MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
•  •
 
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 10.080 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Comarnic, zona D.N 1.Terenul are suparafata de 1260.00 mp si o deschidere de 22.00 mp. Acesta beneficiaza de deschidere la D.N. 1 fiind ideal pentru desfasurarea unei activitati, economice... etc.   Terenul are o portiune plata si una inclinata beneficiind de o priveliste deosebita. Utilitatile tehnico-edilitare: Apa, energie electrica, gaze naturale, plus posibilitatea conectarii la retelele de telefonie, CaTV si internet

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 60.550 €Teren intravilan, faneata si pasune, de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 6055 mp si un front stradal de 46,91 m.Regim tehnic:POT : 30%;CUT : 0,45 pentru parter, 0,60 pentru P+E, 0,90 pentru P+2E.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Valea Tarsei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 43.520 €Teren intravilan, faneata, de vanzare situat in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei, satul Traisteni, avand suprafata de 2176 mp si un front stradal de 20,43 m.Teren pentru constructie, cu inclinatie mica.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Valea Doftanei , Traisteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 26.000 €teren intravilan cu inclinatie mica situat intr-o zona retrasa, ideal pentru construire casa de vacanta

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Poiana


 

Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic (Prahova) » 19.485 €Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic, zona Semicentrala, categoria de folosinta Curti-Constructii, cu suprafata de 1299mp si inclinatie mica.Terenul beneficiaza de acces auto (asfaltat) si pietonal facilDe asemenea, terenul beneficiaza si de Certificat de Urbanism cu urmatorul Regim Tehnic:    Posibilitatea edificarii unei constructii cu un regim de inaltime P+E+(M), cu POT-ul de la 15 % si CUT-ul de 1.5.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Comarnic , Ghiosesti


 

Teren Intravilan de Vanzare in Breaza (Prahova) » 79.000 €Teren intravilan livada, de vanzare, situat in Orasul Breaza, Cartierul Gura Beliei, avand suprafata de 5244 mp si o deschidere de aproximativ 40 m.Teren pentru constructie, cu inclinatie mare (in prima parte a terenurlui).

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Breaza , Gura Beliei


 

Teren Intravilan de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 21.000 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei, avand suprafata de 1050 mp si o deschidere de 30 m.Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Valea Doftanei , Traisteni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Brebu (Prahova) » 39.875 €Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona centrala a Comunei Brebu, in suprafata de 1595 mp si un front stradal de 19,09 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.Coeficienti urbanistici:POT: 20%CUT: 0,40Regim de inaltime: P+1

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Brebu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 13.000 €Teren de Vanzare, situat in Cornu de Jos, zona Centrala, in suprafata de 404 mp si o deschidere de 12 m. Pe teren se afla si o constructie, compusa din trei camere, doua holuri si veranda, cu fundatie din piatra si beton, pereti din zidarie (caramida), partial grandele cu pamant, acoperita cu tigla.Utilitati:Apa, gaze, curent electric.Pret Nenegociabil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Poiana campina (Prahova) » 15.400 €Teren intravilan de vanzare, situat in zona Ragman a Comunei Poiana Campina. Regim Tehnic: - suprafata teren: 1400 mp; - deschidere: 84 ml; - se afla in categoria de folosinta: livada; POT: maxim admis: 30%; CUT: 0.3 - 0.9;Regim max. inaltime: P+1E - acces: auto; - inclinatie: medie.Utilitati: exista posibilitati de racordare la retelele de: - energie electrica; - distributie gaze; - apa; - salubritate; - CaTV; - internet. Se poate vinde toata suprafata de 9506 mp la pretul de 6 euro/mp.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Poiana Campina , Ragman


 

Teren Intravilan de Vanzare in Provita (Prahova) » 16.500 €Teren intravilan, faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Provita de Sus, avand suprafata de 1105 mp si un front stradal de 16,13 m.Teren pentru constructii, cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Provita , Provita de Sus


 

Teren Intravilan de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 12.000 €Teren intravilan, arabil, de vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Baicoi, avand suprafata de 1086 mp si un front stradal de 21,53 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Baicoi , Centrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Predeal (Brasov) » 50.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta padure, de vanzare situat in zona semicentrala a statiunii Pradeal (Trei Brazi, Vladet-Vanatorul), cu suprafata de 1.000 mp si cu deschidere la doua strazi, una de 27.83 ml iar cealalta de 36.75 ml.Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism pentru informare cu urmatorul regim tehnic:POT 25%;CUT 1;Regim de inaltime P+2E+M.Destinatie conform PUG Predeal: Zona pentru locuinte si case de vacanta.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Predeal , Vladet


 

Teren Intravilan de Vanzare in Predeal (Brasov) » 33.000 €Teren (intravilan) la sosea in zona Cioplea.Terenul are o suprafata de 410,40 mp si un front stradal de 29 ml.Detalii: Teren pentru constructii , cu inclinatie medie.Acces: - auto si pietonal pe latura vest (29 ml.)Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare min P+1, max P+2E+M, - POT 30%, - CUT 0,6. 

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Predeal , Cioplea


 

Teren Intravilan de Vanzare in Cornu (Prahova) » 12.753 €Teren intravilan (livada), avand suprafata de 981 mp si un front stradal de 20 m. Teren pentru constructii cu inclinatie medie.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Cornu Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei