii), situat in zona Malul Ursului. Terenul are suprafata de 1658 mp si un front stradal de 20 m. Teren pentru constructii cu inclinatie medie, pretabil spatiu turistic.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Predeal , Malul Ursului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 64.680 €Teren intravilan (faneata) situat in Valea Doftanei (Valea Neagra). Terenul are o suprafata de 2156 mp si un front stradal de 36 m. Accesul se face pe un drum de sevitute cu o latime de 4 m.Teren pentru constructii fara inclinatie si cu o priveliste deosebita.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Valea Doftanei , Valea Neagra


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 194.500 €Terenul are o suprafata de 620 mp si o deschidere de 18 m la DN1.Se afla in zona ultracentrala, putand fi folosit pentru construirea unui imobil cu destinatie comerciala, turistica, etc.Acesta beneficiaza de urmatoarele utilitati:apa, gaz, curent electric, canalizare, telefon, cablu Tv, internet fibra optica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Ultracentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 20.280 €Terenul are o suprafata de 1352 mp si o deschidere la calea de acces de 17 ml.Acesta este de vanzare in Comarnic, are categoria faneata si dispune de urmatoarele utilitati la limita de proprietate:Apa, gaz, curent electric, retea fibra optica.Terenul beneficiaza de Certificat de urbanism pentru informare, cu urmatorii parametri:POT = 15%;CUT = 1.5;Regim de inaltime = P pana la P+E+M.Se afla intr-o zona linistita si este ideal pentru constructia unei case de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 26.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona semicentrala a Localitatii Breaza, in suprafata de 1299 mp si o deschidere de 22.56 mp. Terenul este ideeal pentru constructia unei locuinte.Utilitatile prezente in zona sunt:Apa, gazele si curentul electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 27.900 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in Comuna Brebu, zona Podu Cheii, avand o suprafata de 1993 mp si o deschidere de 21 ml.Utilitatile prezente in zona sunt: apa si curentul electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 12.900 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona Centrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 856.54 mp si o deschidere de 10.70 ml.Utilitatile prezente in zona sunt:Apa, gazele, curentul electric si canalizarea.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 38.970 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza.Imobilul (teren) are o suprafata de 2598 mp, cu un front stradal de 17.92 ml si acces la drumul local.REGIM TEHNIC:se afla in categoria de folosinta: FANEATA;POT maxim admis = 30%;CUT maxim admis = 0.9;regim de inaltime permis: P+E+M;acces la drum;UTILITATI: - exista posibilitati de racordare la retelele stradale de:energie electrica;salubritate.Terenul are o priveliste frumoasa si ofera liniste si intimidate, cu vecinatati deosebite!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Provita (Prahova) » 19.035 €Teren intravilan(faneata), situat la periferia localitatii. Terenul are suprafata de 2115 mp si un front stradal de 15 m. Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Provita , Provita de Sus


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 55.437 €Teren intravilan - livada de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Valea Tarsei, cu o suprafata de 3261.51 mp si o deschidere de 26 ml.Terenul are o mica inclinatie si beneficiaza de o priveliste deosebita.Accesul la teren se face direct din strada principala (drum asfaltat).

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Provita (Prahova) » 10.000 €Teren intravilan (faneata) situat in zona Valea Poenii. Terenul are o suprafata de 2433 mp si un front stradal de 38 m.Teren pentru constructii cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Provita , Provita de Sus


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 40.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a comunei Cornu de Sus, avand o suparafata de 1856 mp si o deschidere de 21.15 ml, ideal pentru constructia unei locuinte de vacanta.REGIM TEHNIC:se afla in categoria de folosinta: FANEATA;POT maxim admis = 30%;CUT = 0.1-0.3;regim de inaltime permis: P+1+M;acces la drum;UTILITATI: Apa, curent electric si canalizare.Terenul are o priveliste frumoasa, oferind liniste si intimitate!Pretul este Nenegociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Sus Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei