MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 70.000 €Terenul categoria de folosinta curti-constructii are o suprafata de 700 mp si o deschidere de 26 m la strada proiectata.Acesta are o inclinatie usoara si beneficiaza de o priveliste foarte frumoasa.Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gaz, curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 123.000 €Terenul are o suprafata de 877 mp si o deschidere la DN71 de 46 de m.Acesta are acces la urmatoarele utilitati:apa, gaz, curent electric, canalizare, retea de cablu TV si internet.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Calea Moroieni


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 60.000 €Terenul are o suprafata de 1654 mp, o deschidere de 30 de m la drum asfaltat si una de apr 70 de m la drum pietruit.Acesta este perfect plat si dispune de urmatoarele utilitati in zona:Apa, gaz, Curent electric.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Cumpatu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 296.535 €                                                       TEREN PENTRU INVESTITIETeren de vanzare in Sinaia, cu suprafata de 1119 mp.Este amplasat intr-o zona foarte buna a cartierului Furnica de unde se pot accesa foarte usor toate obiectivele importante ale statiunii, inclusiv Partia de Schi. Beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare.Terenul are categoria de folosinta curti-constructii, POT 40% si CUT 1,3, front stradal 30,21 ml si detine Certificat de Urbanism in scopuri de informare actual.Terenul este usor construibil, fiind aproape plat. Accesul auto se face pe strada asfaltata.ESTE IDEAL PENTRU INVESTITIE TURISTICA!Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 14.700 €Teren de vanzare avand suprafata de 294 mp si un front stradal de 15 m la o artera intens circulata din Sinaia.Terenul beneficiaza de urmatoarele utilitati prezente in zona:Apa, gaz, curent electric, canalizare.Terenul este potrivit pentru constructia unui imobil sau investitie comerciala.Acesta are o inclinatie mare.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Ferdinand


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 87.500 €Terenul este in Sinaia, pe Furnica, are suprafata de 502 mp si deschidere de 21 de m la drum pietruit.Acesta are acces la toate utilitatile: apa, gaz, curent electric si canalizare.De asemenea, acesta are un proiect pentru casa de vacanta avand regimul de inaltime D+P+M.Se afla intr-o zona linistita, cu vecinatati selecte si beneficaza de o priveliste frumoasa.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 686.000 €Terenul are o suprafata de 9801 mp si dispune de un front stradal de apr 100 de ml.Acesta are categoria de folosinta curti-constructii.Utilitatile prezente in zona: apa, gaz, curent electric.Terenul se afla intr-o zona linistita din Sinaia si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita, fiind ideal pentru o investitie imobiliara.Pe teren exista si o casa batraneasca racordata la apa si curent.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Cumpatu


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 245.000 €Teren intravilan, categoria de folosinta curti constructii, avand suprafata de 3054 mp.Terenul este situat in Sinaia, zona DN1, are deschidere de 46,89 ml.Acces: auto si pietonal pe latura vest.Regim Tehnic:CU, cu posibilitatea de edificare P+2E, POT 40%, CUT intre 0,4 si 1,2.Terenul cu expunere sud - vestica beneficiaza de urmatoarele utilitati:retea de apa;retea electrica;retea de gaz.PRETUL ESTE NEGOCIABIL!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 25.000 €Teren de vanzare, categoria de folosinta Curti-Constructii, situat in intravilanul localitatii Sinaia. Terenul se afla la doar cateva minute/pietonal de Parcul Central Dimitrie Ghica.Suprafata acestuia este de 500,00 mp si beneficiaza de o deschidere la strada asfaltata de 20,97 ml.Utilitatile prezente in zona sunt:- Apa, gaz, electricitate, canalizare, CaTV, telefonieTerenul cu expunere NE si inclinatie descendenta, beneficiaza de o priveliste spectaculoasa catre cartierul Cumpatu.Se agreaza si varianta unei colaborari in vederea asocierii pentru constructia unui imobil.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Ferdinand


 

Teren Intravilan de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 2.000 €Terenul are o suprafata de 250 mp si are categoria de folosinta Curti-constructii.Acesta are posibilitatea de racordare la toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, canalizare, internet, CAtv, etc.Se afla intr-o zona deosebita din Sinaia, beneficiind de un vad comercial cu potential maxim.Terenul se inchiriaza pe termen lung, iar pretul de inchiriere este 8 Euro/mp.Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Inchiriat in Sinaia , Deosebita


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 243.000 €Terenul are o suprafata de 2700 mp si o deschidere de 45.50 m la drum asfaltat.Acesta beneficiaza de toate utilitatile (apa, gaz, curent electric si canalizare) si are o geometrie foarte buna.Dispune de certificat de urbanism cu urmatorii parametrii:POT = 40%CUT = 1.3Regim de inaltime = P+2E+M.Terenul se afla intr-o zona foarte linistita, cu acces facil indiferent de anotimp.Pretul nu include TVA!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 91.000 €Terenul este in Sinaia, are o suprafata de 820 mp si o deschidere de 40 de ml la drum pietruit.Acesta are o inclinatie medie si este orientat catre SE.Utilitatile prezente in zona:Apa, gaz, curent electric.Coeficientii urbanistici ai zonei:POT = 40%CUT = 1.3Regim de inaltime = max P+2E+MSe afla intr-o zona foarte linistita, are o geometrie avantajoasa si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita.

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 269.900 €Terenul are suprafata de 2699 mp, front stradal de 54,20 ml..Teren pentru constructii (cu inclinatie mica doar pe o parte din teren).Beneficiaza de urmatoarele caracteristici:POT = 40%CUT = max 1.3 Regim de inaltime = max P+2E+M.Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 30.000 €Teren de vanzare avand suprafata de 588 de mp si front stradal de 30 m la DN1.Utilitati prezente in zona:Apa, gaz, curent electric.Acesta este potrivit pentru o investitie comerciala/industriala in Sinaia!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , DN1


 

Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 403.400 €Terenul are suprafata de 4034 mp, front stradal de 52,33 ml..Teren pentru constructii (cu inclinatie mica doar pe o parte din teren).Beneficiaza de urmatoarele caracteristici:POT = 40%CUT = max 1.3Regim de inaltime = max P+2E+M.Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati!!!

Detalii imobil » Teren Intravilan de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei