MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE NOI AZUGA  |   APARTAMENTE NOI SINAIA  |   APARTAMENTE NOI BUSTENI  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Apartamente Sinaia

»  

Garsoniere Sinaia

»  

Case Sinaia

»  

Vile Sinaia

»  

Spatii Comerciale Sinaia

»  

Spatii Industriale Sinaia

»  

Spatii Turistice Sinaia

»  

Terenuri Sinaia


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 270.000 €Vila are un regim de inaltime P+E+M, este edificata in 1991 si este structurata astfel: Parter: 5 camere cu bai proprii, terasa deschisa, bucatarie de vara, camera centralelor termice.Etaj: 3 camere cu bai proprii, bucatarie, 2 balcoane;Mansarda: 3 camere cu 2 bai.Imobilul se afla intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului si avand acces usor catre facilitati.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , 1 Mai


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 412.000 €Vila de vanzare cu regimul de inaltime D+P+E+M, situata in zona semicentrala a statiunii Sinaia, Cartierul Izvor.Imobilul are suprafata construita desfasurata (SCD) (D+P+E+M) de 472.44 mp. si suprafata utila (SU) de 399.11 mp.Vila a fost edificata in anul 1994 pe un teren cu suprafata de 766.00 mp. Aceasta are structura din cadre de beton armat, peretii demisolului fiind realizati integral din beton, parterul din caramida iar etajul si mansarda din BCA (25 cm) si a fost acoperita cu tabla durAL.Aceasta este compartimentata astfel:- Demisol: (SC= 138.42 mp; SU= 114.51 mp)- Parter: (SC= 154.76 mp; SU= 130.19 mp)- Etaj: (SC= 125.52 mp; SU= 110.60 mp) - Mansarda: (SC= 53.44; SU= 43.81 mp) - Finisaje si dotari: tamplarie din lemn si PVC cu geam termopan; 2 X centrala termica proprie (una pe gaze naturale iar una pe combustibil solid/lemne), boiler (300.00 L) plus hidrofor; gresie si faianta in bai, bucatarie, holuri, casa scarii usi interioare din lemn, mocheta la etaj si mansarda, lambrisari. Vila beneficiaza si de sistem de alarma cu senzori de miscare.- Bransamente si contorizari individuale:gaze, curent electric (220 V si 380 V), apa, cablu TV, telefon.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Izvor


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 650.000 €Proprietate cu regim de inaltime 3D+P+E+M, constructie de piatra si caramida, situata in zona semicentrala a Statiunii Sinaia. Imobilul are suprafata construita de 2.022 mp, iar cea utila de aproximativ 1.700 mp si dispune de un teren cu suprafata de 1.984 mp.Vila necesita renovari si cosmetizari. Stadiul actual poate fi considerat "la rosu".Utilitatile prezente in zona sunt:retea de alimentare cu apa;retea de alimentare cu gaz;retea de alimentare cu energie electrica;canalizare.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 200.000 €Vila "la rosu" are un regim de inaltime D+P+M, o suprafata construita totala de apr 200 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 750 mp.Aceasta este structurata astfel:Demisol: Livingroom, bucatarie, grup sanitar, casa scarii, spatii de depozitare si o terasa deschisa;Parter: 2 dormitoare, fiecare avand dressing propriu, 1 baie si hol intrare;Mansarda: spatiu liber necopartimantat.Vila se afla intr-o zona linistita si este construita cu materiale de calitate superioara.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 140.000 €De vanzarem vila D+P+M, decomandata, construita in 1964 din beton si lemn, situata in zona centrala a orasului Sinaia!Imobilul cu suprafata construita de 248 mp si utila de 217.30mp, dispune de un teren cu suprafata de 360 mp.Vila D+P+M este compartimentata astfel:DEMISOL: apartament separat cu 2 dormitoare, camera de zi, hol, bucatarie si baie.PARTER: camera de zi, dining, bucatarie, baie, camera centralei termice, casa scarii.MANSARDA: 3 dormitoare, baie, hol si casa scari.Vila, finalizata in anul 2000 este situata aproape de centrul orasului,  la 5 minute de mers pe jos.Finisaje interioare si dotari:  faianta, gresie, parchet, usi din lemn, tamplarie exterioara din Pvc cu geam termopan, Velux la mansarda, centrala termica si instalatie de incalzire cu radiatoare.Vila se vinde integral mobilata, inclusiv bucataria mobilata si dotata.Finisaje exterioare: Sistem termoizolant cu polistiren, vopsea decorativa in curs de aplicare, invelitoare Tegola, imprejmuire cu gard metalic.Vila, complet renovata in 2005 si izolata in 2012, beneficiaza de un beci cu 2 incaperi (16 mp), in curte a fost amenajat un foisor (16 mp) si Barbeque.Utilitati: retea de apa, retea de canalizare, retea de alimentare cu energie electrica, retea de alimentare cu gaz, Catv, internet.Toate utilitatile sunt contorizate individual. 

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 450.000 €Imobil de vanzare, VILA Turistica cu regimul de inaltime D2+D1+P+E+M, situata in statiunea SINAIA, Cartierul Furnica. Vila are o arhitectura montana, tipica zonei si a peisajului in care a fost incadrata.Constructia a fost finalizata in 2007, fiind amplasata intr-o locatie cu multa liniste, aer curat, fara surse de poluare dar si cu o priveliste spectaculoasa asupra intregii statiuni. Accesul atat auto cat si pietonal este unul facil beneficiind de drum asfaltat pana la 100 m, aceasta fiind amplasata la o distanta de  cca 1200-1500 m de cea mai importanta artera rutiera a statiunii.Vila are o suprafata construita desfasurata (SCD) de 704.56 mp, o suprafata utila (SU) de 638.58 mp si a fost edificata pe un teren cu suprafata de 487.00 mp. Curtea este complet amenajata, aceasta beneficiind de spatii verzi / gazon, cu arbori si arbusti ornamentali, alei pietonale placate cu piatra cioplita. Compartimentare:Demisol 2:-SC= 176.44 mp-SU= 136.16 mpDemisol 1:-SC= 105.41 mp-SU= 85.74 mpParter:-SC= 172.03 mp-SU= 164.70 mpEtaj:-SC= 151.52 mp-SU= 144.34 mpMansarda:-SC= 107.64 mp-SU= 99.16 mpFinisaje:Aceasta beneficiaza de placari cu gresie, faianta, parchet, tamplarie  termopan .Facilitati:- Jacuzzi, sauna, sala fitness, crama, etc…Caracteristici constructive:Fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din zidarie de caramida, acoperisul pe sarpanta din lemn, acoperita cu tabla tip Lindab.!!! Aceasta se vinde mobilata si utilata si este ideala pentru doua (2) familii !!!

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 129.000 €De vanzare, vila D+P+E+M, 5 camere, situata in Sinaia, Cartierul Cumpatu!!!Vila a fost construita in jurul anului 1995, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, peretii find realizati din zidarie de caramida (Parterul si etajul), Mansarda din lemn si acoperita cu Tigla.Vila cu suprafata utila de 294.30 mp. si suprafata construita de 423 mp., este compartimentata astfel:Demisol: 2 (doua) incaperi.Parter: Living, bucatarie, baie, terasa, hol si casa scarii.Etaj: 2 (dormitoare), 2 (bai), 2 (terase), camara, hol si casa scarii.Mansarda: 2 (dormitoare), bucatrie, baie, camara.Vila dispune de teren in suprafata de 414.10 mp din care 48.70 mp indiviz (1/8) dintr-un drum de acces, iar restul de 365.40 mp exclusiv.Vila este racordata la urmatoarele utilitati:- retea de alimentare cu apa;- retea de alimentare cu gaz;- retea de alimentare cu energie electrica.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Cumpatu


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 200.000 €Vila Sinaia cu regim de inaltime D+P+M, o suprafata construita de 280 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 800 mp.Aceasta este construita in 2009 si se vinde partial mobilata/utilata avand finisaje superioare. De asemenea dispune de toate utilitatile.Se afla intr-o zona linistita, aproape de liziera padurii.Acest imobil poate fi vandut impreuna cu o alta vila avand un regim de inaltime D+P+E+M, o suprafata construita de 315 mp si fiind edificata pe un teren in suprafata de 700 mp.Pretul pentru intreaga proprietate este de 400000 Euro.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Platoul Izvor


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 425.000 €Proprietatea este compusa din 2 corpuri de cladire si un garaj avand o suprafata construita insumata de apr 400 mp. Aceasta se afla pe un teren in suprafata de 1942 mp si este structurata astfel:Corp C1: Vila istorica formata din:Subsol: pivnita, spatiu tehnic si pentru depozitare.Parter: 2 camere, fiecare cu baie proprie si hol intrare, 1 apartament cu 2 camere cu intrare separata.Mansarda: 3 camere, baie, bucatarie si o terasa inchisa.Corp C2: Vila D+P construita in 1930 formata din:Demisol: apartament avand 2 camere si baie cu intrare separata.Parter: 2 camere, fiecare cu baie proprie si bucatarie.Corp C3: Anexa garaj in suprafata de 40 de mp.Proprietatea este construita din piatra si lemn, avand plansee din lemn iar vila principala este monument istoric fiind edificata in 1888.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Deosebita


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 890.000 €Vila de vanzare in Sinaia, cartier Furnica!!!Imobilul a fost construit in anul 2012 (structura de beton armat si pereti din zidarie, invelitoare cu tabla tip Lindab, imprejmuire cu gard de beton si fier forjat, poarta electrica, finisaje de cea mai buna calitate, mobilier si design modern, centrala termica pe gaz, izolatie exterioara).Vila este dispusa pe patru niveluri: D+P+2E, observator, in suprafata constuita totala de aprox. 1200 mp, pe un teren de aprox. 1000 mp.Dispune de toate imbunatatirile:  parchet, gresie, faianta, centrala termica proprie, ferestre PVC, usa metalica.Compartimentare:La demisol se afla garajul, o garsoniera si crama;La parter se afla camera de zi cu bucataria deschisa, baia si o zona de terasa acoperita. Camera de zi este foarte spatioasa si luminoasa, fiind decorata cu mobilier de foarte buna calitate, cu semineu si pian;La primul etaj sunt 3(trei) dormitoare mari cu bai proprii si balcoane, mobilate modern;La etajul al II-lea sunt 3(trei) dormitoare mari cu bai proprii si balcoane, mobilate modern;La ultimul nivel regasim un foisor (observator) cu vedere catre toate punctele cardinale, de unde putem admira in liniste, orasul, Cota 1400, Cota 2000, Telegondola, etc...Curtea este amenajata cu alei si arbori ornamentali.Pretul de 890.000 euro nu include si mobilierul. 

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 275.000 €Vila de vanzare situata in perimetrul ultracentral al localitatii / Statiune Sinaia la o distanta foarte mica de timp si traffic fata de toate punctele de interes. - Castelul PELES care a fost construit ca resedinta de vara a regelui Carol I. - Castelul PELISOR, este un mic castel langa Castelul Peles, fiind construit pentru familia regala, - Hoteluri & Restaurante, - Manastirea Sinaia, - Primaria Sinaia, etc...Regimul de inaltime al acestei vile este D+P+E+M si a fost edificata pe un teren cu suprafata de 506.00 mp avand o suprafata construita (SC) de aproximativ 330.00 mp si o suprafata utila (SU) de 272.02 mp. Structura a fost realizata cu fundatie din piatra, grinzi si plansee din lemn, peretii din zidarie de piatra si caramida, acoperisul de tabla pe sarpanta din lemn.Vila este compartimentata in cinci (5) apartamente dispuse pe toate cele patru (4) nivele ale acesteia (D+P+E+M).     UTILITATI : Vila este bransata la retelele edilitare prezente in zona, respectiv:Reteaua de distributie Electricitate, racord la reteaua publica de Apa si Canalizare, instalatie de Gaze Naturale. De asemenea exista posibilitatea de bransare la reteaua de telefonie fixa si CaTV. !!! Atentie !!! Aceasta poate fi transformata in Spatiu Turistic. La suprafata de teren actuala, exista posibilitatea de extindere cu inca 400 mp.Informatii utile:Distanta scurta fata de Capitala Romaniei, Bucuresti (127 km) dar si de restul statiunilor situate pe Valea Prahovei si nu in ultimul rand fata de restul punctelor de interes din centrul tarii, face ca aceasta sa ramana in centrul atentiei cumparatorilor ce-si doresc o casa de vacanta, sau a celor ce doresc sa dezvolte o activitate cu caracter Turistic.Aerul curat al statiunii Sinaia, cunoscuta ca fiind si ramanand “Perla Carpatilor” este recunoscut in toata lumea pentru calitatile sale terapeutice, atragand foarte multi turisti ce sufera de boli respiratorii. 

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Ultracentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 180.000 €Vila are un regim de inaltime D+P+M, o suprafata construita totala de 308 mp, si este amplasata pe un teren in suprafata de 228 mp.Aceasta este structurata astfel:Demisol: Camera de zi cu bucatarie deschisa, 1 camera cu baie, terasa deschisa amenajata.Parter: 2 camere cu bai proprii si 2 balcoane.Etaj: 3 camere cu bai proprii si 2 balcoane, 1 foisor inchis (camera de zi).Vila se afla intr-o zona deosebita, foarte aproape de principalele obiective turistice ale statiunii.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 500.000 €Vila are un regim de inaltime D+P+E+M, are o suprafata construita totala de 360 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 360 mp.Aceasta este structurata astfel:Demisol: Garaj si spatiu tehnic (camera centralei termice);Parter: Living + dining avand semineu functional, 1 dormitor, bucatarie, baie, hol intrare si terase deschise.Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, loc special amenajat pentru sauna, hol si casa scarii;Mansarda: 2 dormitoare, 1 baie, un spatiu pentru divertisment si birou sau dormitor pentru copii.Vila a fost construita in 1995 din beton si caramida, si este acoperita cu tabla,Incalzirea se poate face atat cu centrala termica pe gaz, cat si cu sobe de teracota.Imobilul se afla in zona ultracentrala a orasului beneficiind de acces foarte usor catre toate facilitatile din zona.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia


 

Vila de Vacanta de Inchiriat in Sinaia (Prahova) » 600 € Vila este construita in 2006 avand tipologia P+M si o suprafata de 120 mp construiti. Structura acesteia este urmatoarea: Parter: spatiu comercial sau birou format din 2 camere si un grup sanitar in suprafata totala de 60 mp.Etaj mansardat: 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, chicineta si hol.Are centrala termica proprie si separatie la celelalte utilitati. Se inchiriaza pe termen lung de minim 1 an.

Detalii imobil » Vila de Inchiriat in Sinaia , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 230.000 €Constructia are o suprafata construita desfasurata de 245 mp si se afla pe un teren in suprafata de 665 mp.Casa a fost conceputa ca vila de locuit familiala, fiind construita in perioada interbelica. Aceasta a fost complet renovata in 2008 si actualmente are urmatoarea compozitie:PARTER:Vestibul, Hol, Camera centralei termice, Bucatarie, Marchiza, Hol, Baie, Sufragerie, Living, Terasa acoperita.ETAJ:Hol, WC de serviciu, Baie, 2 dormitoare, Balconas, BirouMANSARDA:2 holuri, 2 dormitoare, 2 poduri mici, 1 pod mare, 1 pod mare deasupra mansardei.Detalii constructive:Parterul este din caramida pe fundatie de beton, cu centura de beton.Planseele peste parter si etajul 1 sunt din grinzi din lemn.Peretii exteriori si despartitori la etajul 1 sunt din barne de lemn, fasonate in exterior. Peretii exteriori sunt izolati cu vata minerala, peretii interiori sunt din rigips. Dependintele sunt placate cu gresie si faianta.Peretii exteriori ai mansardei sunt la fel ca la etajul 1, peretii interiori sunt din rigips pe schelet metalic cu izolatie.Acoperisul este din tigle metalice Lindab.Casa are toate utilitatile: gaze, apa, curent electric, canalizare, cablu TV cu internet, sistem de alarma, etc.Imobilul se afla intr-o zona foarte linistita, cu vecinatati selecte.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Deosebita Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei