MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 53.000 €Teren intravilan agricol de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, Cartierul Capul Campului. Terenul are o suprafata de 4351 mp si un front stradal de 21 m.Teren pentru constructii, cu inclinatie mare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 83.000 €Teren intravilan ( livada ), de vanzare in zona centrala a localitatii, cu o suprafata de 3325 mp si o deschidere de 58 ml. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu o lungime de aprx 25 m si latimea de 3,15 m. Teren cu inclinatie mica , ideal pentru construirea uneia sau mai multor case de vacanta.UTILITATI: Apa, gaz, electricitate, la limita drumului de acces

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Predeal (Brasov) » 35.000 €Teren intravilan cu suprafata de 1020 mp., situat in Predeal, zona semicentrala.Terenul are deschidere de 43,48 ml. la strada ce necesita amenajare.Accesul se realizeaza de la DN1, acces pietonal pe latura nord (43,48 ml),Regim Tehnic:CU, cu posibilitatea de edificare minim P+1, maxim P+2E+M; POT max. 30%,;CUT maxim 1%.Terenul cu expunere nordica beneficiaza de urmatoarele utilitati situate la aproximativ 100 ml.:retea de apa;retea electrica;retea de gaz. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Predeal , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 22.300 €Teren de Vanzare, situat in zona Semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 2230 mp si o deschidere de 37 m.Utilitati:Apa, gaze si curent electric sunt la aprox. 200 m.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 698.000 €Teren Busteni, de vanzare, categoria de folosinta fiind curti-constructii si avand suprafata de 5064 mp.Terenul este situat in Busteni, zona Golful Regal si are deschidere de 76 ml, la 2 strazi: 4,16 ml si 71,81 ml!Acces: auto si pietonal pe latura nordica (71,81 ml.) si vestica (4,16 ml.).Regim Tehnic: CU, cu posibilitatea de edificare P+2E+M, POT max. 40%, CUT 1,4.Terenul cu expunere vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea electrica;- retea de gaz.Inclinatia medie a terenului, facila construirii, ofera acestuia o priveliste deosebita asupra masivului Bucegi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Golful Regal


 

Teren Intravilan de Vanzare in Provita (Prahova) » 40.000 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in Provita de Sus, avand suprafata de 3147 mp si un front stradal de 34,59 m.Teren pentru consttructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Provita , Provita de Sus


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 50.000 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 3580 mp si un front stradal de 48 m.Teren pentru constructie cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 12.900 €Teren de Vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand o suprafata de 1290 mp si o deschidere de aproximativ 20 ml. Teren cu inclinatie medie.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, curentul electric si canalizarea.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 42.425 €Teren intravilan (faneata) situat in zona Lac de Verde. Terenul are o suprafata de 1697 mp si un front stradal de 4 m.Teren pentru constructii cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Clubul de Golf


 

Teren Intravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 44.000 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Poiana Campina, sat Bobolia, in suprafata de 2000 mp si un front stradal de 25,39 mp.Teren pentru constructii, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Poiana Campina , Bobolia


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 24.000 €Teren de vanzare, situat in zona Cornu de Sus, in suprafata de 1470 mp din care 714.87 mp sunt faneata si 755.13 mp teren neproductiv.Accesul la teren se face pe un drum cu latimea de 3m.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Cornu de Sus


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 95.700 €Teren intravilan (faneata) situat in centrul localitatii. Terenul are o suprafat de 2900 mp si un front stradal de 12 m. Terenul se poate vinde si parcelat in loturi de 960 mp.Teren pentru constructii fara inclinatie.UTILITATI : Apa, gaz, electricitate, canalizare, caTV si telefonie, toate la limita proprietatii.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Ultracentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Campina (Prahova) » 23.000 €Teren intravilan curți-construcții, de vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Câmpina, având suprafața de 916,20 mp și o deschidere de 26,16 m. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de aprox. 5,00 m.Teren pentru construcții, fara inclinație.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Campina , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Predeal (Brasov) » 25.000 €Terenul se afla in zona Manastirii din Predeal, avand o suprafata de 500 mp, cu o deschidere de apr 30 de m la cale de acces pietruita.Utilitatile prezente in zona: apa, gaz, curent electric.Se afla intr-o zona linistita, foarte aproape de liziera padurii.Accesul auto este dificil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Predeal , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 18.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Poiana Campina, avand o suprafata de 598 mp si o deschidere de 17.33 mp.Utilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Poiana Campina , Semicentrala Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei