MERVANI - Agentie Imobiliara pe Valea Prahovei, Administrare Imobiliara, Investitii Imobiliare, Proiecte Imobiliare, Consultanta Imobiliara, Legislatie Imobiliara, Intermedieri Imobiliare, Tranzactii Imobiliare, Evaluari Imobiliare, Arhitectura, Cadastru, Notari, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Breaza, Cornu, Campina
 APARTAMENTE NOI PREDEAL  |   APARTAMENTE LANGA PARTIE  |   SINAIA-GARDEN  |   APARTAMENTE DE VACANTA  |   PROIECTE IMOBILIARE  
• MENIU •
 
 »  PRIMA PAGINA
 »  SERVICII OFERITE
 »  PARTENERI
 »  CONTACT
 
• LOCALITATI •
 
 »  SINAIA
 »  BUSTENI
 »  AZUGA
 »  PREDEAL
 »  CAMPINA
 »  COMARNIC
 »  BREAZA
 »  CORNU
 »  BREBU
 »  BANESTI
 
• VANZARI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• INCHIRIERI •
 
 »   APARTAMENTE
 »   GARSONIERE
 »   CASE
 »   VILE
 »   SPATII COMERCIALE
 »   SPATII INDUSTRIALE
 »   SPATII TURISTICE
 »   TERENURI INTRAVILANE
 »   TERENURI EXTRAVILANE
 
• LEGISLATIE •
 
 »  O.G. 85/2001
 »  LEGEA 10/2001
 »  REGIMUL JURIDIC
 »  LEGEA 114/1996
 »  LEGEA 145/1999
 »  DICTIONAR
 
• RECOMANDARI •
 
 »   Cazare VALEA PRAHOVEI
 »   Agentia de Turism Mervani TRAVEL
 »   DISPECERAT de Cazare
 »   Organizare CONFERINTE
 »   Agentie IMOBILIARA
 »   IMOBILIARE VALEA PRAHOVEI
 »   Inchirieri IMOBILIARE
 
• PARTENERI •
 
 »   Mihai Totpal
 »   Ziarul
VALEA PRAHOVEI
 »   Televiziunea
VALEA PRAHOVEI
 
• INFO •
 
 »   Politica de Confidentialitate
 
 
     

 
»  

Imobiliare Sinaia

»  

Imobiliare Campina

»  

Imobiliare Busteni

»  

Imobiliare Comarnic

»  

Imobiliare Azuga

»  

Imobiliare Breaza

»  

Imobiliare Predeal

»  

Imobiliare Cornu

»  

Imobiliare Banesti

»  

Imobiliare Brebu


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 230.000 € Vila de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+Em situata in zona semicentrala a orasului Sinaia, cartierul Furnica, construita in anul 1998.Aceasta are suprafata construita desfasurata (SCD/D+P+Em) 161.79 mp, utila (SU/D+P+Em), fiind edificata in anul 1998, pe un teren cu suprafata de 564,00 mp. Compartimentare:Demisol: camera tehnicaParter: hol de acces, casa scarii, living, loc de luat masa, dormitor, baie, bucatarie, si terasa.Etaj Mansardat : hol, casa scarii, balcon tip Logie, doua (2) dormitoare si baieVila situata intr-o zona exclusivista, la o altitudine de aproximativ 850 m, se bucura de o priveliste spectaculoasa. Aceasta beneficiaza de acces facil catre toate punctele de interes ale statiunii, atat auto cat si pietonal.Prepararea apei calde si incalzirea sunt asigurate de centrala termica (CT) proprie.Vila se vinde partial mobilata, plus toate facilitatile si dotarile de care beneficiaza: alei betonate (pietonal si auto), barbeque, teren amenajat (flori, copaci, pomi, gazon, arbori si arbusti ornamentali, etc...), iluminat exterior. 

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Furnica


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 150.000 €Vila are un regim de inaltime P+E+M si o suprafata construita totala de 181 mp beneficiind de un teren in suprafata de 1161 mp.Aceasta este dispusa astfel:Parter: Living spatios cu bucatarie deschisa, baie, hol intrare si o terasa deschisa.Etaj: 3 dormitoare, 0 baie si 2 balcoane.Mansarda: spatiu necompartimentat in suprafata de apr 60 mp.Pe langa corpul principal, proprietatea mai include inca 2 corpuri respectiv:- Bucatarie de vara cu 1 camera si baie in suprafata de 51 mp.- Garaj cu spatiu de depozitare in suprafata de 34 mp.Imobilul se afla intr-o zona retrasa, foarte linistita, aproape de liziera padurii.De asemenea beneficiaza de o priveliste frumoasa catre masivul Caraiman.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Azuga (Prahova) » 107.000 €Vila care se vinde este situata in orasul Azuga zona partiei de ski. Este o zona usor accesibila atat auto cat si pietonal. Regimul de inaltime: D+P+E+M, avand un teren aferent in suprafata de 526 mp si o suprafata totala construita de 576 mp.Cladirea este construita beton armat la demisol, parter si etaj, mansarda fiind din lemn. Este izolata termic la exterior.Este structurat astfel:parter:  sala mese pentru aprox. 65 pers, living cu semineu, bucatarie, grup sanitar,  o camera cu baie;etaj: 6 (sase) camere cu bai proprii si terase;mansarda: 5(cinci) camere cu bai proprii, un living;Incalzirea se face cu centrala termica proprie.Vila beneficiaza de foisor in curte ptr cca. 28 persoane.Se vinde complet mobilata si utilata.Pretabila si pentru activitati turistice sau tabere de copii. 

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Azuga , Partia de Ski


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 155.000 €Vila are un regim de inaltime S+P+E+M, o suprafata construita totala de 320 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 342 mp.Aceasta este structurata astfel:Subsol: spatiu tehnic si pentru depozitare (camera centralei)Parter: living room (37 mp), bucatarie cu dining room (23 mp), baie si hol intrare.Etaj: 4 dormitoare, 1 baie si casa scarii. De asemenea exista o terasa foarte generoasa de 30 mp.Mansarda: 4 dormitoare, 1 baie, 1 balcon si hol casa scarii.Vila beneficiaza de o curte amenajata cu arbusti ornamentali si alei pietruite.Se afla intr-o zona linistita, usor accesibila.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Poiana Tapului


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Valea doftanei (Prahova) » 99.000 €Vila D+P+E+M de vanzare, situata in zona Semicentrala a Comunei Sotrile.Caracteristici Constructive:    Fundatie: beton;    Pereti: caramida si lemn;    Pardoseli: dusumea si gresie;    Planseu: beton si lemn;    Acoperis: tabla.Compartimentare:Demisol S.C.- 24,61 mp, S.U.- 21,40 mp    Beci 21,40 mpParter S.C.- 136,25 mp, S.U. 85,30 mp    Camera 13,60 mp    Bucatarie 40,48 mp    Baie 7,83 mp    Camara 6,43 mp    Hol 12,84 mp    Casa scarii 4,12 mp    Balcon 12,07 mpEtaj S.C.- 99,84 mp, S.U.- 71,35 mp    Camera 18,51 mp    Camera 14,82 mp    Baie 7,83 mp    Camera 15,67 mp    Hol 11,69 mp    Casa scarii 2,83 mp    Balcon 19,41 mpMansarda S.C.- 70,64 mp, S.U.- 64,22 mp    Casa sacrii 2,83 mp    Mansarda 61,39 mpUtilitati:    Apa curenta;    Curent;    Fosa;    Telefonie;    CaTV;    Internet;    Salubritate.Imobilul se vinde nemobilat si neutilat!

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Valea Doftanei , Lacul Paltinu


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 56.000 €Vila de Vanzare, situata in Orasul Breaza, construita din caramida, cu fundatie si stalpi din beton armat, acoperita cu tabla Tip Lindab, avand suprafata construita de 243 mp, suprafata utila de 194 mp si un teren in suprafata de 465 mp, compartimentata astfel:Parter:LIving - 30.83 mpBucatarie - 11.37 mpHol - 12.10 mpDormitor - 14.53 mpBaie - 5.14 mpCamera centralei - 2.76 mpTerasa - 33.46 mpEtaj:Hol - 17.96 mpDormitor - 16.48 mpDormitor - 17.09 mpDormitor - 17.44 mpBaie - 5.52 mpDressing - 2.83 mpBalcon - 7.14 mpUtilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Podul Vadului


