MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 140.000 €Terenul are o suprafata de 1000 de mp si o deschidere de 26 de m la drum asfaltat.Acesta are o geometrie foarte buna, o inclinatie mica si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita.Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Deosebita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 37.500 €Teren intravilan, categoria de folosinta livada, de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Cornu in Cornu de jos, cu o suprafata de 1351.00 mp si un front stradal de 20.35 ml. Terenul are inclinatie medie si este ideal pentru construirea unei case de vacanta, si beneficiaza de o priveliste deosebita.Utilitati:- apa, gaz, electricitate!!! Pretul afisat este negociabil !!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sotrile (Prahova) » 7.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in comuna Sotrile, avand o suprafata de 467 mp si o deschidere de 20 m.Utilitatile prezente in zona sunt: apa si curentul electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sotrile , Lunca Mare


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 37.600 €Teren intravilan curti-constructii, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Brebu, avand suprafata de 4173 mp si un front stradal de 24,48 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie si cu urmatoarele caracteristici urbanistice:POT: 30%CUT: 0,6Regim de inaltime: P+1

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Pe Camp


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 20.000 €Teren intravilan, faneata, de vanzare, situat in Orasul Breaza, Cartierul Podul Vadului, avand suprafata de 1156,78 mp si o deschidere de 19,90 m. Accesul la teren se face pe un drum de acces cu latimea de 3 m, avand o lungime de aproximativ 30 m.Terenul este plat si beneficiaza de toate utilitatile (energie electrica, apa, telefonie, la intrarea pe drumul de acces) si este pretabil pentru construirea unei case P+E.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Terenul are o suprafata de 1654 mp, o deschidere de 30 de m la drum asfaltat si una de apr 70 de m la drum pietruit.Acesta este perfect plat si dispune de urmatoarele utilitati in zona:Apa, gaz, Curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Cumpatu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 70.000 €Teren intravilan, faneata, de vanzare situat in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei, satul Traisteni, avand suprafata de 3500 mp si un front stradal de 42 m.Terenul se poate vinde si in suprafete mai mici.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Valea Doftanei , Valea Neagra


 

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni (Prahova) » 35.000 €Terenul are o suprafata de 670 mp si o deschidere de 4 m la cale de acces pietruita.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric, canalizare. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Busteni , Valea Alba


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 21.600 €Teren intravilan (livada) situat in zona semicentrala a Comunei Brebu, in suprafata de 1200 mp si un front stradal de 43,25 m.Teren pentru constructii fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 25.000 €Teren intravilan faneata, situat in zona semicentrala a comunei Brebu, avand suprafata de 2150 mp si o deschidere de 36,6 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.Utilitati: apa, gaz, curent electric (toate la limita de proprietate).

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Manastirii


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 11.505 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Breaza, in cartierul Valea Tarsei, cu o suprafata de 885 mp plus cota indiviza de 1/3 din drumul de acces ( 52 mp ), si o deschidere de 35.72 ml. Terenul are o mica inclinatie si este ideal pentru construirea unei case de vacanta, dar si pentru locuinta permanenta fiind situat la doar cinci minute de centrul localitatii. !!! IMPORTANT !!! La suprafata de 885 mp, exista posibilitatea de extindere pana la 3727 mp. Utilitati: Electricitate si gaz la aprx 70-80 m, iar apa la fantana.Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism cu regimul tehnic:Regim de inaltime P si P+2P.O.T. 30 %C.U.T. 0.90

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 40.000 €Teren Intravilan de Vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, Cartier Valea Tarsei, avnd suprafata de 2221 mp si o deschidere de 70 m.Teren fara inclinatie.Utilitatile prezente in zona sunt:Apa, curent electric si canalizare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 30.000 €Terenul are o suprafata de 255 mp si o deschidere de 18 m la drum pietruit (asfalt pana la 10 m de limita proprietatii).Acesta are posibilitate de racordare la toate utilitatile (apa, gaz, curent electric, canalizare, cablu Tv, internet, etc).De asemenea beneficiaza de suport topografic si certificat de urbanism pentru construire locuinta avand regimul de inaltime P+E+M, organizare santier, bransamente utilitati.Se afla intr-o zona foarte linistita, foarte aproape de liziera padurii si beneficiaza de o priveliste deosebita! 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 36.803 €Terenul are o suprafata de 2831 mp cu o deschidere stradala de aproximativ 30 ml.Terenul este fara inclinatie si beneficiaza de o priveliste deosebita asupra localitatii. Retelele edilitare prezente in zona sunt:- Retea apa potabila;- Retea electricitate;- Retea gaze naturale.- Retea canalizare (in lucru)Exista posibilitatea unei impartiri in 2 loturi.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 39.000 €Teren intravilan livada, de vanzare, situat in Breaza, zona Liceului Militar, avand suprafata de 864 mp si un front stradal de 32,08 m.Utilittatile sunt la intrarea pe drumul de acces.Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Liceul Militar Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei