MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina  
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 175.435 €Terenul are suprafata de 2699 mp, front stradal de 54,20 ml.Teren pentru constructii de vanzare in Sinaia (cu inclinatie mica doar pe o parte din teren).Beneficiaza de urmatoarele caracteristici:POT = 40%CUT = max 1.3Regim de inaltime = max P+2E+M.Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 688.600 €Agentia MERVANI va propune spre vanzare TEREN in Sinaia, zona B-dul Ferdinand.Terenul are o suprafata de 6886 mp iar deschiderea la strada este de 20,75 ml.Utilitatile (apa, gaz, curent electric) sunt la limita de proprietate.Categoria de folosinta a terenului este PADURE.Se vinde cu 100 euro/mp.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Ferdinand


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 70.000 €Terenul categoria de folosinta curti-constructii are o suprafata de 700 mp si o deschidere de 26 m la strada proiectata.Acesta are o inclinatie usoara si beneficiaza de o priveliste foarte frumoasa.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 100.000 €Terenul se afla intr-o zona foarte linistita, cu vecinatati selecte, foarte aproape de principalele obiective turistice, dar si de Telegondola Sinaia.Beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita. De asemenea dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare.Terenul are o suprafata de 500 de m si o deschidere de 17 ml.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 55.000 €Teren de vanzare in Sinaia, zona Furnica.Agentia MERVANI va propune spre vanzare teren, categria de folosinta curti-constructii, avand o suprafata de 250 mp.Terenul este ideal pentru o casa de vacanta, iar acesul este facil in toate anotimpurile anului.Dispune de urmatoarele utilitati: apa, gaz, curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 245.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, avand suprafata de 3054 mp.Terenul este situat in Sinaia, zona DN1, are deschidere de 46,89 ml.Acces: auto si pietonal pe latura vest.Regim Tehnic:CU, cu posibilitatea de edificare P+2E, POT 40%, CUT intre 0,4 si 1,2.Terenul cu expunere sud - vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea electrica;retea de gaz.PRETUL ESTE NEGOCIABIL!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 243.000 €Terenul are o suprafata de 2700 mp si o deschidere de 45.50 m la drum asfaltat.Acesta beneficiaza de toate utilitatile (apa, gaz, curent electric si canalizare) si are o geometrie foarte buna.Dispune de certificat de urbanism cu urmatorii parametrii:POT = 40%CUT = 1.3Regim de inaltime = P+2E+M.Terenul se afla intr-o zona foarte linistita, cu acces facil indiferent de anotimp.Pretul nu include TVA!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 141.500 €Teren intravilan de vanzare, categoria de folosinta padure intravilan, avand suprafata de 2015 mp. Terenul este situat in Sinaia, zona Furnica si are deschidere de 8 ml!Acces: auto si pietonal pe latura nord-vestica (8 ml).Regim Tehnic:- CU, cu posibilitatea de edificare de la P la P+2E+M;- POT max. 40%;- CUT 1,3.Terenul cu expunere nord-vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:- retea de apa;- retea de canalizare;- retea electrica;- retea de gaz.Teren pentru constructii cu inclinatie mica. Datorita pozitionarii, terenul este recomandat unei investitii turistice.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 30.000 €Teren de vanzare avand suprafata de 588 de mp si front stradal de 30 m la DN1.Utilitati prezente in zona:Apa, gaz, curent electric.Acesta este potrivit pentru o investitie comerciala/industriala in Sinaia!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Teren Sinaia, de vanzare, avand suprafata de 1654 mp, o deschidere de 30 de ml la drum asfaltat si una de apr 70 de ml la drum pietruit.Acesta este perfect plat si dispune de urmatoarele utilitati in zona:Apa, gaz, Curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Cumpatu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 262.210 €Teren Sinaia, de vanzare, avand suprafata de 4034 mp si front stradal de 52,33 ml.Teren pentru constructii (cu inclinatie mica doar pe o parte din teren).Beneficiaza de urmatoarele caracteristici:POT = 40%CUT = max 1.3Regim de inaltime = max P+2E+M.Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 686.000 €Terenul are o suprafata de 9801 mp si dispune de un front stradal de apr 100 de ml.Acesta are categoria de folosinta curti-constructii.Utilitatile prezente in zona: apa, gaz, curent electric.Terenul se afla intr-o zona linistita din Sinaia si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita, fiind ideal pentru o investitie imobiliara.Pe teren exista si o casa batraneasca racordata la apa si curent.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Cumpatu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 840.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta Curti-Constructii, de vanzare, cu suprafata de 2.100.00 mp.Terenul este situat in perimetrul semicentral al localitatii Sinaia, Cartierul Furnica si beneficiaza de o deschidere de 52.00 ml.Terenul beneficiaza de acces auto (asfaltat) si pietonal facil catre toate punctele de interes (Hoteluri & Restaurante, Manastirea Sinaia, Castelul Peles si Pelisor, Primaria orasului ...), fiind la doar 10 minute de centrul statiunii.Retelele edilitare prezente in zona sunt:reteaua de apa;reteaua electrica;reteaua de gaz;reteaua de canalizare.De asemenea terenul beneficiaza de o priveliste spectaculoasa dar si de un mic parau care traverseaza terenul pe diagonala, acesta putand fi amenajat in cascade, etc...

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 96.300 €Terenul are o suprafata de 1070 mp si o deschidere de 30 de ml la strada asfaltata.Acesta este fara inclinatie si are posibilitatea de racordare la urmatoarele utilitati:Apa, gaz, curent electric, canalizare, cablu Tv si internet, etc.Se afla intr-o zona linistita din Sinaia si este marginit pe latura din spate de un parau natural.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 145.000 €Agentia Mervani va propune spre vanzare PROIECT PENTRU 3 APARTAMENTE IN SINAIA ZONA CENTRALA !!!Se vinde TEREN in suprafata de 328 mp, deschidere 13,3 ml cu PROIECT PENTRU 3 APARTAMENTE, INCLUSIV AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE.Proiectul cu un design modern se incadreaza perfect in peisajul de munte al statiunii. Cele trei apartamente au intrari separate, loc de parcare pentru fiecare apartament si zona de curte/spatiu verde.Regimul de inaltime este P+E+M, aprox 100 mp pe fiecare nivel, cate un apartament pe etaj.Accesul este usor, de la strada publica asfaltata, de unde poti accesa toate obiectivele de interes ale statiunii.Se preteaza pentru locuinta dar si pentru bussines!Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0733.255.882 ¤ Imobiliare Valea Prahovei