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Sinaia (Prahova) » 198.000 €Vila de vanzare in perimetrul central al localitatii/statiune Sinaia, in imediata apropiere a Hotelului Intrenational.Regimul de inaltime al acesteia este D+P+Em+M, avand suprafata construita desfasurata (SCD) de 298 mp, utila (SU) de 242 mp. Suprafata de teren aferenta imobilului este de 68.32 mp indiviz din totalul de 136.64 mp. Vila beneficiaza si de garaj.Vila beneficiaza de finisaje moderne dar nu in ultimul rand de o priveliste spectaculoasa asupra statiunii. Accesul atat auto cat si pietonal este unul facil catre centrul statiunii.Vila dispune de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile. Prepararea apei calde si incalzirea este asigurata de o centrala termica (CT) proprie.Compartimentarea acesteia permite desfasurarea unei mici activitati in domeniul turistic.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Sinaia , Centrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 220.000 €Vila are un regim de inaltime D1+D2+P+E+M, o suprafata construita totala de 846 mp si este dispusa pe un teren in suprafata de 444 mp.Aceasta este construita din zidarie de caramida si BCA, avand structura de rezistenta formata din stalpi si placi din beton armat, si este acoperita cu tabla ondulata tip Lindab.Imobilul este finalizat in proportie de 70%-80% si poate fi recopartimentat ulterior.Datorita suprafetei generoase, a numarului mare de camere si a posibilitatilor de transformare intr-un spatiu turistic sau vila cu apartamente de vacanta, reprezinta o oportunitate foarte buna de investitie.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 200.000 €Vila este situata in perimetrul semicentral al statiunii Busteni, in cartierul Zamora, zona de referinta a localitatii, avand acces facil catre centrul statiunii si cele mai importante puncte de interes ale statiunilor invecinate, Sinaia, Azuga si Predeal. Cartierul in care este incadrata aceasta proprietate (Zamora) se bucura de zone deschise, neaglomerate, fara surse de poluare. Proprietatea este situata aproape de liziera si beneficiaza de o peisagistica deosebita asupra Masivului Bucegi, de la Sinaia, pana la Busteni.Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 406.00 mp pe care este edificata o constructie cu regimul de inaltime D+P+EM.Materialele care au fost alese pentru constructie sunt de cea mai buna calitate. Structura de rezistenta este realizata din cadre din beton armat si pereti din caramida.Facilitati:acces auto si pietonal (strada asfaltata);priveliste;utilitati (retele de apa, gaz, electricitate, internet, telefonie fixa, CaTV);vecinatati.De asemenea acest imobil este potrivit pentru introducerea in circuitul turistic (vila turistica sau mini pensiune). Exista si posibilitatea extinderii proprietatii cu inca un teren in suprafata de 600 mp.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni , Zamora


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 190.000 €Vila P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza.DETALII  CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;  - Etajul este construit din zidarie portanta cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn;  - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;  - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;  - Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in living, bai si holuri, parchet laminat in dormitoare;scara este confectionata din beton armat si este placata cu gresie ceramica.INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:  - Regim de inaltime: P+E;  - Suprafata construita:  218,69 mp;  - Suprafata utila: 173,76 mp;  - Teren in suprafata de 1473 mp. DATE FUNCTIONALE:   PARTER:Living : 24,00 mp;Sufragerie : 20,00 mp;Bucatarie : 13,75 mp;WC serviciu : 1,87 mp;Garaj : ~30 mp;Dressing : 1,50 mp;Hol + casa scarii : 11,58 mp.   ETAJ :Dormitor I : 10,55 mp;Dormitor II :17,12 mp;Dormitor III : 21,38 mp;Hol + casa scarii : 9,00 mp;Hol : 8,62 mp;Oficiu : 3,96 mp;Debara : 1,39 mp;Baie : 8,47 mp;WC serviciu : 2,50 mp;Debara : 2,22 mp;Balcon : 8,83 mp;Balcon : 5,18 mp.     Exista si posibilitatea unui schimb cu apartament in Bucuresti plus diferenta

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Capul Campului


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Campina (Prahova) » 200.000 €Vila P+E de vanzare, situata in Municipiul Campina, Cartier Campinita.DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata in cadre de beton, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri, terase, parchet in camere;scara este confectionata din beton si este placa cu gresie. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: P+E;- Suprafata construita: 361,4 mp;- Suprafata utila: 247,83 mp;- Teren in suprafata de aprox:1200 mp.DATE FUNCTIONALE: PARTER:Living, hol si casa scarii, dormitor, birou, baie, bucatarie, debara, camara, camera centralei si terasa.Etaj:Doua terase, dormitor cu dressing, dormitor matrimonial (cu dressing si baie), dormitor, hol si baie.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Campina , Campinita


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Baicoi (Prahova) » 210.000 €Vila de Vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Baicoi, din caramida si BCA, cu fundatie si stalpi din beton armat, avand suprafata construita de 396 mp, suprafata utila de 280 mp si un teren in suprafata de 9264 mp, din care 5446 mp - extravilan si 3817 mp - intravilan.Compartimentare C1:Demisol:Casa scarii - 4.81 mpCamera Tehnica - 11.47 mpPivnita - 17.91 mpParter:Living - 38.50 mpHol si casa scarii - 19.70 mpDormitor - 12.43 mpBucatarie - 13.65 mpCamara - 3.06 mpBaie - 7.64 mpCasa scarii - 5.87 mpHol - 6.25 mpHol - 4.55 mpTerasa - 6.44 mpEtaj:Living + casa scarii - 36.54 mpDormitor - 17.98 mpDormitor - 17.64 mpBaie - 7.50 mpDormitor - 22.90 mpBalcon - 7.47 mpTerasa acoperita - 15.20 mpHol - 3.25 mpCompartimentare C2:Magazie - 10.07 mpGaraj - 11.05 mpCamera - 8.50 mpBucatarie - 7.75 mpUtilitati:Apa, gaze si curent electric.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Baicoi , Semicentrala


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Busteni (Prahova) » 200.000 €Vila este formata din D+P+M, avand 6 camere cu bai proprii si o suprafata construita desfasurata totala de 360,73 mp. De asemenea dispune de un teren in suprafata de 826 mp.Vila a fost edificata in anul 2001 din cadre de beton armat si pereti din zidarie. Este izolata cu polistiren si este acoperita cu tigla.Incalzirea se efectueaza cu centrala termica proprie.Vila beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual.Accesul este unul facil atat auto cat si pietonal, la distanta foarte mica de centru, principalele obiective, magazine, etc.Se vinde complet mobilata si utilata!

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Busteni


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 145.000 €Vila P+E+M, confort I, decomandata, situata in zona Clubului de Golf "Lac de verde"Imobilul are o suprafata de 450 mp. Vila P+E+M compartimentata astfel: PARTER: hol, living, 3 camere, 2 bai, bucatarie; ETAJ: hol, 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, terasa; MANSARDA: spatiu necompartimentat. Finisaje: faianta, gresie, parchet.

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Clubul de Golf


 

Vila de Vacanta de Vanzare in Breaza (Prahova) » 129.000 €Vila D+P+E+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, Cartierul Capul Campului.DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat;- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;- Finisajele interioare sunt realizate astfel:pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, terase exterioare;scara este confectionata din beton si este mochetata. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:- Regim de inaltime: D+P+E+M;- Suprafata construita: 275,53 mp;- Suprafata utila: 233,5 mp;- Teren in suprafata de 1070 mp.DATE FUNCTIONALE: DEMISOL:Beci 10,05 mp.PARTER:Living (22,50 mp), bucatarie (8,55 mp), terasa acoperita (23,30 mp), veranda (8,60 mp), baie (7,20 mp), hol (3,50 mp), casa scarii (6,95 mp), camera de zi (10,10 mp), camara (1,95 mp).ETAJ:Hol (5,10 mp), baie (4,10 mp), dormitor (13,30 mp), dormitor (112,65 mp), camera de zi (21,25 mp), terasa (8,60 mp).MANSARDA:Dormitor (14,00 mp), hol (7,95 mp), casa scarii (4,90 mp), baie (5,00 mp), camera de zi (12,20 mp), dormitor (12,10 mp), hol (1,35 mp), terasa (10,10 mp).

Detalii imobil » Vila de Vanzare in Breaza , Capul Campului Agentia Imobiliara Mervani ¤ 0244.311.200 ¤ Imobiliare Valea Prahovei