Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu
Cazare Busteni, Cazare Valea Prahovei, Tabere Busteni, O saptamana la Munte Busteni, Oferte Craciun 2017 Busteni, Oferte Revelion 2018 Busteni, Oferte Cazare, Cazare Revelion 2018, Cazare Craciun 2017, Cazare Hotel Pestera, Cazare Pestera, Cazare, Cazare 1 si 8 Martie, 8 Martie Valea Prahovei, Conferinte Busteni, TeamBuilding Busteni, Oferte Cazare 2017, Cazare Hotel, Cazare Pestera Busteni, Cazare la Munte ieftina, Oferte Cazare Busteni, Valea Prahovei, Contact Hotel Pestera, Rezervari Valea Prahovei, Oferte Team-Building Valea Prahovei, Oferte Craciun 2017 Valea Prahovei, Hoteluri Busteni, Cazare apartamente Busteni






























Cazare la Munte: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Bran si Moeciu InfoMontan va prezinta ofertele de cazare din Valea Prahovei, unitati cu sali de conferinte pentru mediul de afaceri si propuneri pentru excursii. Cazare Valea Prahovei - Cazare Sinaia - Cazare Busteni - Cazare Azuga - Cazare Predeal





“ Cazare la Hotel Pestera (4*) in Busteni ”
Telefon de Contact: 0372.733.321 (Rezervari Unitate)


Hotel Pestera, Busteni



Descriere


Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Pestera de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 53 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Busteni este de 170 locuri in 49 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 + 90 + 120 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

Hotelul Pestera este situat in Parcul Natural Bucegi, la 1600 de metri altitudine, in imediata apropiere a Manastirii si a Pesterii Ialomitei.

Accesul auto este din drumul national DN71 Sinaia-Targoviste prin Moroeni, pe Dj 714 spre Pestera (34 Km din drumul national) sau, pe drumul asfaltat Dj 713 spre Cabana Cuibul Dorului, Cabana Dichiu, Pestera (25 Km din drumul national).

Amplasarea in mijlocul naturii, intre minunile facute de natura: Babele, Sfinxul si minunea facuta de om: Lacul Bolboci precum si serviciile deosebite fac din Hotelul Pestera**** locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat.

Fiecare camera ofera vedere la munte si este dotata cu TV, seif, minibar, telefon, baie cu dus sau cada.

Camerele Suite sunt dotate cu ceainic electric pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, baie cu dus sau cada cu hidromasaj. Majoritatea camerelor au logie (balcon).

Hotelul Pestera va ofera de asemenea un restaurant cu preparate delicioase, pregatite in casa de catre bucatarii nostri. Alimentele sunt atent selectionate si aduse de la ferma noastra, Ferma Contesti.

 

Oferta 1 IUNIE
- Cazare 2 nopti;
- Demipensiune - bufet;
- Gratuitate pentru toti copiii;
- SelfieFun Cabina Foto;
- Piscina, Sauna, SPA;
- Party;
- Foc de Tabara;
- Bufetul liber - cina include: soft drinks, vinul casei, Nespresso.

Tarife 1 IUNIE
- 99 euro/pers. / CAZARE 3 NOPTI / PENSIUNE COMPLETA
- 115 euro/pers. / EXECUTIVE DOUBLE ROOM
- 139 euro/pers. / SUITE
- 169 euro/pers. / EXECUTIVE SUITE

 

Oferta RUSALII
- Cazare 3 nopti;
- Pensiune completa - bufet;
- SelfieFun Cabina Foto;
- Piscina, Sauna, SPA;
- Party;
- Foc de Tabara;
- Bufetul liber pranz si cina include: soft drinks, vinul casei, Nespresso.

Tarife RUSALII
- 209 euro/pers. / CAZARE 3 NOPTI / PENSIUNE COMPLETA
- 239 euro/pers. / EXECUTIVE DOUBLE ROOM
- 269 euro/pers. / SUITE
- 279 euro/pers. / EXECUTIVE SUITE



Formular de Contact


Rezervarile se pot face direct la receptia unitatii sunand la 0372.733.321 sau via e-mail la info@pestera.ro sau accesati pagina web aferenta unitatii Hotel Pestera, Busteni.



Cautare Rapida



Cazare Busteni












• PUBLICITATE
Turism Romania Bullet
Targul National Imobiliar




Imobiliare Valea Prahovei MixMontan